• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

3. Gün embriyosu 3-8 gün arasında yerleşiyormuş birinizin 3. gün yerleşir diğerinin 7. gün bozmayın morallerinizi her bünye aynı değil ki aynı olsaydı hepimiz aynı ilaçları kullanırdık bu arada kana geçmeden idrara zaten geçemez hcg 😍 her gün transfer mi oluyorsunuz keyfini çıkarın bence 🧿🤗💕😘
Teşekkürler 😍😇

Aynen israrla doktora iki kez sordum bende ve igneye gerek yok dedi banada coraspin yeterli dedi vitaminle doktora guvenmek zorunda kaliyoruz ne yazikki baska bilgi alacak biri yok
Evet bende öyle ısrarla sordum canım, sanadamı trasferden sonrada iğne vermicem dedi doktorun ? şimdi biradaha sorsam hoş olmucak ama böylede içim rqhat değil artık bilmiyorum 😕 yani anlamadığım şey kan oıntılaşması olmayanlar bile iğne kan sulandırıcı kullanıyo tüp bebek yrasferinden sonra önlem için sadece, bizde olduğu halde en dğşük doz olan hap sadace, ilginç aklım almıyo
Düşünmekten transfere hevesim kaçtı
Halbuki kaç aydır transfer gününü bekliyorum kaldı 4 gün , heves kaçtı

Kızlar günaydın.
Bugün 6. günüm ama hiç belirti vs bir şeyim yok.
Ben olmadı diye düşünüyorum.
Hiç bir şey hissetmiyorum hatta bana kalsa ilaçları bile bırakıcam.
Nasip ne diyeyim artık.
Pozitif alan herkese de devamını canı gönülden diliyorum 🧿🌿🙏
Ah canım sakın bırakma zaten görüyorsun kimse de belirti olmuyor ki. Sen şimdi his olarak olmadı diye hissediyorsun ya o evet belkide gerçek his ama belki de ilaçların etkisiyle kaygılarla oluşturduğun bir durum.
Kalkıp aptes alıp hacet namazı kılarmısın🐣
2 rekat oturduğun yerden kılabilirsin.
Hacet namazı yani hacetini isteğini bildir gibi düşünebilirsin.
Örnek niyet: Allahım sen bebeğimin bana tutunmasını nasip et hamileliğimi kolayca geçirip bebeğime sağlıcakla kavuşup sarılmamı🧡
Belki hamilesin ve bunlar sadece bir vesvese

Kızlaaarr günaydıınnn
Benımde bugun 4. Günümm benımde gecen sefee 4. Günde aşırı bel agrım olmustu ve tutunmustu ozmn ama kımyasal olmustu.
Budefa ne bel ne bacak agrısı ne baska bir şiakeyetım yok.
Hatta bu kez sankı hıc transfer olmamısım gıbı hıssedıyorum ve unutuyorum transfer olduğumu..
Hep var ve ıcımdeymısler hıbı yasayıp sonuna hüsran olunca bu defa varmıs duygusuna kapılamıyorum.
Alarmım calıyor ve ilaçlarım yaZıyor ıste o zmn aa evett dıyıp aklıma geliyor
Ama ben sankı sey dıye dusunuyorum normal gebeler gıbı ınsallah vardır hanı deneme yapardıkta gunun yaklasınca acaba varmı dıye dusunurduk ama oncesınde hıc onu dusunup stresr gırmezdıkya ıste duygum tamda bu.
Olursa sevıncten kuyamet koparabılrııımm ama olmaz ise de sadece ağlayıp yıne mıı bee diyecegım.
Ki 3. De olmaz ise 3 ay verecegız . 3 ay sonra baska bır merkezle sıfırdan başlarız.
1 yıldır cok ugrastım maddı manevı hüzünler cok zor zamanlardı inanın artık hayal etmekten ve umutlanmaktan bıle yoruldum..

Karnımı hep bebek var gıbı sevdım her ıkısındede o kadar neşeli ve pozitif gecırdımkı kabız olmadım hersey dıkkat ettım cay kahve agzıma surmedım.bebekler gıbı tertemız doğal beslendım…. Ama olmadıı olmadııııı….
Şimdi bu sebeple ekstre hıcbısey yapmıyorumm asla odaklanmıyorummm.
Allah nasip ettıyse olacaakkk nasio etmedıyese 12 gün kımıldamadan yatıp KRALİÇELER gibi bakılsam dahi olmayacaaaak🍀🍀🍀🍀

Tek dileğim hepimizi için ;
Pozitif cıkıpp sonrasında bizi yarı yolda bırakacaksa bebıslerımız hıc o yalancı poztifi gormeyelımm. Pozitif görüp sağlıkla devam edeceksee saglıkla bedenımızde gelişip bizi kabul edceekse bebeklerımız ve bızı annesı babası kabul edip dünyaya geleceksee o pozitifler görünsünn…
Yalancı pozitif varsın olmasın negatıfe razıyımm 💓💓

