- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.421
Hayırlı olsun inşallah bebeyiniz sizə tutunurKızlar ben yavru kuşumu aldım da geldim. Kasmadım bence kendimi ama ağladım hep sessiz sessiz. 4 den sonra anca aldılar beniiaşırı sıkışığım. Beklemedeyim. Kalite sabahkinden iyi dedi dedi. Her şey güzel dedi. Rabbim nasip etsin
Hayırlı olsun Rabbim boşa çıkartmasın emeklerimiziKızlar ben yavru kuşumu aldım da geldim. Kasmadım bence kendimi ama ağladım hep sessiz sessiz. 4 den sonra anca aldılar beniiaşırı sıkışığım. Beklemedeyim. Kalite sabahkinden iyi dedi dedi. Her şey güzel dedi. Rabbim nasip etsin
Hey maşallahKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Maşallah canim saglikla ilerleyip sağlıkla kucağına al inşallahKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Amiinn sağolunMaşallah canim saglikla ilerleyip sağlıkla kucağına al inşallahkaçıncı gün embriyosu idi canim senin?
8. GünümAyy hadi hayırlı olsunkaçıncı gün bugün
Yaa canım sağolAyyy çok sevindimaynı gündü transferimiz ve sen korkuyordun yapmaya test. Bak çok şükür ne güzel çıkmış. Yarın bir de kan ver benim gibi dayanamayıp rakamları da gör mutlu ol inşhallah
MaşallahGeçen sefer pozitif sonuç aldığımızda 9. gün erken gebelik testinde 2. çizgi koyu bir şekilde belliydi. Ama bu sefer bu şekilde çok silik. Yine de 2 çizgi olmasına tabi ki seviniyorum. Allah'tan ümit kesilmezAma... Yarın bakalım kan nasıl çıkacak
Kız daha ne olsun koyulaşmış maşallahKizlar tranferin 7 8 9 cu gunlerinin testleri koyulasma varmı? Yoksa benmi öyle görüyorum Eki Görüntüle 3116037
Canım benimde yok 8.günümBugün transferin 9.günü belirtim yok hiç bi önceki pozitifti ve aşırı kasık ağrım olmuştu sanıyorum bu defa negatif…benimle benzer durumda olanlar war mı?
Hayırlı olsun, güzel sonuçlansın inşallahKızlar ben yavru kuşumu aldım da geldim. Kasmadım bence kendimi ama ağladım hep sessiz sessiz. 4 den sonra anca aldılar beniiaşırı sıkışığım. Beklemedeyim. Kalite sabahkinden iyi dedi dedi. Her şey güzel dedi. Rabbim nasip etsin
Aminnnn canım.Kızlar ben yavru kuşumu aldım da geldim. Kasmadım bence kendimi ama ağladım hep sessiz sessiz. 4 den sonra anca aldılar beniiaşırı sıkışığım. Beklemedeyim. Kalite sabahkinden iyi dedi dedi. Her şey güzel dedi. Rabbim nasip etsin
Amin, inşallahTeşekkurler canim inşallah kandada görüruz
Var canım belliKizlar tranferin 7 8 9 cu gunlerinin testleri koyulasma varmı? Yoksa benmi öyle görüyorum Eki Görüntüle 3116037
Bugün 8. Gunundu sanırsamAmiinn sağolun5.gün embriyosu
Ben varım canım 15inde oldum transferKizlarrr selam herkese iyi hafta sonları .. pazartesi günü transferi olan varmı ?
Çok erken yapma bence canım Allah yardımcın olsunBugün 8. Gunundu sanırsambende pazar günü 5. Gun embriyosu transferi olacamda en erken ne zaman test yapabilirim onu bulmaya çalışıyorum sonuna kadar dayanabileceğimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?