• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çinko içeren gıdalar tuket cnm tutunmayı kolaylaştıriyormus çiğ kabak çekirdeğinde baya var
Akdeniz tipi beslenmeye çalış illa yap demiyorum ucundan kıyısından yakala 😁😁
Üç litre su içmem söylendi rahim kuru kalkmicak dendi şu icilmezse rahim kuru kalırmış
İlaçlarına takviye vitaminlerini dikkat et
slowly yasa 😁 piremses ol
Lüzumsuz insanlarla görüşme moralin hep pozitif polyanna olsun 🤗
covidden uzak dur
Ilık suyla duş al sıcaktan uzak dur
Şimdiden hayırlı olsun inşallah emekleriniz zayi olmasın 💐
Amin çok teşekkür ederim 🥰

Benim yarın transferim inşallahh bebeğimi alıp geleceğim. Bazen okuyorum beni de kaydet diyorlar listeye galiba. Neden olduğunu anlayamadım yeniyim. Beni de kaydedin kime yazayım bilemedim hiç🍀 dua edin bana bende sizlere ediyorum. Her okuduğum yazıda inanın. Bizim en birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var💜
Hayırlısıyla al gel bebisini canım sağlıkla guzelce sana tutunur inşallah 😂🥰 kaçıncı gun embriyosu canım senin?

Yerleşiyordur belki de. Hiç kötü düşünmeyin. Yer arıyor ner yapsın. Sıkışıktır şimdi oralar. Şöyle bi gerinip yerleşmesi lazım🥰🥰 hiç üzmeyin kendinizi. 🍀🤲🏻
Ama hemen ertesi günü olur mu ki kanama :KK43: inşallah öyledir yaaa
5. Gun embriyosu ise transfer günü yada ertesi gun tutunma oluyomus canım

Canım benim üzüldüm inan ki 🥺🥺 bu emekler fedakarlıklar ancak anne olmak için yapılabilir bence..
benim tam 7 gün sonra gelmişti.. doktor genel değerlendirme için çağırıyor zaten, konusmak ve sonraki adımı belirlemek için. Bence tatilini erteleme, gerekiyorsa online görüşme de yapabilirsin.. nasılsa hemen bir sonraki ay bir tedavi yapılmayacak değil mi?
Sagol cnm, nasip degilmis 😔 Elimizden geleni fazlasiyla yapmaya calistik, herkes gibi. Sonrasi takdiri ilahi. Annemi gormeye gidememistim. Hemsire gorusme degil de muayene olarak cagirdi ama zaten tedavi, transfer birsey dusunmuyorum. Simdi aradim tekrar baska bir hemsire guzelce anlatti. Dinlenmek istiyorsaniz devam etmek istemiyorsaniz dinlenin, sonra randevu alirken belirtin negatif sonuc sonrasi gorusme diye. Ona gore bir saat veriliyor, gorusme uzun suruyor cunku dedi. Oglum ve esim cok uzuldu. Guya 3 ay ne olur ne olmaz diye cocuga bisey soylemeyecektim pozitif olsa bile uzulmesin diye. Ama bu surece bi sekilde ucundan kiyisindan tanik oldu. Ben de nedense ayaklarimdaki prangalardan kurtulmus gibi hissediyorum. Henuz daha yuzlesemedim herhalde, bastiriyorum, dik duruyorum. Bakalim ne zaman su yuzune cikar. Sanirim bu surecte insani en cok yoran sey belirsizlik.

Hayırlısıyla al gel bebisini canım sağlıkla guzelce sana tutunur inşallah 😂🥰 kaçıncı gun embriyosu canım senin?
Benim 5. Ve 6. Gün embriyolarımın olmasına rağmen hızlıca 3. Günde bir embriyo dondurulmuştu onu beğenmiş olacak kii çözdürüp 5. Gün olmasını istiyor. Allahın izniyle o 5. Gün olup transfer edilecek. 🤲🏻🍀🍀 şuan o bile muamma. Ne çok bilinmezlik içerisindeyiz dimi. Allahım sen bizi bilinmezliklerden çıkamadığımız kör kuyulardan kuşkudan endişeden kurtar. Gönlümüze sakinlik huzur metanet ver. Sen ol dedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok🤲🏻 Amin🤲🏻💜

