- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.881
İnşallah canımÖleee öleeKendine iğneler saplayan ben bu günlerde geçecekk
İğne yapildiktan snr iyice bastırması soyle yanındakine yoksa yukarı gelio ilaç şişlik yapio o daKızlar geçen sene transfer olduğum zamanda aynı şekilde bu progestan iğnesi beni mahvetmişti.
Kalçamda çok ağrım var bir de arada sıtma tutar gibi oluyor.
Geçen yılda aynıydı korkup covid testi vermiştim.
Sizde de böyle şeyler var mı
Resmen içim titriyor yawİğne yapildiktan snr iyice bastırması soyle yanındakine yoksa yukarı gelio ilaç şişlik yapio o da
uzun süre bastirsin
Kimyasal gebelik gecirdigimde sıtma tutmuştu çok fena dişlerimi durduramamistim tak tak tak.
Üşütme yada covid de olabilirResmen içim titriyor yaw
Bendede gecen transferde 3 defa filan oldu. Anlam verememistim. Progesran igneden demekkiİğne yapildiktan snr iyice bastırması soyle yanındakine yoksa yukarı gelio ilaç şişlik yapio o da
uzun süre bastirsin
Kimyasal gebelik gecirdigimde sıtma tutmuştu çok fena dişlerimi durduramamistim tak tak tak.
Maşallah hayırlı haberler inşallahhKızlar dün transfer oldum
Tesekkur ederimMaşallah hayırlı haberler inşallahhAdet tarihinize ne kadar var. Ben bu cuma transfer olucam. Sonraki hafta perşembe adet tarihi. Ben 6.7. Günde mi öğrenicem sonucu. Herkes 12 gün beklemiş. Bizimki geç mi kaldı acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Dünden beri yattım sıkıldım bugün dışarı çıktım küçük bi alışverişim vardı. İğneleri nerde yaptırıyorsunuz sizler?Simdi kızlar ayin 8 ini transfer gününü saymazsak 6. Gune girdikMeraktan catliyorum ya evde napiyonuz ben daha disari cikmadim yarin biraz yuruse giderim gerci ignem var ona giderim hele diz deyin neler yapiyorsunuz egilip kalkiyormusunuz yurus alisveris yapanlar duydum butun gun yatip film izleyenler anlatin cabuk bayan meraklı geldi
Anladım. Sizi yine arada mesafe varmış. Benim gibi olan var mı acaba? Progestan iğneyle nasıl geçti süreciniz?Tesekkur ederim
Adet tarihim 20si. Ayın 22sinde test vericem hayırlısı bakalım.
İnşallah güzel haberler alırız
10 gün süre verdi dr.Anladım. Sizi yine arada mesafe varmış. Benim gibi olan var mı acaba? Progestan iğneyle nasıl geçti süreciniz?
Yok transfer olmadım daha pazartesi olucam.Üşütme yada covid de olabilir
Bebek tutunmaya calisio da olabilir vücut atmaya çalışır çünkü o sırada tutuyor sıtma. Olumlu düşün olumlu olsun insallah
İğne ama dimi. Çok ağrılı mı. 4 kutu vermiş içinde 5 tane var 20 eder. 22 tane de şırınga vermişler eczaneden. Görünce öldüm öldüm dirildim. Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah10 gün süre verdi dr.
Protestan sinir yaptı ilk önce sonra geçti
Transfer günü başladım ben iğneye sizinki niye önce ki acaba arkadaşlarım da transfer günü başladıYok transfer olmadım daha pazartesi olucam.
Geçen sene de aynısı oldu sıtma tutuyordu.
Beni baya ağır etkiliyor.
Sizlerde sene öyle mi diye merak ettim.
Evet canım iğneİğne ama dimi. Çok ağrılı mı. 4 kutu vermiş içinde 5 tane var 20 eder. 22 tane de şırınga vermişler eczaneden. Görünce öldüm öldüm dirildim. Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah
Tebrik ederim inşallah katlanarak artar değerinSelam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
3 Ağustos transferim yapılmıştı Pazartesi test günümdü ama dayanamayıp bugün kan verdim çok şükür pozitif gördüm değerim 356 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum inşallah katlanır sağlıklı bi gebeliğim olur2. Denememdi bu ilk denememde boş keseden dolayı düşük yaşamıştım.
Hayırlı olsun kuzum belirtin oldu mu acabaSelam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
3 Ağustos transferim yapılmıştı Pazartesi test günümdü ama dayanamayıp bugün kan verdim çok şükür pozitif gördüm değerim 356 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum inşallah katlanır sağlıklı bi gebeliğim olur2. Denememdi bu ilk denememde boş keseden dolayı düşük yaşamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?