- 14 Mart 2022
- 2.447
- 6.901
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.561
Ben bugün daha ilk iğnelerimi vuruldum sanki yanlarıma araba çarpmışGöbeğim kalcam hala ağrıyor ignelerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün daha ilk iğnelerimi vuruldum sanki yanlarıma araba çarpmışGöbeğim kalcam hala ağrıyor ignelerden
İnşallah kuzumValla kızlar işte bugün ikinci günümdü hiç oturmadım neredeyse nasıl olacak bilmiyorum inşallah yavrular tutunur Transferi saymazsak 6 günüm bugün tutunmuştur eger tutundularsa dimi ya
Aminnn canım inşallahMerhabaa:)
Nasıl hissediyorsunz kızlar
E Evdekikadin @Bennucann @Hayat su
Test günümü 18 Ağustos olarak belirledi hemşire sizlerin nasıl?
Kasıklarımda doluluk ve rahatsızlık hissi var, ben üşütmüş olabilirim büyük ihtimal
melekomelek dualarım seninle ve tüm transfer sürecindeki arkadaşlarımıza ve bizim gibi sonuçlarını almayı bekleyenlere
Allah'a çok şükür şuan çok iyiyim:)Aminnn canım inşallah
Sen nasılsın
Bakalım bekliyorum bende ilaçları bırakınca rahatladım gerçekten vücudu epey yoruyorlarmış onu anladımbenim 8.günden itibaren hafif leke olmuştu 11. gün adet oldum çok sancılı geçti inşallah sizin kolaylıkla gelir geçer
Ahh evet muanelerde bile daha heyecanliydim böyle olmasi daha iyi aslinda aksi alde bu bekleyişi kendimize zehir ederdik bende elimi karnima koyup esma cekiyorum vesveseye dustukce tekrarliyorum cok iyi geliyorBen sürekli progestan iğnenin yan etkileri ile savaştığım için aslında hasta gibiydim, bugun daha iyiyim ayaklandım, ben de nötr hissediyorum yumurta takibi yaptırdığımda bile daha heyecanlıydım, bu sefer bir dinginlik geldi meditasyonlar, bebeklerle konuşmak ve dua bana çok iyi geldi, gerisi artık nasip:)
Aynı gün transfer olmuşuz benim iki tane 3. Gün embriyosu güzel haberlet alalım inşallah…Ara ara adet olucakmış gibi ağrınız oluyo mu sizin de?Kızlar, merhaba transfer olanlara şimdiden hayırlı olsun İnşaAllah
Benim 4. Günüm. Tek embriyo. 5. Gün embriyosu. ( 8 Ağustos’ta transfer oldu)
Beklemek çok zor. Zaman geçmiyor. İnşaAllah hepimiz pozitif sonuç alırız.
İnşaAllah canım evet oluyor. Arada bel ağrısı da oluyor geçiyor. Korktum ben de ama sanırım kullandığımız ilaçlardan dolayı oluyor. İnşaAllah ikisi de tutunur canım.Aynı gün transfer olmuşuz benim iki tane 3. Gün embriyosu güzel haberlet alalım inşallah…Ara ara adet olucakmış gibi ağrınız oluyo mu sizin de?
Amiinn canm Allah razı olsunBakalım bekliyorum bende ilaçları bırakınca rahatladım gerçekten vücudu epey yoruyorlarmış onu anladım
Mlk anns canım evlatlarını rabbim sana bağışlasın güzel bir gelecek nasip eylesin birde bu çatlatma iğnesi dediğiniz ne oluyor bana öyle bişey yapılmadı transfer günü de merak ettim
Sen ignelere geçmi başladın transferin pazartesiydi dimiBen bugün daha ilk iğnelerimi vuruldum sanki yanlarıma araba çarpmış
Kızlar, merhaba transfer olanlara şimdiden hayırlı olsun İnşaAllah
Benim 4. Günüm. Tek embriyo. 5. Gün embriyosu. ( 8 Ağustos’ta transfer oldu)
Beklemek çok zor. Zaman geçmiyor. İnşaAllah hepimiz pozitif sonuç alırız.
Aynı gün transfer olmuşuz benim iki tane 3. Gün embriyosu güzel haberlet alalım inşallah…Ara ara adet olucakmış gibi ağrınız oluyo mu sizin de?
Hepimize hayırlı olsun İnşaAllah pozitiflerimizi de paylaşmak nasip olsunmerhabalar:)
biraz önce etiketlediğim arkadaşlarımız ve ben de 8 ağustosta transfer olduk:)
Ne kadar çok kişi aynı gün olmuş
Fitili koyduktan 5dk.sonra kalk o cikan fazlalığı korkma zaten dakikalar içinde emiliyordurKızlar transfer tarihim belli oldu 17 Ağustos bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı iyi dedi 9,8 mm estrofem progestan fitil günde 3 defa 2 tane bide prolutex iğneye başladık. Fitili gunduz ilk defa atıyorum ayağa kalktığım zaman sanki çıkıyormuş gibi hissediyorum işe yarar mı yine de çıkmıyor ama kalıntıları akıyor
Aminn inşallahHepimize hayırlı olsun İnşaAllah pozitiflerimizi de paylaşmak nasip olsun
Desene beterin beteri var diyeOluyo tabi ama daha ağrılısı progestan ampül kalçadan olan yağlı iğneymiş yaktı beni
Gerginlik var sadece sol kasıktaKızlar sizde de iğne batma hissi oluyor mu? Bir süre kasıklarıma iğne batıyormuş gibi olup geçiyor.