Benim yarın transfere kadar antibiyotik dahil bir çok ilacım vardı. Mide koruyucu bile kullanıyorum siz düşünün. Ama cuma sabahtan estrofem alıcam 2 tane. kan sulandırıcı yok antibiyotik sonra bir ilaç daha vardı o yok. Progestan iğnemi olucam sabahtan. öğlen merkeze doğru yola çıkıcam. Yanımda da bana 3 kutu aldırılan proluton iğnemin 1 tanesini götürücem orada bana yapcaklarmış. O iğne de yine kalçadan mı bilen var mıı. Progestan gibi ağrılı bir ilaç mı. Ve asıl merak ettiğim transfer sonrası artık iğneler bitecek mi. Progestanım 20 tane anca 5 tanesini bitti
gerçekten iğneden Deli gibi korkuyorum kasıyorum ağlıyorum durduramıyorum içimden geliyor. Beni negatif etkilemesinden korkuyorum. Doktorla konuşup iğne yerine jel vs. Artık yerine ne konabiliyorsa onu istesem acaba akışı mı etkilemiş olurum. En azından içsel olarak. Kafam çok karışık. Kaç gündür transfer asla aklımda yok yarın iğne var diye geziyorum. Yarın Transfer var diyemiyorum prolutonu nerde yaparlar ki odada mı ameliyathanede mi diyorum. Çok fenayım çookk