- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.521
Aminn Allah razı olsun canmRica ederim allah uzun ömürler versin yavrularına sana bağışlasın ❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn Allah razı olsun canmRica ederim allah uzun ömürler versin yavrularına sana bağışlasın ❣
Ayy hadi inşallah yaa valla suan ki korkum elimde yumurta kalmazsa diye inşallah benimkilerde kaliteli olur fazla elenen olmazHepsi döllendi Değerin güzel daha az çıkarsa da hiç üzülme bu değerle onlar çok kaliteli olur gibi geliyor
Humada cnm ahmet beyde hayirli olsun cnm gokhalp beyde fiyatlar nasil ilaclar zaten pahalida tedavi ne kar suan icinYeni başladım daha. İgnelein 2. Günü gerçekten yoğun Instagram dan takıp ediyordum başarılı olduğunu duyunca gitmeye karar verdim. Ahmet bey Kom hangi hastanede
Amin, hepimiz inşallahAmin Allah razı olsn çok güzel yazmssn hayırlısı neyse olsn bizde elimzden gelinceye kadar devam edecek sabır ve dua ileinşallah sizden güzel haberler alacaz
Valla bilemedim kiKizlar bugün .8. günüm kaset test böyle çıktı catlatmanin etkisi devam ediyormu sizce
Evet damlatir damlatmaz iki çizgi belirdi koyulastiValla bilemedim ki
8. Güne göre baya koyu çıkmış.
Valla bilemedim ki
8. Güne göre baya koyu çıkmış.
Catlatna iğnesi hangisi nezaman veriyorlarKizlar bugün .8. günüm kaset test böyle çıktı catlatmanin etkisi devam ediyormu sizce
Transfer günü. Oda 8 gün olduCatlatna iğnesi hangisi nezaman veriyorlar
Transfer günü bizede verirler ozmnTransfer günü. Oda 8 gün oldu
Bilmiyorum her doktor yapiyormuTransfer günü bizede verirler ozmn
İğne ismi ne iğneler 3e çıkacak ozmn proluton protulex bir de buTransfer günü. Oda 8 gün oldu
Göbeğim kalcam hala ağrıyor ignelerdenİğne ismi ne iğneler 3e çıkacak ozmn proluton protulex bir de bu
Kuzum 12. Gün geçer diyorlar hep ama bilemedimTransfer günü. Oda 8 gün oldu
Evet gerçekten öyle biz birçok aşamadan geçtik birçok test yaptırdık ve birşey çıktığında çok yıkıldım ( benim eşimin genetik sonucu çok nadir görülen nerdeyse hiç diyebileceğim bir kromozom bozukluğu var) ama sonra hayır böyle böyle de olabilirdi bak insanlar nasıl mücadele ediyor diyip şükrettim ve başkalarının verdiği mücadeleyle güçleriyle güçlendim ve sonra öğrendiklerime sevindim en azından biliyoruz diye. Hepimiz birbirimize aynayız gerçekten burda kalben birbirimize dokunduğumuzu hissediyorum.Aynn öyle çok güzel ve açıklayıcı bir şekilde yazmssnz burda okuduğum hayat hikayeleri insanı tekrardan heveslendiriyor bu sürece tutunmak için
2 gün sonra bir daha deneKizlar bugün .8. günüm kaset test böyle çıktı catlatmanin etkisi devam ediyormu sizce
On güne etkisi geçer diye biliyorum.fakat damlatir damlatmaz iki çizgi çıktı koyulasti silik çıksaydı iğnenin etkisi diycektim.Kuzum 12. Gün geçer diyorlar hep ama bilemedim
Ve kasiklarim çok agriyorOn güne etkisi geçer diye biliyorum.fakat damlatir damlatmaz iki çizgi çıktı koyulasti silik çıksaydı iğnenin etkisi diycektim.
Canim çatlatma igneni olali kac gun oldu peki?Kizlar bugün .8. günüm kaset test böyle çıktı catlatmanin etkisi devam ediyormu sizce