- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
- #5.181
Teşekkür ederim bende dört gözle bekliyorum yarınıAh masallah kuzum darisi kese gormeyeeeee cok heyecanlandim senin icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bende dört gözle bekliyorum yarınıAh masallah kuzum darisi kese gormeyeeeee cok heyecanlandim senin icin
Bolgeye gore acisida degisiyor iste ben 3 cesit igne vuruluyorum gunde iki kereden iyilesme suresini siringanin ucu etkiliyor malesef artik kitleler olustugundan yakin cevresi daha acili oluyor bir yerden sonra pozitif gormeme ragmen sabrim ve kalbim dayanmıyor neden bilmiyorum duygu cokusleri yasiyorum vücudum delik deşik olusan morluklar ve kitle alanlarinin fotosunu gostermek isterdim ozMan o minicik igne ucunun hayatima kattigi şeyleri anlatbilirdim.belki canimin ici kardescazimBen direkt olduğu gibi vuruyorum. O bence de riskli olabilir. Kendisinin özel şırıngası var. Bir de iğneyi değiştirsek nolacak ki o kadar yakan şey ilacı zaten Kaçış yok arkadaşım
Aminnn aminnn agzi torba degilki buzezin diyoz ama yuregimizde sogumuyor isye Rabbim yavrularimizi hayirli sekilde kucaklarimiza nasip etsin de tek kurtulus yolu bu bu derttenAynen öyle valla canim bende zaten dogurmasaydin rabbim zorla mi verdi diyorum valla ne diyelim rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Video yada fotoğraf unutma tamammi Allahim hayirli haberler almani nasip etsinTeşekkür ederim bende dört gözle bekliyorum yarını
Öncelikle umudumu yeşerten cevabınız için teşekkür ederim-Arnica krem almanızı ve iğne yerlerine günde 2 kez hafif masajla sürmenizi öneririm. Çok iyi geliyor Tüp bebek ile anne olan hemşire bir arkadaşım önerdi; ben de ilk günden beri kullanıyorum-hiç morarma şişme olmadıBolgeye gore acisida degisiyor iste ben 3 cesit igne vuruluyorum gunde iki kereden iyilesme suresini siringanin ucu etkiliyor malesef artik kitleler olustugundan yakin cevresi daha acili oluyor bir yerden sonra pozitif gormeme ragmen sabrim ve kalbim dayanmıyor neden bilmiyorum duygu cokusleri yasiyorum vücudum delik deşik olusan morluklar ve kitle alanlarinin fotosunu gostermek isterdim ozMan o minicik igne ucunun hayatima kattigi şeyleri anlatbilirdim.belki canimin ici kardescazim
FolidoceKızlar folik asit olarak ne kullaniyorsunuz.
Ne diyceeem Cuma gunune kadar dayancam dilerimki kan sulandirici uzun sureli kullanmamiz gerekme,z arkadasim 9 ay. Boyunca kullandi o da tup bebek annesi kimisi diyor 3 ay 5 ay simdi 2 hafta daha sonra boyle uzarsa sıkıntı 2 gram gebelik hevesimiz vardi onuda kıranli tavuk gibi geciririz Allah muhafazaDeneyecem inşallah yarın hemen tşk ederim cnm bihtih ya
AminMillet cart diye hamile kalıp cırt diye doğuruyor bı de çeneleri durmuyor kız istemiorum erkek olsun diyeni mi ararsın akıl vereni mi
Bizim gibi olsalardı napacaklardi ignesiydi ilaciydi filmiydi opusuydu histereskopisiydi Dr kuyruguydu hele de başka sehirdeyse git geller hepimiz şu an yarım insanız delik deşik olduk hormonlari hiç demiyorum ayarlarimizla oynadı resmen Rabbim güç kuvvet versin
Allah'ım şişen totolarimiz insin
Hormonlardan lekelenen yüzümüz ay gibi parlasın
Odemlerimiz fırt diye gitsin
Gazı olanın farti eksik olmasın
Sürekli ağlama hissi peşimizi bıraksın AMİN
SİZ DE AMİN DEYİN KİZLAR TOPLU DUA DAHA FAYDALI
Haklısın tabi. Hepimiz aynı yoldayız. Ben de 4 yıldır bu yoldayım çok delik deşik oldum. Çürüyor, vuracak yer bulamıyorum, oturup ağlıyorum. O yüzden diyorum anca bizler birbirimizi anlarız diye. Allah yardım etsin hepimize ve gönlümüzün muradını versin inşallahBolgeye gore acisida degisiyor iste ben 3 cesit igne vuruluyorum gunde iki kereden iyilesme suresini siringanin ucu etkiliyor malesef artik kitleler olustugundan yakin cevresi daha acili oluyor bir yerden sonra pozitif gormeme ragmen sabrim ve kalbim dayanmıyor neden bilmiyorum duygu cokusleri yasiyorum vücudum delik deşik olusan morluklar ve kitle alanlarinin fotosunu gostermek isterdim ozMan o minicik igne ucunun hayatima kattigi şeyleri anlatbilirdim.belki canimin ici kardescazim
