• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Eğer taze transferse ve ovitrelle kullandıysanız; 4.gün gördüğünüz pozitif kandaki ilaca bağlı olan pozitifliktir. Ovitrelle sisteminizden 10-12 güne kadar atılır.
Progestan, progestan dex ya da estrofem yalancı pozitifliğe sebep olmaz sadece gebeliğe benzer belirtiler yaşatır.
dondurulmuş benimki şaşkınım valla test şöyle şu olabilir mi acaba yoksa bozuk mu

Eklentiler

• 25F9B8EF-7C6F-4C7D-82E1-3DE53D7AFEC6.jpeg
    25F9B8EF-7C6F-4C7D-82E1-3DE53D7AFEC6.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba kızlar benimde ayın 17sinde transferim oldu dondurulmuş 3.gün 2 tane embriyom verildi bugün 5. Günüme girdim fakat doktorum kan testi için beni 31 ağustos çağirdı yani tranferden 15-16 gün sonra normali 12 gün sonrası değilmi aklıma soru işareti takıldı aynı durumde olanlar benle paylaşabilirmi veya daha önce geçirenler? Bir başka sorum transfer sonrası süreci nasıl geciriyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ?
Merhaba benimde 16 agustos ta transferim oldu. Benimkisi de 3. Gun embriyorsu ve 2 tane💜💜 test tarihimide 26 agustos dedi dr um. Ama tabi doktorların tedavileri beklentileri bakis acilari farkli farkli..burda hepimize ayri tedavi uygulanmis neredeyse.. onunla alakali olabilir ... hayırlısı olsun inşallah

Eğer taze transferse ve ovitrelle kullandıysanız; 4.gün gördüğünüz pozitif kandaki ilaca bağlı olan pozitifliktir. Ovitrelle sisteminizden 10-12 güne kadar atılır.

dondurulmuş benimki şaşkınım valla test şöyle şu olabilir mi acaba yoksa bozuk mu
Bu test bence bozuk; yeni bir testle bir daha deneyin

TESTT BOZUKKKK BAKSANA NASIL YAYILMIISSSS

Çatlatma iğnesi vuruldun mu? Yani taze transfer miydi ? Varsa da 4. Gün çıkması mümkün değil boşuna moralini bozma bakıp gününü bekle🌸
Çatlatma vurulmadım dondurulmuş 2 adet 5 günlük emriyoydu . Erken Çıkanlar var bende de çıkmıştı ama bugün niye böyle oldu anlamadım ya .

Kasabadan hallice bir şehirde yaşıyorum, o yüzden doktorumun muayenehanesinde kan vermem lazım, o da laboratuvara gönderiyor. Genelde diğer güne ancak geliyor. Aşırı geriyor şu durumda 🙄
Ya olsun geç olsun güç olmasin bir seylerele oyalan unut test yaptığını inşallah güzel sonuçlarını alırız 🥰

Back