• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım ben progestan ve estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 bir de coraspirin. Ama bir uyku hali bende. Gebeliğe yorasım var ama yok yani kendimi kurmakta istemiyorum. Transfere kadar uyku düzenim bozulmuştu sabahlara kadar oturuyordum. Şimdi ilaç saatini zor bekleyip yatıyorum. Alarmla ilaca zor uyanıyorum. İğne mi yapıyor ki. Gün içinde de iğneden korkup gerilip geçince sinirlerim mi gevşiyor. Sen şimdi kıdemli gebemizsin🧿🙈 sende uyku hali oldu mu kii☺️🌸
😂😂😂😂😍😍😍 Evet asiri sekilde hemde 12 1 i bulurdu zorla kendimi uyutmaya calisirdim normalde ama simdi gece 10 gibi gidiyor gozlerim gecen aksam ilacim bitti sipariste gec geldi 11 o buldu uyumusum esim eve gelmis zorla uyandim diyorum ki kendime uyan kalk gozlerini acmadan otur bey vurur geri yatarsin 🙈

🙈😂 ben akşam berbattım ya bulantıdan uyuyamadım daha erken ama belki ilaçlardan falan olabilir 😂
🥺Vallahi ne kadar erken ne kadar gec bilmiyorum ilaclar mi degil mi onuda bilmiyorum bugun ilk defa bulandim herkese gore değişiyormuş bu ama mutfak kelimesi bile bulandiriyor şuan esim bana makarna yapmaya calismis kokusuna tiksindim bak soyleyince bile kotu oldum birak cik mutfaktan dedim o mutfakta birinin durduğunu bilmek bile beni bulandirdi başım döndü gozlerim karardi yere yigildim kusmakla gozlerimi ovusturmak arasinda kaldim ama kendime soz vermistim okadar zor anlar yasadim ki bu zamanlari yasayacak olursam asla sikayetlenip durmuycam dedim cok mutluyum bunlari yasayabildugim icin şükürler olsun 🥺🥺😍 😭😭🙈❤️

🥺Vallahi ne kadar erken ne kadar gec bilmiyorum ilaclar mi degil mi onuda bilmiyorum bugun ilk defa bulandim herkese gore değişiyormuş bu ama mutfak kelimesi bile bulandiriyor şuan esim bana makarna yapmaya calismis kokusuna tiksindim bak soyleyince bile kotu oldum birak cik mutfaktan dedim o mutfakta birinin durduğunu bilmek bile beni bulandirdi başım döndü gozlerim karardi yere yigildim kusmakla gozlerimi ovusturmak arasinda kaldim ama kendime soz vermistim okadar zor anlar yasadim ki bu zamanlari yasayacak olursam asla sikayetlenip durmuycam dedim cok mutluyum bunlari yasayabildugim icin şükürler olsun 🥺🥺😍 😭😭🙈❤️
Kac haftasin canm

Kızlar erken gebelik testi yapanlar,belirti arayanlar çok yoruyorsunuz kendinizi.Durumlar onlardan karışık ki kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor kimi geç tutunuyor sadece kanda çıkıyor v.s Bunları bile bile üzmeyin kendinizi lütfen.Zaten oldukça zor yorucu ve zahmetli bir yolculuğumuz var.Kendinize bu yolu daha da zorlaştırmayın lütfen.Sağlıkı beslenin ,dua edin bol bol ve tevekkül edin .Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın .
Kesinlikle katılıyorum. Benim 10. Gün test günümdü ve ben idrar testi hiç yapmadım o güne kadar. O gün de kan verdim 70 çıktı. Yani saha öncesinde yapsaydım belki çıkmayacaktı. Boşuna üzülecektim ve o günler kavus gibi geçicekti. O yüzden zor belki ama test gününüzü beklemelisiniz☺️

Herşeye rağmen şükür 🙏 çok bekledik bunun için 🥰 kolanya falan iyi gelir dene istersen canım

Bende 9 ay olsa bile razıyım dedim olması için çabalıyoruz sonuçta 🤭

Back