- 14 Mart 2022
- 2.438
- 6.886
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.481
Yok sanırsam nisana denk geliyor.Herkes mayis ayi cocugu doğuracak galiba inatçı çocuklar geliyor
7 mayis dogum görünüyor bende aylisle transfer arasi 4 gün var 3 mayısa denk geliyordur onun yada yanlıs biliyorumYok sanırsam nisana denk geliyor.
Mesela ayliss test yapacak ya gününde 4 haftalık sayılacak.
Embriyo transferine göre gebelik hesaplama diye bir seçenek var ya ondan dedim. Bakayım bende.7 mayis dogum görünüyor bende aylisle transfer arasi 4 gün var 3 mayısa denk geliyordur onun yada yanlıs biliyorum
Gebelik programı indirdim orda yaziyor 2 hafta 5 gunlukmusEmbriyo transferine göre gebelik hesaplama diye bir seçenek var ya ondan dedim. Bakayım bende.
Hesaplamadan baktım 29 nisan görünüyor. Aynen ay başında transfer olanlar nisan ayın ortasından sonra olanlar mayıs olarak görünür.7 mayis dogum görünüyor bende aylisle transfer arasi 4 gün var 3 mayısa denk geliyordur onun yada yanlıs biliyorum
AynenHesaplamadan baktım 29 nisan görünüyor. Aynen ay başında transfer olanlar nisan ayın ortasından sonra olanlar mayıs olarak görünür.
Hayırlı olsun canım.Transfer tarihim 23 Ağustos çok heyecanlıyim ilk denemem
Hosgeldin hakkında hayırlısı inşallahTransfer tarihim 23 Ağustos çok heyecanlıyim ilk denemem
Ay ben son adet tarihimi bile unuttum.gerçekten gebeysem sağlıklıysa hesaplarım bol bolGebelik programı indirdim orda yaziyor 2 hafta 5 gunlukmus
27 temmuzdur seninAy ben son adet tarihimi bile unuttum.gerçekten gebeysem sağlıklıysa hesaplarım bol bol
İnsan beyni kabullenmiyor o iki haftayıTransfer gününüzde 2 haftalık olarak kabul ediliyor. Ordan itibaren üstüne gün ekleyerek hesaplayabilirsiniz.
20 Temmuz muş27 temmuzdur senin
Öncekinde uğurlu gelmedi o yüzden totem kuzum shshTup bebek yaptırıyorsun da bir adet takvimi indiremedin mi
Gec transfer olmussun20 Temmuz muş
Ay bende de aynısıÖncekinde uğurlu gelmedi o yüzden totem kuzum shsh
Canımmm nasıl geçti senin neler hissediyorsunnÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?