Slm arkadaşlar dört gündür tuvalete çıkamıyorum kayısı incir armut yiyiyorum sürekli ama yok şurup içsem mi duphalac içsem mi ve 3 öğün mü içsem

Slm arkadaşlar dört gündür tuvalete çıkamıyorum kayısı incir armut yiyiyorum sürekli ama yok şurup içsem mi duphalac içsem mi ve 3 öğün mü içsem
Bende öyleyim kayısı hoşafı yaptım sabahları onu içip üzerine su içiyorum bir nebze rahatlatıyor hatta afedersin hiç istemeyerek ıkındım falan ne fena bir şeymiş ben hayatımda ilk defa böyle oldum 😔

Merhaba doktorum bana 3 günü geçen kabızlık şikayetin olursa duphalac içebilirsin demişti.Ama yine de kendi doktoruna danış canım

Kızlar erken gebelik testi yapanlar,belirti arayanlar çok yoruyorsunuz kendinizi.Durumlar onlardan karışık ki kiminde belirti oluyor kiminde olmuyor kimi geç tutunuyor sadece kanda çıkıyor v.s Bunları bile bile üzmeyin kendinizi lütfen.Zaten oldukça zor yorucu ve zahmetli bir yolculuğumuz var.Kendinize bu yolu daha da zorlaştırmayın lütfen.Sağlıkı beslenin ,dua edin bol bol ve tevekkül edin .Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın .

Kızlar benim 3.gün embriyosu, bugün 8.günümdü. erken gebelik testi yaptım çıkmadı, özelde akşam kan testi verdim 0.14 çıktı. Salı günü kan için doktorun verdiği gün, o zamana yükselir mi ne dersiniz 4 gün var daha🙁
Bence çok erken bakmışsınız çıkmayabilir üzülmeyin. Ben günüme kadar hiç test yaptırmadım günümde direkt gittim kan verdim. Çünkü doktorum daha önce yapma çıkmazsa motalin bozulur demişti. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız test gününüzde🕊

Bence çok erken bakmışsınız çıkmayabilir üzülmeyin. Ben günüme kadar hiç test yaptırmadım günümde direkt gittim kan verdim. Çünkü doktorum daha önce yapma çıkmazsa motalin bozulur demişti. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız test gününüzde🕊
İnşallah söylediğiniz gibidir 🙏❤️ çok teşekkür ederim

Kızlar bugün hepimiz bi tersimizden enerjisiz kalkmışız ben size diyeyim. Benim de 2. Günüm 5. Gün ebriyosu. İnsan diyor kii bi yerleri ağrısın hissetsin orda olduğunu. Pembelikler görsün istiyor. Orda olduğunu onun da çabaladığı fark etsin istiyor. Rabbim evlat için açışan ellerimizi geri çevirmesin. Dualarımızın karşılığını bu sefer de çok bekletmeden dünyada nasip etsin 🌸 gel gitler çok kandan 2 gün önce mormal kaset test yaparım ancaa diye düşünüyorum. Evde yalnız bri tane var gidip almak istemiyorum başka. Sonra da kan veririm. Baktım kasette çıktı direk kan veririm asıl test tatihine kadar da yükselişini izlerim falan filan. Bundan öncesi insanı üzmesinden başka bir şey değil maalesef. Yapmayalım kendimize🍀

Kızlar günaydın.
Bugün 6. günüm ama hiç belirti vs bir şeyim yok.
Ben olmadı diye düşünüyorum.
Hiç bir şey hissetmiyorum hatta bana kalsa ilaçları bile bırakıcam.
Nasip ne diyeyim artık.
Pozitif alan herkese de devamını canı gönülden diliyorum 🧿🌿🙏
Daha kan testi bir şey yapmadan sadece bir şey hissetmiyorsunuz diye ilaç bırakılmaz, duymamış olalım. O kadar kişisel bir süreç ki bu, burada kaç kadınız hepimizde farklı farklı ilerliyor. İnsan tutunacak bir dal arıyor, en ufak bir belirti bir şey, çok iyi anlıyorum. Ama ne olur kötü bir anınıza denk geldiği için ilaçlarınızı almamazlık etmeyin. Beklemek zor, bir gün aşırı motiveyken diğer güne tam tersi olabiliyor. Birkaç gün kaldı, sabredin, ilaçlarınızı alın ve gününüzde kan verin.

Canim kafeinsiz kahve hiç duymadim yarin zaten Mahmutpasaya gidecektim hemen alayim Mehmet Efendi'den 😅♥️🙏
Ben Carrefour ve Migros’ta görüp almıştım. Kendi satış noktalarında da vardır mutlaka.
0987938A-AB1C-4FFD-973C-CA60E9906D6A.jpeg

Back