• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hamile bir kadının eşi,karnında şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YÂ MÜBDİ” yazsa ve okusa çocuğu düşmekten korunur ve kurtulur.
Kaynak:Allah’ın isimlerinin sırları(Dr.Arif Arslan)
Arkadaşlar günlük bunu da yapalım vesilenin nereden geleceği bilinmez

İnan bende öyle oldum canım 3.gunu tamamladım işte aynı gün seninle konuştuk ya kullanıcı adımı degistirdim.kendi adıma kullanmak istemedim 🤣kimseye söylemedim tedavimi benle bu konuda çok uğraştılar çok İncittiler🤕birde içimize farkında olmadan düşündüler le doldurduk sanırım patlama diyelim 🤷ben baya üzdüm inşallah birşey olmaz Allah im sana sığındık 🤲🏻sen nasıl hissediyorsun canım
Sen de mi öyle oldun😫 ismini değiştirdiğin için tanıyamadım tabi şimdi ama. Eşim şoka girdi neye kızdım bilemedi de. Tepinmedim öyle de bağıra bağıra ağladım. Durduramadım kendimi. Bi ferahladım ama 🙈🙈 belki bu da şifadır🍀 şimdi daha iyiyim. 2 gün bitti daha çook var çokk😒 sonu selamet olsun inşallah 🤲🏻🍀

Ya ben daha doktora gitmedim direndim baya biraz zaman geçsin keseyi bebeği iyice göreyim belki kal atisinida duyarız bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmedim arada kasığımda ağrı olurdu bugün hiç bir ağrı olmayınca kendimi rahatlatmak için yaptım 🤗
Ya evet, erken gidince belki her şey yeterince görünmüyor, yok keseydi, yok kalp atışıydı. Hep bir bekleme 😅
Aklınıza hemen olumsuzu getirmeyin, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor. Ama içinizi rahatlattıysa en iyisini yapmışsınız. Doktordan da güzel haberlerle dönersiniz inşallah 🙏🏻 💕

Ya evet, erken gidince belki her şey yeterince görünmüyor, yok keseydi, yok kalp atışıydı. Hep bir bekleme 😅
Aklınıza hemen olumsuzu getirmeyin, bir günümüz bir günümüzü tutmuyor. Ama içinizi rahatlattıysa en iyisini yapmışsınız. Doktordan da güzel haberlerle dönersiniz inşallah 🙏🏻 💕
Aynen vallaha içim rahatladı .hep alışmışız olumsuza başımızA iyi birşey gelmeyecek gibi en azından ben öyle hissediyorum daha doğrusu hissettiriyolar sizinde inşallah güzel sonuçlarınızı görürüz mutluluğunuza ortak oluruz🤗

Kızlar ben şöyle bir şey yaşıyorum. İlaçların etkisiyle transfere kadar göğüslerde bir dolgunluk ama öyle böyle değil. Resmen şekil değiştirdiler. Dışarda farkedilir oldular. El değmez ağrırdı. Transferle birlikte eski haline geri döndüler sanki anlamadım. Hiç ağrı yok dolgunluk yok yumuşak ve küçük😒 ben artık hiç küçülmeden böyle devam eder sanmıştım. Yeni hali bu diyordum kendi kendime. Ama öle olmadı. Korkmalı mıyım. Neden böle oldu ki. Bilgisi olan ya da yaşayan var mı. 😒😒

Kızlar ben şöyle bir şey yaşıyorum. İlaçların etkisiyle transfere kadar göğüslerde bir dolgunluk ama öyle böyle değil. Resmen şekil değiştirdiler. Dışarda farkedilir oldular. El değmez ağrırdı. Transferle birlikte eski haline geri döndüler sanki anlamadım. Hiç ağrı yok dolgunluk yok yumuşak ve küçük😒 ben artık hiç küçülmeden böyle devam eder sanmıştım. Yeni hali bu diyordum kendi kendime. Ama öle olmadı. Korkmalı mıyım. Neden böle oldu ki. Bilgisi olan ya da yaşayan var mı. 😒😒
Bence buna takılma benim daha yeni sizlamaya ve dolgunlasmaya başladı.bunlara takılıp üzme kendini ☺️

Aynen vallaha içim rahatladı .hep alışmışız olumsuza başımızA iyi birşey gelmeyecek gibi en azından ben öyle hissediyorum daha doğrusu hissettiriyolar sizinde inşallah güzel sonuçlarınızı görürüz mutluluğunuza ortak oluruz🤗
Hep güzel şeyler olsun bundan sonra 🥰
Amin, inşallah 🙏🏻
Yarın kan vereceğim, umarım güzel haberleri burdan paylaşmak nasip olur 🙏🏻

Gerçi seninde pozitif mis sonradan farkettim 😂

Belki vücudunuzun ilaçlara verdiği ilk tepkiydi, vücut alışınca geriledi? İlk aklıma bu geldi.

Hiç olamiyorsan iste yok otuz beş günde bir falansa gerek yok boşa ilaç yüklenme yeterince kullandık karacigerlerimiz hoşaf oldu
Acele etme cnm emin adımlarla temkinli git
Malesef hiç olmuyorum öyle olsam hiç sorun etmem gerçekten ama işte 🫤

Aynen vallaha masallah pozitif sayısında arttı .sizi hatirliyorumda artık her yazıyı insan takip edemiyor. Şimdi sizi uyku tutmaz o zaman kan testi verecekseniz 🥰
Aynen, artarak devam etsin inşallah 🥰
Kan testi için heyecanlıyım, evet ama çok da yorgunum 😅
Sonucu büyük ihtimal yarın alamam, o yüzden asıl yarın gece heyecan ve meraktan uyuyamam herhalde 😂

Merhaba kızlar benimde ayın 17sinde transferim oldu dondurulmuş 3.gün 2 tane embriyom verildi bugün 5. Günüme girdim fakat doktorum kan testi için beni 31 ağustos çağirdı yani tranferden 15-16 gün sonra normali 12 gün sonrası değilmi aklıma soru işareti takıldı aynı durumde olanlar benle paylaşabilirmi veya daha önce geçirenler? Bir başka sorum transfer sonrası süreci nasıl geciriyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ?

Benim de 17 Ağustos beşinci gün embriyosu unutmaya çalışın yok gibi 😀
Yarından itibaren idrarla takip edicem zaten gebelik oluşmuşsa hayali çizgi görürürm. Daha önce aşılama denedik tutmadı hayali çizgi olmuştu ama çatlatma iğnesinin etkisiymiş :/ . Ama şu an dondurulmuş embriyo benimki iki regl dönemi dinlendirdi doktorum . O yüzden daha rahatım :)

Arkadaşlar en sağdaki ilk yaptığım test, en soldaki son yaptığım…hiç biri sabah ilk idrarla değil; net olmadı için predictor early nin içini açtım; en soldaki neden öyle çentik varmış gibi oldu bilemiyorum.
Heyecandan yanlış yazmışım, sağdaki en son test ve çizgi değil çentik oldu 🥹

Back