• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben de 10-12 günde çağırılıyor teste diye biliyorum ama pozitif olsun isterse 15. Günde olsun:) Benim de çift embriyo ve perşembeydi transfer, 5. Gün embriyosu olduğu için 10 gün sonrası test günüm, 28ine geliyor. Son 3 gün 1 sene gibi geldi. Kalan günlerimiz su gibi geçsin de ay sonunda birbirimizi kutluyor olalım inşallah♥️
İnşallah canım inşallah Rabbim herkesin gönlündekini versin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Merhaba benimde 16 agustos ta transferim oldu. Benimkisi de 3. Gun embriyorsu ve 2 tane💜💜 test tarihimide 26 agustos dedi dr um. Ama tabi doktorların tedavileri beklentileri bakis acilari farkli farkli..burda hepimize ayri tedavi uygulanmis neredeyse.. onunla alakali olabilir ... hayırlısı olsun inşallah
Aynen canım herkesin tedavi yöntemi farklı inşallah hepimizin pozitif olurda sağlıkla kucağımıza alırız

Yaaaa hayırlı olsun 🥰 Benim de bugün 4. günüm çif 5. gün embriyosu transfer edilmişti elim o kadar çok test yapmaya gidiyor ki… Sizin için çok mutlu oldum sağlıkla gelsin inşallah. ❤️
Çok teşekkür ederim 🥰 inşallah devamı gelir ben aslında yapmayacaktım ama burda gaza geldim biraz 😅 erken gebelik testinde çıkıyor sanırım tabi devam etmesi önemli inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Back