2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar geçen sene transfer olduğum zamanda aynı şekilde bu progestan iğnesi beni mahvetmişti.
Kalçamda çok ağrım var bir de arada sıtma tutar gibi oluyor.
Geçen yılda aynıydı korkup covid testi vermiştim.
Sizde de böyle şeyler var mı

İğne yapildiktan snr iyice bastırması soyle yanındakine yoksa yukarı gelio ilaç şişlik yapio o da
uzun süre bastirsin
Kimyasal gebelik gecirdigimde sıtma tutmuştu çok fena dişlerimi durduramamistim tak tak tak.

Bendede gecen transferde 3 defa filan oldu. Anlam verememistim. Progesran igneden demekki

Tesekkur ederim
Adet tarihim 20si. Ayın 22sinde test vericem hayırlısı bakalım.
İnşallah güzel haberler alırız

Tesekkur ederim
Adet 20si. Ben 22sinde test vericem.
İnşallah hayırlı haberler alırız

Simdi kızlar ayin 8 ini transfer gününü saymazsak 6. Gune girdik Meraktan catliyorum ya evde napiyonuz ben daha disari cikmadim yarin biraz yuruse giderim gerci ignem var ona giderim hele diz deyin neler yapiyorsunuz egilip kalkiyormusunuz yurus alisveris yapanlar duydum butun gun yatip film izleyenler anlatin cabuk bayan meraklı geldi

Dünden beri yattım sıkıldım bugün dışarı çıktım küçük bi alışverişim vardı. İğneleri nerde yaptırıyorsunuz sizler?

Üşütme yada covid de olabilir
Bebek tutunmaya calisio da olabilir vücut atmaya çalışır çünkü o sırada tutuyor sıtma. Olumlu düşün olumlu olsun insallah
Yok transfer olmadım daha pazartesi olucam.
Geçen sene de aynısı oldu sıtma tutuyordu.
Beni baya ağır etkiliyor.
Sizlerde sene öyle mi diye merak ettim.

Evet canım iğne
Amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Tebrik ederim inşallah katlanarak artar değerin

Hayırlı olsun kuzum belirtin oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…