Sagol cnm, nasip degilmis 😔 Elimizden geleni fazlasiyla yapmaya calistik, herkes gibi. Sonrasi takdiri ilahi. Annemi gormeye gidememistim. Hemsire gorusme degil de muayene olarak cagirdi ama zaten tedavi, transfer birsey dusunmuyorum. Simdi aradim tekrar baska bir hemsire guzelce anlatti. Dinlenmek istiyorsaniz devam etmek istemiyorsaniz dinlenin, sonra randevu alirken belirtin negatif sonuc sonrasi gorusme diye. Ona gore bir saat veriliyor, gorusme uzun suruyor cunku dedi. Oglum ve esim cok uzuldu. Guya 3 ay ne olur ne olmaz diye cocuga bisey soylemeyecektim pozitif olsa bile uzulmesin diye. Ama bu surece bi sekilde ucundan kiyisindan tanik oldu. Ben de nedense ayaklarimdaki prangalardan kurtulmus gibi hissediyorum. Henuz daha yuzlesemedim herhalde, bastiriyorum, dik duruyorum. Bakalim ne zaman su yuzune cikar. Sanirim bu surecte insani en cok yoran sey belirsizlik.
Oğlunuza sıkı sıkı sarılın. Size daha önce annelik duygusu yaşatan Rabbime şükürler olsun🍀Her şey nasip her Şey Allahtan. Bazen zor kabullenmek algılamak ama sınav dünyasındayız. Rabbim size metanet versin inşallah🤲🏻

Benim 5. Ve 6. Gün embriyolarımın olmasına rağmen hızlıca 3. Günde bir embriyo dondurulmuştu onu beğenmiş olacak kii çözdürüp 5. Gün olmasını istiyor. Allahın izniyle o 5. Gün olup transfer edilecek. 🤲🏻🍀🍀 şuan o bile muamma. Ne çok bilinmezlik içerisindeyiz dimi. Allahım sen bizi bilinmezliklerden çıkamadığımız kör kuyulardan kuşkudan endişeden kurtar. Gönlümüze sakinlik huzur metanet ver. Sen ol dedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok🤲🏻 Amin🤲🏻💜
Aminnnn

Zor yaa, hem duygular hem aldığımız hormonlar etkiliyor 😔 ben herkese anlattığım için, sonrasında onları teselli etmekten kendim üzülememiştim vallahi.. Muayeneyimde reglden sonra olmuştum ki herhangi birşey var mı yokmu bakmışlardı.. sen kendine odaklan canım, ne güzel anneni gör, yer değiştirmek havanı moralini de yerine getirir 🥰

Slm pazartesi günü transfer oldum ama ne kasık ağrısı ne bel ağrısı nede göğüste hassasiyet hiç belirti yok önceki geçici gebeliklerde göğüs hasasiyetim ve bel ağrısı vardı önceki negatif olanda da şimdiki gibi hiç belirtim yoktu moralim bozulmaya başladı

Ben de son olumsuzumda öyle hissetmiştim kabullendiğim zaman sanki prangalardan kurtulmuş gibi , rabbim sabrınızı versin . Allahtan bir Çocuğunuz var, yine nasip olur inşallah . Hayırlısı buymuş deyin Eninde sonunda bu fikri kabul ediyoruz zaten .

Benim yarın transferim inşallahh bebeğimi alıp geleceğim. Bazen okuyorum beni de kaydet diyorlar listeye galiba. Neden olduğunu anlayamadım yeniyim. Beni de kaydedin kime yazayım bilemedim hiç🍀 dua edin bana bende sizlere ediyorum. Her okuduğum yazıda inanın. Bizim en birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var💜
Canım ekledim seni de listeye.
Yarın yavrunu alıp gel inşallah.
Tabi ki burda herkes birbirine dua ediyor. Kimin duası kabul olur bilemeyiz.
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin 🌿🌿

Slm pazartesi günü transfer oldum ama ne kasık ağrısı ne bel ağrısı nede göğüste hassasiyet hiç belirti yok önceki geçici gebeliklerde göğüs hasasiyetim ve bel ağrısı vardı önceki negatif olanda da şimdiki gibi hiç belirtim yoktu moralim bozulmaya başladı
Benimde öyle hiç bir belirtim yok arada adet olucak gibi karnım ağrıyor sonra geçiyor ne kasıklarım ağrıyor ne de başka bişey var 😔😔

Back