- 14 Ağustos 2022
- 147
- 155
- 23
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
- #5.461
Herkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah Rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahBen de 10-12 günde çağırılıyor teste diye biliyorum ama pozitif olsun isterse 15. Günde olsun:) Benim de çift embriyo ve perşembeydi transfer, 5. Gün embriyosu olduğu için 10 gün sonrası test günüm, 28ine geliyor. Son 3 gün 1 sene gibi geldi. Kalan günlerimiz su gibi geçsin de ay sonunda birbirimizi kutluyor olalım inşallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk denemnizmi kaçıncı gün embriyosuHerkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?
Aynen canım herkesin tedavi yöntemi farklı inşallah hepimizin pozitif olurda sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba benimde 16 agustos ta transferim oldu. Benimkisi de 3. Gun embriyorsu ve 2 tane test tarihimide 26 agustos dedi dr um. Ama tabi doktorların tedavileri beklentileri bakis acilari farkli farkli..burda hepimize ayri tedavi uygulanmis neredeyse.. onunla alakali olabilir ... hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun inşallah benimde 4 Ağustos transferim bende daha gitmedim ama şuna gitseniz kese gözükürHerkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?
Hayır canım yaptırmadım dondurulmuş 5.gün embriyosu 2. Denememdi buÇatlatma iğnesi yaptırmış mıydın canım?
Evet canım çift embriyoydu, 5. Gün embriyosuydu. Hayırlı haberlerimizi paylaşırız İnşallahBende perşembeye randevu aldım bizde keseyi görmeye gidecez çift embriyomuydu sizinki
Amin inşallah günler geçmek bilmiyor kesede bebekte gözükür sıkıntı olmaz umarımEvet canım çift embriyoydu, 5. Gün embriyosuydu. Hayırlı haberlerimizi paylaşırız İnşallah
Canim benimde 1 agustosta oldu transferim 5. Gun embriyosuydu 23 agustosta cagirdi doktorum herhalde sadece kese goruruz kalp atisi duyar miyiz bilemiyorumHerkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?
Çok teşekkür ederim inşallah devamı gelir ben aslında yapmayacaktım ama burda gaza geldim biraz erken gebelik testinde çıkıyor sanırım tabi devam etmesi önemli inşallah hepimizin gönlüne göre versin RabbimYaaaa hayırlı olsun Benim de bugün 4. günüm çif 5. gün embriyosu transfer edilmişti elim o kadar çok test yapmaya gidiyor ki… Sizin için çok mutlu oldum sağlıkla gelsin inşallah.
Senin mantıken bugün görmen lazım ama betan hangi gün kaç çıkmıştı canım?Herkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?
Güzel düşünelim güzel olsunÇok teşekkür ederim inşallah devamı gelir ben aslında yapmayacaktım ama burda gaza geldim biraz erken gebelik testinde çıkıyor sanırım tabi devam etmesi önemli inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim
Suan cok rahat gorunur 21 gun geçmiş çünküHerkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?
Doktorum çok umutlu degildi ama ben inanıyorum bebisim benimle hic olumsuz düşünmedim inşallah Rabbim utandırmasınGüzel düşünelim güzel olsun
Rabbim bebiş diye uğraşan kimsenin kucağını boş bırakmasınDoktorum çok umutlu degildi ama ben inanıyorum bebisim benimle hic olumsuz düşünmedim inşallah Rabbim utandırmasın
Yarın sabah ilk idrarla dene istersen.3 gün embriyosu idrarda nezaman çıkar acaba 15 de transfer oldum bugün yaptım çıkmadı
Ne demişti doktorun ?Doktorum çok umutlu degildi ama ben inanıyorum bebisim benimle hic olumsuz düşünmedim inşallah Rabbim utandırmasın
Siz daha oncede 6 agustosta transfer oldugunuzu yazmissiniz 1 agustosta mi oldunuz 6 agustosta miHerkese merhabalar :) 1 ağustosta transfer oldu çok şükür testim pozitif :) sizce kese ne zaman görülür ultrasonda ?