• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Prolutex oksabar
bende progestan dex ve oksapar kullaniyorum.
Progestan dex sorun degil ama oksapar gercekten canimi acitiyor.
İgneleri esime vurduruyorum ben.
Oksapari 45 derece aci ile ve cok yavas vuruyor o zaman morarma olmuyor acida daha az oluyor sende istersen oyle dene canim
Benimde bir iki yerde morluk var ilk gunlerde oldu hala gecmedi onlarin cevrelerine vuruyoruz

bende progestan dex ve oksapar kullaniyorum.
Progestan dex sorun degil ama oksapar gercekten canimi acitiyor.
İgneleri esime vurduruyorum ben.
Oksapari 45 derece aci ile ve cok yavas vuruyor o zaman morarma olmuyor acida daha az oluyor sende istersen oyle dene canim
Benimde bir iki yerde morluk var ilk gunlerde oldu hala gecmedi onlarin cevrelerine vuruyoruz
Oksapar kötü yapıyor evet yakiyoda bacağa vurulurmu acaba

Kızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
Yaparken iki parmakla gerdir tenini daha kolay oluyor dik açıyla vurulacak
Yağlı bölgeye yaparsan daha kolay
Bacağa denedim kaslı olunca dagilmadi hemen nohut gibi kaldı bı kaç günde dağıldı
Havasını alıyor musun bu arada enjektörün yapmadan önce

Bende 9 ay olsa bile razıyım dedim olması için çabalıyoruz sonuçta 🤭
Demiii sizlanirlardi nazlana nazlana anlatirlardi boynu bukuk dinlerdim icten ice cok duygulandim bugun o yuzden Allahim devamini nasip etsin bebelerimizi bize bagislasin cok mutlu oldum 🥰

Kızlar göbeğim kırmızı delikler oldu yumurta toplama öncesi vurulduğum iğneler böyle yapmıyordu sizdede oluyor mu ve vurulacak yer kalmadı şimdiden yerleri ağrıyor beze oldu canımda aciyor vururken stresten baş dönmesi kalp atışı yasadim panik gibi korkuyorum artik hemen uzandım ilaçta biraz kaldi hepsini enjekte edemedim
İğne yapanlara Allah kolaylık versin 😳 gerçekten zor bi durum. Benim korkum var iyi ki kullanmıyorum. Çok zor ama az daha dayanın lütfen sonuç güzel olacak öyle düşünün ❤️

Benimde oyle kuzum en cok tezgaha yaşlanınca yada biyere surtunce tomurcuk tomurcuk hissediyorum kan civiticiyu vuracak yer kalmadi kola vuruyorum oyuzden en sonki kan civitici girmemisti artik etime bildigin bastiriyorum ama iğneyle birlikte etim aşağı göçüyor ama igne batmiyordu hickira hickira sinirden agladim zaten kendi kendine vurmak zor vuracak igne ilac cok olunca duygular sel.olup cosuyor aksi gibi

Ben aldim geldim bebislerimi kızlar çift transfer oldum kalanlari dondurduk rabbim hayirlisiyla saglikla tutunmalarina izin verir inşallah 🥰😂 bide kızlar geldim yattim yattigimdan beri evde sag sol kasıklarıma agri giriyo yaa transfer sirasinda yapılan islemlerden dolayi olabilir mi biraz zorlandi doktor çünkü transfer ederken
Hadi hayırlısı olsun canım.
Güzel haberini alalım inşallah 🌿🙏

Back