- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
- #4.121
Güzel haberlerle inşallah transfer tarihin ne gündüYok cnm pazartesi gidicem kontrole daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle inşallah transfer tarihin ne gündüYok cnm pazartesi gidicem kontrole daha
Evet zorlamadan dolayı olduZorlamadan dolayi mi kanama oldu canim
Sizin yaş kaç ve kaçıncı gün embriyo idi batılı olsun bu aradaEki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorum Allah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin
Batılı nedir?Sizin yaş kaç ve kaçıncı gün embriyo idi batılı olsun bu arada
Olucak olan öyle bi gelir bulur kii. Kalite işi olayın bir yanı sadece sanki. Ondan gayrı o kadar faktör var ki. Şans da dahil çabamızı gör Allahım deyip bekleyeceğiz. O da görecek İnşallah. Allah hiç bir kulunun duasını geri çevirmezmiş. Ya bu dünyada ya da ahirette nasip edermiş. Rabbim bu dünyada evlatla mükafatlandırılanlardan eylesin biziŞimdii eve geldım canımm
Çok şükür iyi geçti transfer. Ama benım kı 3.gun embriyosu oldugu ıcın ve orta kalıte hoca hep hayırlıaı bakalım dıyor ne umut verıyor nede vermıyor gibi.
Insallah guzel haberlerını alırız dedı oda :)
Bakalım neler olacak allahtan ümit kesılmezz
Teşekkürler canımm hepimizin hayırlı haberlerını beklıyoruzz artıkkAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Ayy canım agladım vallahı evett bu yazını aklıma getırcem bu süreç boyunca..Olucak olan öyle bi gelir bulur kii. Kalite işi olayın bir yanı sadece sanki. Ondan gayrı o kadar faktör var ki. Şans da dahil çabamızı gör Allahım deyip bekleyeceğiz. O da görecek İnşallah. Allah hiç bir kulunun duasını geri çevirmezmiş. Ya bu dünyada ya da ahirette nasip edermiş. Rabbim bu dünyada evlatla mükafatlandırılanlardan eylesin bizi
Hadi hayırlıysa inşallah pozitifi alırsın cnm dualarımdasınTeşekkürler canımm hepimizin hayırlı haberlerını beklıyoruzz artıkk
Test günüm 30 agustos
Bol bol dinleniyorum.Çok teşekkür ederim senin nasill gidiyor nasıl bir duygu çok heyecan verici olmalı hiç tatmadım daha önce acayip merak ediyorum
Hadi hayırlısı canım.Şimdii eve geldım canımm
Çok şükür iyi geçti transfer. Ama benım kı 3.gun embriyosu oldugu ıcın ve orta kalıte hoca hep hayırlıaı bakalım dıyor ne umut verıyor nede vermıyor gibi.
Insallah guzel haberlerını alırız dedı oda :)
Bakalım neler olacak allahtan ümit kesılmezz
Seni ikna etmek için daha ne yapsın bebe
Koyulaşmış canım
Hayırlı olsun demek istemişBatılı nedir?
ikna oldum canım olmasına. Ama ilk denememde de bu sonuçları almıştım. Şimdilik orada bir şey olduğunu bilmek çok güzel elbette, ama temkinliyim. Bir düşük ve bir kimyasaldan sonra sevincimi frenlemeye çalışıyorum.Seni ikna etmek için daha ne yapsın bebe
Evet hafif koyulaşmış, bugün 8. günüm.Koyulaşmış canım
Bugün kaçıncı günün
Sana da hemen koyalımikna oldum canım olmasına. Ama ilk denememde de bu sonuçları almıştım. Şimdilik orada bir şey olduğunu bilmek çok güzel elbette, ama temkinliyim. Bir düşük ve bir kimyasaldan sonra sevincimi frenlemeye çalışıyorum.
Evet hafif koyulaşmış, bugün 8. günüm.
YaaaSana da hemen koyalım
Oyy canımm hiçç ağlamaAyy canım agladım vallahı evett bu yazını aklıma getırcem bu süreç boyunca..
Biz hep umutlandık esımle ıkısındede.
Ama bu defa daha sakin olalım dedim sonucta nasıpsr olacak ilacımı içerim iğnemi yaparım allah nasip ederse o şansta varsa olacak.
Hiç aklımı karıstırmıcam hıc bıseyle. Sakin gecirmeye calısıcam bu süreci.
Ama 30 una kadar ben dayanamamm ben kesın haftaya cuma yada cumartesu erken gebelık testı yaparım:) :) ama o ana kadar sakin kalıcam