• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Me

rhaba sordunuz öu acaba bende bugün başladım sabah vurdum birde az önce sabah vurduğum yer hala çok acıyor çürümüş gibi vede sert ilaç yayılmamış kalmış gibi yanlı bi yere denk geldi sanmıştım ama şimdi akşam dozu vurdum akşam da aynı oldu:/ beze gibi kalıyor karnımda sert ve çok acıyor yahu
Evet sordum. Korkmayın sertlik olsa da ilaç orda kalmıyor dağılıyor dediler. Kolonyalı pamukla ovalarsam inermiş

16611403094176189640754436951712.jpg
Erken gebelik testinden daha koyu çıktı kizlar dogrumudur ki

9.gün, 2 adet 4.gün embriyosu. Dün dahil sanki silik pozitif görüyor gibiydim hatta eklemiştim fotoğrafları, ama göz yanılması ya da Ovitrelle etkisiydi…eşim test yaptığımı bilmiyor; o sebeple 12.gün kan verene kadar aynı düzende devam
Sanki çok hafif var gibi yanılmıyorsam 12 gün daha kesinleşir cnm bekle

Evet 6 adet dondurulmuş embriyom var çok şükür; eşim azospermi çünkü, bir daha sperm bulunur mu bulunmaz mı o da ayrı bir sıkıntı
Cok şükür 6 kez şansın daha varmış benim sadece1 taneydi yaşta 35 geçiyor tek gen tasiyiciligi var esimle bende zor yumurta çıkıyor ve dolleniyor dollenenleride genetige gönderiyoruz ordada seçiliyor anlayacağın çok elemelerden geçiyor 2 özel çocuğumuz var transfer yapılan embriyom da bizim gibi tasiyici yine hasta olur mu diyede korkularımız var ve hala rahat değilim

Cok şükür 6 kez şansın daha varmış benim sadece1 taneydi yaşta 35 geçiyor tek gen tasiyiciligi var esimle bende zor yumurta çıkıyor ve dolleniyor dollenenleride genetige gönderiyoruz ordada seçiliyor anlayacağın çok elemelerden geçiyor 2 özel çocuğumuz var transfer yapılan embriyom da bizim gibi tasiyici yine hasta olur mu diyede korkularımız var ve hala rahat değilim
Çok zor süreçler….hepimize kolaylık, maddi manevi güç versin 🙏🏻

Sen de mi öyle oldun😫 ismini değiştirdiğin için tanıyamadım tabi şimdi ama. Eşim şoka girdi neye kızdım bilemedi de. Tepinmedim öyle de bağıra bağıra ağladım. Durduramadım kendimi. Bi ferahladım ama 🙈🙈 belki bu da şifadır🍀 şimdi daha iyiyim. 2 gün bitti daha çook var çokk😒 sonu selamet olsun inşallah 🤲🏻🍀
Hormonlar sinirlerimizi bozdu iyice bana da ara ara bi sinir geliyor tutuyorum kendimi 😬 nefes egzersizleri yapabilirsiniz kuzular bana iyi geliyor

Yarından itibaren idrarla takip edicem zaten gebelik oluşmuşsa hayali çizgi görürürm. Daha önce aşılama denedik tutmadı hayali çizgi olmuştu ama çatlatma iğnesinin etkisiymiş :/ . Ama şu an dondurulmuş embriyo benimki iki regl dönemi dinlendirdi doktorum . O yüzden daha rahatım :)
Progesteron fitili ve iğnesi ve estrofem de hcg yükseltip yanıltır mı acaba testte

Back