• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaparken iki parmakla gerdir tenini daha kolay oluyor dik açıyla vurulacak
Yağlı bölgeye yaparsan daha kolay
Bacağa denedim kaslı olunca dagilmadi hemen nohut gibi kaldı bı kaç günde dağıldı
Havasını alıyor musun bu arada enjektörün yapmadan önce
Havası belli olmuyor tam göremiyorum

Benimde oyle kuzum en cok tezgaha yaşlanınca yada biyere surtunce tomurcuk tomurcuk hissediyorum kan civiticiyu vuracak yer kalmadi kola vuruyorum oyuzden en sonki kan civitici girmemisti artik etime bildigin bastiriyorum ama iğneyle birlikte etim aşağı göçüyor ama igne batmiyordu hickira hickira sinirden agladim zaten kendi kendine vurmak zor vuracak igne ilac cok olunca duygular sel.olup cosuyor aksi gibi
Kola nasil vuruyorsun

Nasıl gidiyor canım senle aynı gün transferimiz var mı bi değişiklik hissediyor musun :)
Kuzum bilmiyorum ki biraz kaşıklar da ağrı var ama bugün çok moralim bozuktu eşimle tartıştım filan umarım kötü bişi olmaz stresli bir gün geçirdim ama onun dışında bir sürü ilaç içiyorum yan etkisi de olabilir şuan lik birşey yok sen nasılsın kuzum

Arkadaşlar en sağdaki ilk yaptığım test, en soldaki son yaptığım…hiç biri sabah ilk idrarla değil; net olmadı için predictor early nin içini açtım; en soldaki neden öyle çentik varmış gibi oldu bilemiyorum.

Eklentiler

• 8334C054-FB72-49E9-AA98-A9FAD9DEAEB0.jpeg
    8334C054-FB72-49E9-AA98-A9FAD9DEAEB0.jpeg
    163,2 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
İğne yerlerini ovalamamak gerekiyor bir de. O zaman çürüme yapıyor 😐 Oksapar yakıyor maalesef evet ama ben de sebebini düşünerek sakinlestiriyorum kendimi 🙏🏼🌺 Başka çare yok 🙈

İğne yerlerini ovalamamak gerekiyor bir de. O zaman çürüme yapıyor 😐 Oksapar yakıyor maalesef evet ama ben de sebebini düşünerek sakinlestiriyorum kendimi 🙏🏼🌺 Başka çare yok 🙈
Prolutex ile oksapari aynı yere ard arda vuruyorum birini sağ birini solami vursam iyi olur

Back