• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bana doktorum 12.gün dedi test günü İçin neden böyle bir fark var anlamıyorum.
Muhtemelen 3. Gün embriyosu seninki değil mi canım? Çünkü 5. Gün embriyosuydu benimki ve 3. Gün embriyosundan 2 gün büyük olduğu için 2 gün erken tutuluyo 2 gün erken beya hcg salınıyo ve 2 gün erken öğreniyoruz😘

Kızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
Hepsi geçicek bebeğimm❤️ Sen bide kan sulandırıcı iğnesi vurulurken gör 🫢 şuan göbeğimin sağı ve solu mosmor çürüdü resmen

Daha önce pozitiftiyse belki bu sefer idrar yeterince yoğun değildi. İsterseniz daha koyuyken tekrar deneyin.
Onu da anlamıyorum sabah apaçık renk idrar mı olur ya su da içmedim okadar ama açıktı rengi, bir de sonuç bölmesi kırmızılandı renk dağıldı göremiyorum ama yok yani olsa görürdüm dün çok netti 4.güne göre baya net . Test de kalmadı elimde :/

Onu da anlamıyorum sabah apaçık renk idrar mı olur ya su da içmedim okadar ama açıktı rengi, bir de sonuç bölmesi kırmızılandı renk dağıldı göremiyorum ama yok yani olsa görürdüm dün çok netti 4.güne göre baya net . Test de kalmadı elimde :/
Eğer taze transferse ve ovitrelle kullandıysanız; 4.gün gördüğünüz pozitif kandaki ilaca bağlı olan pozitifliktir. Ovitrelle sisteminizden 10-12 güne kadar atılır.
Progestan, progestan dex ya da estrofem yalancı pozitifliğe sebep olmaz sadece gebeliğe benzer belirtiler yaşatır.

Bende de öyle, su gibi berrak oluyor bazen sabahları. Normale göre daha fazla su içtiğim için gün boyu normal tabii. Sabah ilk idrardan sonra fazla su içmeden biraz bekleyin isterseniz. Daha sonra tekrar denersiniz.

Back