- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.501
Oğlum teyzeleri
Oğlum teyzeleri
Teşekkür ederiz canmOyyyyy maşallah
Melek gibi gerçekten
Aminnn canm inşallahAllah bağışlasın canım.
Kuzularını
Aminnnnnn Allah sana bağışlasın.Oğlum teyzeleri
Teşekkür ederiz canmbizim taşıdığımız hastaliga sahipler maalesef ki Allahim saglik versin yavrularima
Allah razı olsun canm evet akrabayiz annemin halasının kızınin oglu uzak ama tasiyicik ayniAminnnnnn Allah sana bağışlasın.
Pırıl pırıl 2 tane anne kuzusu.
Sizin gen taşıyıcılığınız akrabalıkla ilgili mi yoksa Tesadüfen ikinizde de mi çıktı ?
Hepsi döllendiPeki kac tanesi dollendi canım ? Benimde heralde 6 7 anca çıkar o zaman bu değerle
Maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin ikisinedeEki Görüntüle 3112342
Benim melek kizim teyzeleri
Aminn canm Allah razı olsunMaşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin ikisinede
Yeni başladım daha. İgnelein 2. Günü gerçekten yoğunBende Kayseri'de ahmet beye gittim nasıldı gokalp bey yenimi basladiniz cok yogun demislerdi banada
Cnm ondan once baska belirtin oldumu bende 8 inde transfer oldum merak ediyorumGünaydın arkadaşlar transferimin 8. Günündeyim dün akşam kahverengi lekelenmem oldu bu sabahta biraz oldu gebelik testi aldım pozitif çıktı ama kanama canımı sıktı sizdede oldu mu çok korkuyorum
Siz embriyo başı mı 5 bin e dondurdunz tam anlayamadımmerhaba hayırlı olsunbizimkinde 10 yumurta toplanmış 8 i döllenmiş 4 ü 5. güne yetişmişti. 1 ini transfer yapıp 2 tanesini dondurduk
dondurmak için tüp bebek parasından ayrı alınıyor maalesef. dondurma 5bin senelik 100 dolar 2.transfer ücreti 7bin. malatyada bu fiyatlar.
Ay çok pahalı ama ya 60 bin ne demekBen özel de yaptırdım canım ngs pgt devlet hastanesinde olmadığı için. Ankara Bahçeci yi tercih etmiştim fiyat konusunda da net bişey diyemem ama benim 3 embriyo ngs ye gitmişti o arada bir transferim ertelendi histereskopi oldum Bahçeci Sağlık da ilk 1 ay bazı iğneleri devlet karşıladı belli bir dozunu yaklaşık 60bini buldu fazlasını bilmiyorum ama şuan için muayene ücreti falan daha pahalı tabi ben direk bahçecinin fiyatlarını biliyorum tahmin edebiliyorum diğer kliniklerine de gidip görüşmek lazım
Ben de memorial da tedavi görüyorum, bana da dondurma falan birşey demediler 16 bin küsur bir ücreti var tüp bebeğin, ilaçlar haricinde ben de 24 bini bulur diye gözden çıkardım ama dondurma falan ayrıca alınıyorsa daha fazla gidecek gibi duruyor. Maddi manevi süreci zor bir durum ya,Biraz da nerede tedavi gördüğünüze bağlı. Mesela benim 26 tane yumurtam çıktı 18 i döllendi 12 tanesi donduruldu. Ve benden 2 tüp parası 3250 + her bir tüp için 1750 lira istediler 3+3+3+3 şeklinde dondurduğum için 6 bin küsür lira ödedim. Acıbadem’de yaptırdım. Bunu da söylemediler son anda öğrendim hatta
Rica ederim allah uzun ömürler versin yavrularına sana bağışlasınTeşekkür ederiz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?