• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

6. Gün çok çok silikde olsa görünüyor sanki yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
CD86774A-7B77-4567-898A-4726EEB4A415.jpeg

Amiinn hayirlisiyla insallah 🤲Kac dakikada çıktı 5 dk.kada çıktı 10 dk netleşti bende
Saate bakmadım ama 10 dkyı geçmemiştir ellerimi yıkadım testi alıp balkona çıktım önce anlamadım sonra dikkatli bakınca gördüm muhtemelen 10 dk içinde çıkmıştır

Embriyo transferi sonrası 5.gün; artık tutunma süreci tamamlanır ve transferin 5. gün belirtileri embriyoyu oluşturan hücrelerin farklılaşarak bebeği ve bebeğin eşini oluşturma aşamasına geçişidir.
Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.
Embriyo transferi sonrası 7-9.gün; embriyonun büyüyerek gelişimini devam ettirmesi ve hcg üretimini giderek arttırması tüp bebekte 7.gün belirtilerindendir.Embriyo transferi sonrası 10-11.gün; artık kanda beta hcg hormonun yeterli düzeyde saptanacak seviyeye ulaşması transferin 10.gün ve transferin 11. gün belirtilerinden en kritik olanıdır.
Şöyle bi yazı okumuştum eğer doğruysa daha yeni yeni hcg salgılanıyor vücudumuzda demek ki

Embriyo transferi sonrası 5.gün; artık tutunma süreci tamamlanır ve transferin 5. gün belirtileri embriyoyu oluşturan hücrelerin farklılaşarak bebeği ve bebeğin eşini oluşturma aşamasına geçişidir.
Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.
Embriyo transferi sonrası 7-9.gün; embriyonun büyüyerek gelişimini devam ettirmesi ve hcg üretimini giderek arttırması tüp bebekte 7.gün belirtilerindendir.Embriyo transferi sonrası 10-11.gün; artık kanda beta hcg hormonun yeterli düzeyde saptanacak seviyeye ulaşması transferin 10.gün ve transferin 11. gün belirtilerinden en kritik olanıdır.
Şöyle bi yazı okumuştum eğer doğruysa daha yeni yeni hcg salgılanıyor vücudumuzda demek ki
Kana karışıyor bugun yarın sağlık ocağında iğne vurulacagim kan testi isterim yaparlarsa

Hanımlar gebelik sonrası çalışmakla ilgili fikirleriniz neler? Pazartesi iş başı yapıcam ve daha şimdiden yorgunum gözümde büyüyor. Maddi acıdan çalışmam gerekiyor bu dönemde maddi manevi zaten çok yorulduk. Sonucumuz çok şükür pozitif ama şimdiki yorgun hallerim beni endişelendiriyor. Dişimi sıkıp evde oturmalı mıyım yoksa ilerleyen zamanlarda normalleşir miyim? 🤷‍♀😅
Ben de sizle aynı gün transfer oldum, geçen pazartesiden beri çalışıyorum :) İşten nereye kadar izin alabilirsiniz ki günlük hayatınıza dönmemiz lazım. Zaten önünüzde uzun bir yol var bebek karnınızda büyüyünce şuandakinden de zor olacak zaten gidip gelmek. Şuan en kolay zamanları

Kafeinsiz türk kahvesi var kızlar ondan alın için bu kadar heyecana girmeye gerek yok tadı aynı 😀
Kahvenin kafeini heyecanlandirmiyor kahve ayri motivasyon kaynağı benim icin öyle sartlanmisim çünkü molalarda hemen bı kahve yapistir hafta sonu evdeyken esimle hemen sohbete bir kahve esligi itemi o yuzden bu rituelin kendisi mutlu ediyor demek istedim bak bu kadar aciklama yaptim 😂

Ah ne biçim iğne mahfetti bizi🤨 ama bebislerimzi koruyor yinede iyiki var müsait olduğumda deneyeceğim ☺️
Bitecek insallah ya ben oksaparin cok acittiguni artik yer kalmadığını soyledim doktora muadil ilac enoxla değiştirdi oksapar kadar acitmiyor 2 gundur rahatim kollarim ve karnima oksapar yüzünden kan oturmuştu🥺

Back