• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar birşey sormak istiyorum yumurta catlama öncesi e2 değeriniz neydi? Ve transfer sonrası gebelik ile sonuçlandı mi?
E2 hormonu 4295 ile toplama yapıldı 28 yumurta toplandı 18 yumurta döllendi 3 adet 5. Gün emriyosu donduruldu 6. Gün embriyoları için henüz haber vermediler. Taze transfer yapamıyolar transfer gününü bekliyorum

kızlar progestan fitil ve iğnesi , yada estrofem, Hcg yükseltip idrarda gebelik testinde çift çizgi çıkarır mı ? Bilenler ?
Yok canım hcg ye etkisi yok. Sadece taze transfer olanların çatlatma iğnesi etkisi geçebiliyor birbirine. Hele bi de donmuş embriyosa hcg göreceğin bir ilaç kullanmıyorsun. Naptın testte çizgiyi gördün ama anlamlandıramıyor musun🥰 olmuştur olmuştur🍀

Canım ben progestan ve estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 bir de coraspirin. Ama bir uyku hali bende. Gebeliğe yorasım var ama yok yani kendimi kurmakta istemiyorum. Transfere kadar uyku düzenim bozulmuştu sabahlara kadar oturuyordum. Şimdi ilaç saatini zor bekleyip yatıyorum. Alarmla ilaca zor uyanıyorum. İğne mi yapıyor ki. Gün içinde de iğneden korkup gerilip geçince sinirlerim mi gevşiyor. Sen şimdi kıdemli gebemizsin🧿🙈 sende uyku hali oldu mu kii☺️🌸

Hepimize dua ediyorum bu zor sürecin hayırlısıyla bitmesi için. Benim embiryolar genetik incelemede transfer olmadım. Şişli memorial de İlk dört gün progestan Dex 25 karından yapılan iğne kullandım hiç acımıyor. 1. Denemede başka bir merkezde kalçadan yapılan da kullanmıştım çok canım yanmıştı.

Evet bende öyle ısrarla sordum canım, sanadamı trasferden sonrada iğne vermicem dedi doktorun ? şimdi biradaha sorsam hoş olmucak ama böylede içim rqhat değil artık bilmiyorum 😕 yani anlamadığım şey kan oıntılaşması olmayanlar bile iğne kan sulandırıcı kullanıyo tüp bebek yrasferinden sonra önlem için sadece, bizde olduğu halde en dğşük doz olan hap sadace, ilginç aklım almıyo
Düşünmekten transfere hevesim kaçtı
Halbuki kaç aydır transfer gününü bekliyorum kaldı 4 gün , heves kaçtı
Aynen canim bana hic vermiycegini soyledi iğneyi biz böyle durumlarda coraspinle folikasit veriyoruz dedi sadece transfer gunu ve ertesi gunu hibor igne oldum sadece ama senin dedigin gibi normal durumdakilere bile veriliyorken gunluk kan sulandirici bize neden yok cok saçma sonucta bu tutunmayi etkileyen en onemli seylerden biri pihti olusmasi

Back