- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.461
Allah’ın izniyle 3ü de ne annnelerini nede birbirini bırakabilecekler sıkı sıkı tutunacaklar heryerin çocuk olacakO kadar isterim ki anlatamam.
Bu son tedavimde 2 kere yumurta topladık. Şehir dışından gittim geldim günlerce. Helak oldum 2,5 ay ama bu bekleme süreci hepsinden zor
Hepimizin inşallah CanımCanm inanıyorum seninde pozitif olacak inşAllah
Göreceli.Bence 9Peki kızlar benim 3. Gün embriyosuydu.
Topiktekilerin çoğu 5. Gün
Pazartesi transfer oldum bugün 4. Günüm.
Sizce ne zaman evde test yapayım ??
Allah’ın izniyle 3ü de ne annnelerini nede birbirini bırakabilecekler sıkı sıkı tutunacaklar heryerin çocuk olacak
10.gunu yap canm daha geç tutunur çünküPeki kızlar benim 3. Gün embriyosuydu.
Allah’ın izniyle 3ü de ne annnelerini nede birbirini bırakabilecekler sıkı sıkı tutunacaklar heryerin çocuk olacak
Canm senin kaçıydı transferin 10 u diye hatırlıyorum yalnis degilse 9.gun oluyorCanım benimde yok 8.günüm
9-10. günler uygun sankiPeki kızlar benim 3. Gün embriyosuydu.
Ben de Brüksel'de 2. denememdeyim. Hüsamettin hoca doktorumBen İstanbul’da Brüksel Tüp Bebek Merkezindeyim, Yücel Karaman doktorum.
11 inde transfer oldum 8. Günüm canımCanm senin kaçıydı transferin 10 u diye hatırlıyorum yalnis degilse 9.gun oluyor
Hahahaha
Sağlıkla birini kucağıma alsam yeter benim için.
2 tane de adağım varBiri burada Biri memlekette.
Eşim diyor ki hamile kalırsan canın bişey mi istedi saat gece 4 mü kaldır beni iste hemen giderim diyor
İçimden seni mahvedicem sen dur diyorum
Maşallah ya ne güzel koyulaşmış görmemek zaten imkansız
Boyle pozitif şeylər söylediyin için tesekkur ederim canim Allah kucagina almayi nasib etsin insallahTabikide var cnm şöyle söyliyim ben 11. Günü kan verdim o gün sabah idrar testi de yaptım.. Senin son testinden biraz daha koyuydu.. Ki değerim 490 dı.. O halde bile kıpkırmızı değildi ikinci çizgi..
Yalnis hatırlıyor muşum 4 gün sonrada ben yapayım bakim11 inde transfer oldum 8. Günüm canım
Az kaldi canim inşallah yakinda sende paylasacaksin oyle hiss ediyorum hemdeO kadar isterim ki anlatamam.
Bu son tedavimde 2 kere yumurta topladık. Şehir dışından gittim geldim günlerce. Helak oldum 2,5 ay ama bu bekleme süreci hepsinden zor
İnşallah dualarınız kabul olur amiiinnnnn
Sağlıkla birini kucağıma alsam yeter benim için.
2 tane de adağım varBiri burada Biri memlekette.
Eşim diyor ki hamile kalırsan canın bişey mi istedi saat gece 4 mü kaldır beni iste hemen giderim diyor
İçimden seni mahvedicem sen dur diyorum
Hadi bismillahYalnis hatırlıyor muşum 4 gün sonrada ben yapayım bakim
Amiiinnnnn insallahHadi bismillahbeslenmenize odaklanın güzel olacak her şey Allah’ın izniyle
Ahh annelikAmiiinnnnn insallah2 dogum yapmama rağmen yine bir heyecan
Herkes mayis ayi cocugu doğuracak galiba inatçı çocuklar geliyorAhh annelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?