• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Buda aynı silik çıktı kizlar belirginlesmemis daha

Eki Görüntüle 3116736 Kızlar evde kaset testim çok vardı 3 gündür yapıyorum öylesine bugün ne göreyim 🙈 çıktı çizgim ama çok hafif görünüyor değil mi 😂🙏 bu arada 6. Günüm daha 🥰

6. Gün çok çok silikde olsa görünüyor sanki yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Eki Görüntüle 3116737

Vallahi ben üçünüzde de silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum 😍
Devamı da gelsin inşallah 🙏🏻

Ben aldim geldim bebislerimi kızlar çift transfer oldum kalanlari dondurduk rabbim hayirlisiyla saglikla tutunmalarina izin verir inşallah 🥰😂 bide kızlar geldim yattim yattigimdan beri evde sag sol kasıklarıma agri giriyo yaa transfer sirasinda yapılan islemlerden dolayi olabilir mi biraz zorlandi doktor çünkü transfer ederken

Merhaba ben ilk önce çift rahim olduğumu öğrendim normal rahim ikiye bölünmüş bir taraf komple kapalı giriş bile yapılamıyor çift diye sevinirken elimde yarım rahim kaldı.2 histeroskopi oldum genişletilme yapıldı balon takıldı jel uygulama yapıldı vs önceden tek embriyo bile transfer edilemiyorken şimdi çift embriyo yerleşim yapacak kadar alan oldu.ilk hali ile Dr çok riskli olacağını düşük ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti umarım faydalı olmuştur destan yazdım sabah sabah 🥰 bir de tek böbrekliyim doğuştan ne ararsanız var 🙂
Baska birsey ararken bu mesaja denk geldim ve sizi de onceden bildigim icin yazmadan gecemedim. Ben de yarim rahimliyim. Sag taraf hic yok. Bende de histereskopi ile genisletme yapilmisti transfer oncesi. Benim de bobrek atrofisi var. Biri cok buyuk, diger bobrek ise yok denecek kadar kucuk. Zaten yarim rahim ile bobrek anomalisi birlikte oluyormus genelde :)
İnsallah hersey yolunda gider gebeliklerimizde, yapilabilecek herseyi yapmaya calistik🙏🏻
Siz ne asamadasiniz, transfer oldunuz mu?

Kesinlikle katılıyorum. Benim 10. Gün test günümdü ve ben idrar testi hiç yapmadım o güne kadar. O gün de kan verdim 70 çıktı. Yani saha öncesinde yapsaydım belki çıkmayacaktı. Boşuna üzülecektim ve o günler kavus gibi geçicekti. O yüzden zor belki ama test gününüzü beklemelisiniz☺️
Bana doktorum 12.gün dedi test günü İçin neden böyle bir fark var anlamıyorum.

Ben aldim geldim bebislerimi kızlar çift transfer oldum kalanlari dondurduk rabbim hayirlisiyla saglikla tutunmalarina izin verir inşallah 🥰😂 bide kızlar geldim yattim yattigimdan beri evde sag sol kasıklarıma agri giriyo yaa transfer sirasinda yapılan islemlerden dolayi olabilir mi biraz zorlandi doktor çünkü transfer ederken
İşlemden dolayıdır 48 saat sonra belirtiler basliyor

Kızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim

Kızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
Canim suanda hangi igneleri kullaniyorsun

Back