- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.441
Korkmayın, hiçbir şey olmaz. Ben Almanya’da yaşıyorum. Burada su yerine maden suyu tüketiliyor daha çok, hamilelikte de herkes içmeye devam ediyor.Ya soda da mı yasak ben dün 1 tane maden suyu içtim etkiler mi acaba
İnşallah sende boyle paylaşırsun canimKız daha ne olsun koyulaşmış maşallah
Ben idrarı 6. Gün kanı 8. Gün verdim ve ikisinde de çıktı sonuç bilgin olsunBugün 8. Gunundu sanırsambende pazar günü 5. Gun embriyosu transferi olacamda en erken ne zaman test yapabilirim onu bulmaya çalışıyorum sonuna kadar dayanabileceğimi sanmıyorum
Hayla inanamiyorum vallaha belki kanda görsem inancamVar canım belli
Bende 8 9 gunleri yaparim heralde canım bakalım cesaret edebilirsem tabiÇok erken yapma bence canım Allah yardımcın olsun
Hadi yaa idrar testi yapmadın mi hic hep kan mi verdinBen idrarı 6. Gün kanı 8. Gün verdim ve ikisinde de çıktı sonuç bilgin olsun
Yok yazdımya idrar yaptım 6. Gün diyeHadi yaa idrar testi yapmadın mi hic hep kan mi verdin
Pardon idrari 6. Gün vermişsin valla o kadar erken cikar mi bilmiyorum ki canim bakalım nasip olurda bizde görürüz o cift çizgileri inşallahBen idrarı 6. Gün kanı 8. Gün verdim ve ikisinde de çıktı sonuç bilgin olsun
5. Gün bile çıkarmış silik çizgi bence ama herkesde böyle olduğunu sanmıyorum. Tutunma süresi belki farklı oluyordur kişiye göre. Burda daha tecrübeliler var onlar daha iyi bilirPardon idrari 6. Gün vermişsin valla o kadar erken cikar mi bilmiyorum ki canim bakalım nasip olurda bizde görürüz o cift çizgileri inşallah
Maşallah ya ne güzel koyulaşmış görmemek zaten imkansızKizlar tranferin 7 8 9 cu gunlerinin testleri koyulasma varmı? Yoksa benmi öyle görüyorum Eki Görüntüle 3116037
Anın tadını çıkarıyorum ben bu korkunun sonu olmayacak çünküHayla inanamiyorum vallaha belki kanda görsem inancam
Hayırlısıyla al gel miniğini biz seni cesaretlendiririzBende 8 9 gunleri yaparim heralde canım bakalım cesaret edebilirsem tabi
Superrrrr çok sevindimKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Gözünaydın cnm maşallah ikinci çizgi gayet belirginKızlar ben az önce idrar testi yaptımşaka mııı Allahhım
Aminn canımmSuperrrrr çok sevindimAllahim sağlıklada kucağına almak nasip etsin
Çok şükürGözünaydın cnm maşallah ikinci çizgi gayet belirgin
Tabikide var cnm şöyle söyliyim ben 11. Günü kan verdim o gün sabah idrar testi de yaptım.. Senin son testinden biraz daha koyuydu.. Ki değerim 490 dı.. O halde bile kıpkırmızı değildi ikinci çizgi..Kizlar tranferin 7 8 9 cu gunlerinin testleri koyulasma varmı? Yoksa benmi öyle görüyorum Eki Görüntüle 3116037
O kadar isterim ki anlatamam.İnşallah sende boyle paylaşırsun canim
Aminnn Allah razı olsun insallahAminn canımmsağolasın, sizinde sevinçlerinizi yaşamak nasip olsun burada
Canm inanıyorum seninde pozitif olacak inşAllahO kadar isterim ki anlatamam.
Bu son tedavimde 2 kere yumurta topladık. Şehir dışından gittim geldim günlerce. Helak oldum 2,5 ay ama bu bekleme süreci hepsinden zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?