• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Şimdii eve geldım canımm :KK200:
Çok şükür iyi geçti transfer. Ama benım kı 3.gun embriyosu oldugu ıcın ve orta kalıte hoca hep hayırlıaı bakalım dıyor ne umut verıyor nede vermıyor gibi.
Insallah guzel haberlerını alırız dedı oda :)
Bakalım neler olacak allahtan ümit kesılmezz
Olucak olan öyle bi gelir bulur kii. Kalite işi olayın bir yanı sadece sanki. Ondan gayrı o kadar faktör var ki. Şans da dahil🌸 çabamızı gör Allahım deyip bekleyeceğiz. O da görecek İnşallah. Allah hiç bir kulunun duasını geri çevirmezmiş. Ya bu dünyada ya da ahirette nasip edermiş. Rabbim bu dünyada evlatla mükafatlandırılanlardan eylesin bizi💜

Olucak olan öyle bi gelir bulur kii. Kalite işi olayın bir yanı sadece sanki. Ondan gayrı o kadar faktör var ki. Şans da dahil🌸 çabamızı gör Allahım deyip bekleyeceğiz. O da görecek İnşallah. Allah hiç bir kulunun duasını geri çevirmezmiş. Ya bu dünyada ya da ahirette nasip edermiş. Rabbim bu dünyada evlatla mükafatlandırılanlardan eylesin bizi💜
Ayy canım agladım vallahı evett bu yazını aklıma getırcem bu süreç boyunca..

Biz hep umutlandık esımle ıkısındede.
Ama bu defa daha sakin olalım dedim sonucta nasıpsr olacak ilacımı içerim iğnemi yaparım allah nasip ederse o şansta varsa olacak.
Hiç aklımı karıstırmıcam hıc bıseyle. Sakin gecirmeye calısıcam bu süreci.
Ama 30 una kadar ben dayanamamm ben kesın haftaya cuma yada cumartesu erken gebelık testı yaparım:) :) ama o ana kadar sakin kalıcam

Çok teşekkür ederim senin nasill gidiyor nasıl bir duygu çok heyecan verici olmalı hiç tatmadım daha önce acayip merak ediyorum
Bol bol dinleniyorum.
Kendimi fazla dinlemek istemiyorum bu test gününe kadar.
Ben elimden geleni yaptım Allah da nasip etmişse olur zaten 🥰🥰

Şimdii eve geldım canımm :KK200:
Çok şükür iyi geçti transfer. Ama benım kı 3.gun embriyosu oldugu ıcın ve orta kalıte hoca hep hayırlıaı bakalım dıyor ne umut verıyor nede vermıyor gibi.
Insallah guzel haberlerını alırız dedı oda :)
Bakalım neler olacak allahtan ümit kesılmezz
Hadi hayırlısı canım.
Hiç belli olmuyor ki iyi kalite orta kalite olayı.
Bence işimiz nasip işi artık.
Elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.
Orta kalitede olup tutan bir sürü insan var bu forumda.

S shmily testini tekrarladın mı canım bugün ?
Tekrarladım ☺️
Bir tık daha koyu sanki ama hâlâ bir hayli yolu var 😅
C583CF63-E971-48B8-9E50-BC425C298B65.jpeg

Seni ikna etmek için daha ne yapsın bebe 😅
😂😂😂 ikna oldum canım olmasına. Ama ilk denememde de bu sonuçları almıştım. Şimdilik orada bir şey olduğunu bilmek çok güzel elbette, ama temkinliyim. Bir düşük ve bir kimyasaldan sonra sevincimi frenlemeye çalışıyorum.

Koyulaşmış canım 😍😍
Bugün kaçıncı günün
Evet hafif koyulaşmış, bugün 8. günüm.

Arkadaşlar merhaba benim bugün transferimin 10.günüydü tahlil verdim kan değerim yükselmeye başlamış. Çok şükür 🙏 tek belirtm transferimden bir gün sonra aşırı bel ağrısı yaşadım. Bir gün sürdü bu ağrı. Sonrasında işte son iki gündür adet olacakmışım gibi tıpkı adet sancısı çekiyorum ( bu sancılar ara ara ve keskin) birde sürekli ağlıyordum ve ayrıca belki ilk kez duyacaksınız ama son üç dört gündür vajinamdan durduk yerde gaz geliyordu sanırım bu kullandığım vajinal fitillerden kaynaklıydı 😀
Yani açıkçası adet belirtileri dışında bi belirtim olmadı. Lütfen hep olumlu düşünün lütfen 🙏 Allah’ım inşallah hepimizin kucağını doldursun 🙏 sağlıklı sıhhatli inşallah

😂😂😂 ikna oldum canım olmasına. Ama ilk denememde de bu sonuçları almıştım. Şimdilik orada bir şey olduğunu bilmek çok güzel elbette, ama temkinliyim. Bir düşük ve bir kimyasaldan sonra sevincimi frenlemeye çalışıyorum.

Evet hafif koyulaşmış, bugün 8. günüm.
Sana da hemen :emir_bebek: koyalım

Ayy canım agladım vallahı evett bu yazını aklıma getırcem bu süreç boyunca..

Biz hep umutlandık esımle ıkısındede.
Ama bu defa daha sakin olalım dedim sonucta nasıpsr olacak ilacımı içerim iğnemi yaparım allah nasip ederse o şansta varsa olacak.
Hiç aklımı karıstırmıcam hıc bıseyle. Sakin gecirmeye calısıcam bu süreci.
Ama 30 una kadar ben dayanamamm ben kesın haftaya cuma yada cumartesu erken gebelık testı yaparım:) :) ama o ana kadar sakin kalıcam
Oyy canımm hiçç ağlama 🥰🥰
30 una ben bile dayanamam diyeyim sana💜💜 testlerimizi karşılıklı yapar ağlaşırız mutluluktan boşver😍😍 Artık bizlere mutluluktan ağlamalar nasip olsun inşallah🤲🏻🤲🏻

Back