2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bu beyaz serumu doktorlar mı öneriyor bana hiç bahsetmediler burda öğrendim ve adı ne bu beyaz serumun öğrenebilir miyim

Amin Allah razı olsun hepimiz için yapacak hicbrisey yok kimsenin elinde olan birşey deil artık umutlarımızı bir süre erteleme kararı aldik

ay hepsi olur inan daha önce iğneler ilaçlar aşılama vs aldım ve yaptırdım ama üstünden 1 sene geçti
Valla ben mayısta başlamıştım ozaman tüp bebek ücreti 14 bin gibiydi iste aşılama diye başladık ilk gonalf iğne vurdum 3 bin küsür ona vermisizdir sonra çok yumurta gelişinde iptal yada tüp bebek dedi sonra sonra yumurta toplanacağı zaman gonopeptly diye çatlamaması için 2 iğne vurdurdum oda 800-1000çivarıydı toplandı ohss riski olmasın diye rahim dinlendirilecek dediler 2 adet dönemi olması lazım yumurtaları donduracaz dediler 3000 dondurma ücreti bide test mi embriyo kalıtesi mi birşey dediler 2000 de ona verdik sonra (bitmiyordu) adet oldum femera başladı ilk 40 TL verdim 10lusuna yumurta gelişmedi doğal siklus gibi deneyecekti sonra kan sonucuna göre ilaç değiştirdi (iptalde olabilirdi olmadı çok şükür) estrofem verdi bide transfer günü oksapar coraspirin progestan iğne+ fitil estrofem bidaha aldım 1200 .1300 gibi bişey tuttu bakalım böyle kuzum test günümde hepsi bitiyor pozitif gelirse devam yine alacam (inşallah alırım ) ama gelmezse şimdilik ücret burda bitiyor

AminnnAllah razı olsn Rabbim kimsenn emeğini boşa vermesin birde kimsenn bizi anlamamasi o kadar zorki birde onlara laf anlatıyorsn
Bosver canim kimseye kendini anlatmak zorunda değilsin senin üzüntün sana yetiyo zaten bide milletle uğraşma bence kafani dağıt ne biliyim bi esgale bul kendine zaman herşeyin ilacıdır derdi veren Rabbim dermaninida sabrinida versin

Nasıl geçti canım keyfin yerindedir umarım

Ben 1 hafta izin almayı düşünüyorum.
İnşallah alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…