- 13 Ağustos 2022
- 662
- 761
- 18
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.501
Program ismi ne ben son adete göre baktım hepBen baktım benimki böyle çıktı nekadar doğru bilmem
Testin bağırıyor sen hala gerçekten gebeysemAy ben son adet tarihimi bile unuttum.gerçekten gebeysem sağlıklıysa hesaplarım bol bol
Hangisi doğru acaba son adet mi transfer gunumuBen baktım benimki böyle çıktı nekadar doğru bilmem
Program ismi ne ben son adete göre baktım hep
Sitede tüm seçenekler var deneyip bakabilirsinHangisi doğru acaba son adet mi transfer gunumu
Evet gerçekten. Aman herkes alsın pozitif sonucunu da hesaplamak en kolayıİnsan beyni kabullenmiyor o iki haftayı
Hep transfer gününü sayıyoruz snr habire hesap
Teşekkür ederim canım 3 hafta 2 günlük gösteriyor son adetime gire 2 hafta 5 gosteriyorSitede tüm seçenekler var deneyip bakabilirsin
EvetAy bende de aynısı
Geçen sefer taaa transfer öncesinden indirip gün gün bakıyordum. Bu sefer elim gitmedi tekrar indirmeye.
14 mm di bir hafta sonra transfer oldum bencede geç hemde çok adetim falan geçtikten sonra oldum hatta ama genel prosedür böyleGec transfer olmussun
Yaa bir arkadaşın da öyle oldu ya başlarda mıydı pozitif ti kanda çıkmadıTestin bağırıyor sen hala gerçekten gebeysem
Nerden hesapliyosunuz kizlarEmbriyo transferine göre gebelik hesaplama diye bir seçenek var ya ondan dedim. Bakayım bende.
Bizim arabanın yayları kesik.piyasacı gibi geldik çok sinir bozucu biliyorum eve gelince hemen belinin altına yastık az uyu dinlen kendine geleceksinCanımlar ben anca eve geldim. Yollar sarsıntı derken arka taraftanyattım kalktım ama asabım bozuldu. Büyük şeyler olmadı tabi ama yine de sıkıntı yaptım. Eve geldim asabım bozuk. Hep içimde olmadı olmadı deyip duruyorum. Durduramıyorum. Sinirsel heraldee. Hep herkese iyi olacak diyen ben kendime yetemiyorum şuann
Ne güzelBen de Brüksel'de 2. denememdeyim. Hüsamettin hoca doktorumArada Yücel hoca da ilgileniyor.
KesinlikleNe güzel
Benim de aynı şekilde, bazen Hüsamettin bey ilgileniyor. İkisini de çok pozitif buluyorum. Hele Hüsamettin bey hep güleryüzlü, onu o yoğunlukta nasıl başarıyor çok merak ediyorum
Yok bu gelecek olan pazartes transfer olacak olan varmı diye sordum canım .Ben varım canım 15inde oldum transfer
Seytan vesvese veriyor suanda hemen bitir bu duygulariCanımlar ben anca eve geldim. Yollar sarsıntı derken arka taraftanyattım kalktım ama asabım bozuldu. Büyük şeyler olmadı tabi ama yine de sıkıntı yaptım. Eve geldim asabım bozuk. Hep içimde olmadı olmadı deyip duruyorum. Durduramıyorum. Sinirsel heraldee. Hep herkese iyi olacak diyen ben kendime yetemiyorum şuann
Hesaplama.nettenNerden hesapliyosunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?