Ahh kuzuuum nerelerdeydin sen neden daha once söylemedin simdi sende bana umut isigi oldun bakÖncelikle umudumu yeşerten cevabınız için teşekkür ederim-Arnica krem almanızı ve iğne yerlerine günde 2 kez hafif masajla sürmenizi öneririm. Çok iyi geliyor Tüp bebek ile anne olan hemşire bir arkadaşım önerdi; ben de ilk günden beri kullanıyorum-hiç morarma şişme olmadı
Amin amin amin Ah kuzum ne dogru soyledin birbirimizden baskasinin ici yanmıyor o yuzden bak tek soyleyisle ne çektiğimizi anlayip kendimizden bir parça buluyoruz hemen Allah razi olsunHaklısın tabi. Hepimiz aynı yoldayız. Ben de 4 yıldır bu yoldayım çok delik deşik oldum. Çürüyor, vuracak yer bulamıyorum, oturup ağlıyorum. O yüzden diyorum anca bizler birbirimizi anlarız diye. Allah yardım etsin hepimize ve gönlümüzün muradını versin inşallah
Merhaba böbrek tek olunca dikey anomali olarak geçiyor başka bir organ çift genelde rahim oluyor dediğiniz gibi benim tek böbrek ama 2 böbrek büyüklüğünde 2 histeroskopi oldum ilki yetersiz geldi bir daha olduk :))) ben lucrin oldum regl olmayı bekliyorum 1 hafta geçti bakalım Eylül 20 yi bulur max.bebek görüyorum çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tek çift ?Baska birsey ararken bu mesaja denk geldim ve sizi de onceden bildigim icin yazmadan gecemedim. Ben de yarim rahimliyim. Sag taraf hic yok. Bende de histereskopi ile genisletme yapilmisti transfer oncesi. Benim de bobrek atrofisi var. Biri cok buyuk, diger bobrek ise yok denecek kadar kucuk. Zaten yarim rahim ile bobrek anomalisi birlikte oluyormus genelde :)
İnsallah hersey yolunda gider gebeliklerimizde, yapilabilecek herseyi yapmaya calistik
Siz ne asamadasiniz, transfer oldunuz mu?
Test sonucu alana kadar yasak riskli gebeliklerde ilk 3 ay belki de doğum yapana kadarKizlarr selamm. Transfer sonrasinda cinsel iliski icin yasak dediler ama ne zamana kadar yasak acaba doktoru ile konusan var mi bu konuda?
Cuma mi gidiosun Dr a hadi ins düzgün kese görürsün beni de cuma çağırdı hakkımızda hayırlısı Hay dir Allah Haktır AllahNe diyceeem Cuma gunune kadar dayancam dilerimki kan sulandirici uzun sureli kullanmamiz gerekme,z arkadasim 9 ay. Boyunca kullandi o da tup bebek annesi kimisi diyor 3 ay 5 ay simdi 2 hafta daha sonra boyle uzarsa sıkıntı 2 gram gebelik hevesimiz vardi onuda kıranli tavuk gibi geciririz Allah muhafaza
Amin canim insallahAminnn aminnn agzi torba degilki buzezin diyoz ama yuregimizde sogumuyor isye Rabbim yavrularimizi hayirli sekilde kucaklarimiza nasip etsin de tek kurtulus yolu bu bu dertten
Ben de aynı şekilde canım o kadar ilaç kullanıyorum ki ah ah umarım sonucu iyi olacak Hafif kasıklarımda bi doluluk gibi bi şey hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum.Bi de benim 3. Gün embriyosu 2 taneKuzum bilmiyorum ki biraz kaşıklar da ağrı var ama bugün çok moralim bozuktu eşimle tartıştım filan umarım kötü bişi olmaz stresli bir gün geçirdim ama onun dışında bir sürü ilaç içiyorum yan etkisi de olabilir şuan lik birşey yok sen nasılsın kuzum
Haydi bakalım sabah gidebilirsen ne güzel olur hemen ogrenmis olursun ben ogleden sonra 3 4 gibi ancak giderim o gecede heyecandan uyuyamam herhalde ya bu arada nasilsin kendini nasil hissediyorsunCuma mi gidiosun Dr a hadi ins düzgün kese görürsün beni de cuma çağırdı hakkımızda hayırlısı Hay dir Allah Haktır Allah
FolbienKızlar folik asit olarak ne kullaniyorsunuz.
Allahim herkese saglikli sıhhatli hayırlı evlat versin insallah aminnnnMillet cart diye hamile kalıp cırt diye doğuruyor bı de çeneleri durmuyor kız istemiorum erkek olsun diyeni mi ararsın akıl vereni mi
Bizim gibi olsalardı napacaklardi ignesiydi ilaciydi filmiydi opusuydu histereskopisiydi Dr kuyruguydu hele de başka sehirdeyse git geller hepimiz şu an yarım insanız delik deşik olduk hormonlari hiç demiyorum ayarlarimizla oynadı resmen Rabbim güç kuvvet versin
Allah'ım şişen totolarimiz insin
Hormonlardan lekelenen yüzümüz ay gibi parlasın
Odemlerimiz fırt diye gitsin
Gazı olanın farti eksik olmasın
Sürekli ağlama hissi peşimizi bıraksın AMİN
SİZ DE AMİN DEYİN KİZLAR TOPLU DUA DAHA FAYDALI