• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

umarım öyledir...
Kimse umudu ellerine oylece birakmaz canim pes etmeyip son ana kadar tadini cikar icindeki bebisi son ana kadar dusun her seye ragmen sana ancak sen iyi gelirsin ben sabaha kadar konusurum burda ama sen tamam iyiyim dedikten sonra her sey biter

Ben de kahve tiryakisiyim, Türk kahvesi de pişirilme şeklinden dolayı aksi gibi kafeini en yüksek kahve türü. Kurukahveci Mehmet Efendi’nin kafeinsiz Türk kahvesi var, onu bir deneyin isterseniz. Ben de eve kafeinsiz kahve çekirdeği aldım, onunla kahve yapıyorum.

Canim kafeinsiz kahve hiç duymadim yarin zaten Mahmutpasaya gidecektim hemen alayim Mehmet Efendi'den 😅♥️🙏

Kızlar günaydın.
Bugün 6. günüm ama hiç belirti vs bir şeyim yok.
Ben olmadı diye düşünüyorum.
Hiç bir şey hissetmiyorum hatta bana kalsa ilaçları bile bırakıcam.
Nasip ne diyeyim artık.
Pozitif alan herkese de devamını canı gönülden diliyorum 🧿🌿🙏
7. Gün tutunan örnekler var. Birgün daha bekle canım bence .

Kızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Günaydın meleğim 😇 bugün ters tarafımızdan mı uyandık acaba 🥰 daha 6. gün kız yıllardır uğraşıyoruz gık demeden şurada kalmış 6 gün yarısı bitmiş ne demek birakicam ilaçları 😤 günü geldiğinde ver kan testini sonrası bileceğin iş tabii ki henüz çok erken 😘😘😘😘🤗🧿

Kızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Öyle düşünme benimde hiç belirtim yok sadece adet olacak gibi arada ağrı giriyor şimdi modumuzu yüksek tutma zamanı daha çok zamanımız var ilaçlarını da bırakma sakın en azından test gününe kadar

Kızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Benmde 6.gunum bende birşey hissetmiyorum hiç bir belirti de yok nasip Perşembe günü test günü

Kızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Canım sen dün test yapmamismiydin pozitif çıktı diyordun

Kızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
8. Gün ara ara alt karnıma ağrı girmesi dışında hiç bir şey yok.bugün 10. Gün ufacık bir ağrım yok niye böyle yapıyorsun 😔

8. Gün ara ara alt karnıma ağrı girmesi dışında hiç bir şey yok.bugün 10. Gün ufacık bir ağrım yok niye böyle yapıyorsun 😔
Benimde önceden yaşadığım ağrılar, alt karnımdaki şişlik indi yok oldu. Sanki hiç transfer olmamışım gibi vücudum bedenim çok hafif. Ödemler yok, bel ağrısı yok. Dünki kan sonucu düşük çıktı diye psklj olarak mı böyle hissediyorum bilmiorum 😔 sanki yarın değerimi 50lerde görsem tüm belirti ağrılarım yine başlayacak gibi bi his içimde ❤️

Kızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Kesinlikle öyle düşünme erken seninki birakma sakın ilaçları 12. Gunune kadar yolu var .Belirti arama hiç tutmuştur belki riske atma...

Kızlar günaydın.
Nasip ne diyeyim artık.
Sakın ilaçları bırakma ve vücuduna negatif enerji yükleme🙄 Son kan sonucunu görmeden bu kdar modunu düşürme. Bende üzgünüm ama yememi içmemi ilaçlarımı hâlâ tam yapıyorum. Bize 10-12 gün denildiyse elbet bi nedeni vardır. Ben 9.gündeyim belirti sıfır kan 1 bile değil, ama burda o kdr çok şey okudum ki son kan testini görüp doktordan negatif cevabını alıncaya kdr umudumu kaybetmicem💪 Eğer pozitife dönerse bu üç günün hesabını bebeğine nsıl vericeksin hakkına girmiş olursun 😇❤️ eğer gerçekten negatifse üzüntümüzü yaşamak için önümüzde uzun bi zamanımız var ztn😔 bu üç günde bari hamilelik tadını çıkaralım 🙏😇

Benimde önceden yaşadığım ağrılar, alt karnımdaki şişlik indi yok oldu. Sanki hiç transfer olmamışım gibi vücudum bedenim çok hafif. Ödemler yok, bel ağrısı yok. Dünki kan sonucu düşük çıktı diye psklj olarak mı böyle hissediyorum bilmiorum 😔 sanki yarın değerimi 50lerde görsem tüm belirti ağrılarım yine başlayacak gibi bi his içimde ❤️
İnşallah görürüz bende yarın vericem de heryerimiz ağrısın nasıl olsa alıştık ağrıya 🫠

Bende 10 gün önce başladım coraspine Allahın izniyle cuma transfer olucam
Aslında transfer öncesi coraspin kullanıyorlar kan pıhtılaşması olanlar ama transferden sonra kan sulandırıcı iğnede ekleniyor.. Bana hamile kalınca kan sulandırıcı iğne vericeğini söyledi ama test gününe kadar geçen zamanda gebelik olursa ve pıhtılaşmadn kaybedersem diye kafamda dönüyor herşey
İğneden bu kadar korkan bi insan olarak 1 iğne daha eklemek için bu kadar meraklı olucağımı bilmezdim🫣
Aynen israrla doktora iki kez sordum bende ve igneye gerek yok dedi banada coraspin yeterli dedi vitaminle doktora guvenmek zorunda kaliyoruz ne yazikki baska bilgi alacak biri yok

3. Gün embriyosu 3-8 gün arasında yerleşiyormuş birinizin 3. gün yerleşir diğerinin 7. gün bozmayın morallerinizi her bünye aynı değil ki aynı olsaydı hepimiz aynı ilaçları kullanırdık bu arada kana geçmeden idrara zaten geçemez hcg 😍 her gün transfer mi oluyorsunuz keyfini çıkarın bence 🧿🤗💕😘

Back