2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnşallah bu sefer olur
9. Gün evde test yapmıştım çok ince çizgi görünce gidip kan verdim 127 çıktı doktorum test gününde tekrar yap dedi test günü tekrar kan verdim ozamanda 1124 çıktı doktor iyi olduğunu kalp atışı için 1 hafta beklememi söyledi gittiğimde 6 haftalıkta muayene etti baktı ki kese boş bebek yok kürtaj dedi kabul etmedim 1 hafta daha beklemek istediğimi söyledim belki bi mucize olur diye ama muayeneden sonra düşük yaşadım

Gözünüz aydın
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Herkese cok teşekkür edreim kendi adıma. Bu süreçte gercekten çok yardımcı oldu herkes. Benim de bugün iğnelerim başladı günde 2 defa olucam. İlkini olduktan sonra ağrım oldu. Gebelik olursa 10. haftaya kadar kullanacakmışız. Bu prolutex adlı iğneyi aile hekimi yazıyor mu acaba? 2 kutusuna 750 tl gibi bir para ödedim. Bu arada transferim 5 gün sonra olacak. 16 Ağustosta. O gün işten izin almam gerekir mi sizce ?

Hakkinizda hayirlisi olsun insallahh bilemezsiniz belkide boylesi daha hayirli cok gecmis olsun

Bende öyle biliyorum ilaçlardan dolayı ama bir kaç kişide öyle okuyunca acaba dedim ve kendi kendime biraz umutlandım Geçtiğimiz pazartesi adet olmam gerekiyordu ilaçlardan dolayı olmadım yazıları okuyunca acaba tuttuda ondan mı olmadım umut fakirin ekmeği herşeyden bi umut çıkarıyor kendi kendimi biraz acabaya soktum öyle olmayıcını bile bile

Progesteron bebeğin rahime tutunmasini sağlayan hormon. Yumurtlamayla salgılanır. Hamilelikte artar. Eğer değeriniz düşükse doktorunuz size ağızdan fitil ve enjeksiyon olarak verebilir.
merhaba , bana donmuş embriyo transferi yapıldı . transfer günü progesteronum 12.40 dı bu transfer için yüksek bir değer mi ?

Amin inşallah fitil kullandığım zamanlarda hiç böyle belirtim olmadı iğne mahfetti

aşılama yaptırdım daha önce, işlem sırasında hiç ağrım olmamıştı. işlem sırasını merak ediyorum daha çok. yoksa ben gonal f iğne de kullandım her gün karından o aşama değil de daha çok transfer sırasında ağrı oluyor mu onu merak ediyorum

Çok teşekkür ederim kuzum darısı bizlere inşallah

Tutunmayi kolaylastiriyormus cnm onun icin taktilar boyle sut gibi beyaz biseydi yavas yavaş gitmesi gerekiyormuş
Beyaz serum takılan. Doktorum transferden 3 gün önce benimde yaptırmamı söyledi. Bağışıklık güçlendiriyormuş sanırım. Hastanede takıyorlar 8-10 saat sürüyor bitmesi, yavaş yavaş veriyorlar. Serumu 450₺ ye alıp hastanede 600₺ yatak ücreti ödeyerek taktırdım. İnşallah şifa olur hepimize

Valla kızlar transfer gününü saymazsak 5. Günüm işe gittim ama çok kötü geçti sol kasıgım felaket agrısı iki büklüm olduğumdan belimde agrıdı biraz tabi kimseye söylemediğim için bel agrım var dedim sol bacağıma sızı girdi resmen valla eve nasıl attım kendimi bilmiyorum aklınız varsa yatın ya

Transfer sırasında agrı olmuyor ‘ tabi bu kişinin agrı eşigine ve doktorun el hafifliğine göre de değişir ama heyecandan birşey hissedemiyorsun sadece idrar bıraz zorluyor seni

Transfer sırasında agrı olmuyor ‘ tabi bu kişinin agrı eşigine ve doktorun el hafifliğine göre de değişir ama heyecandan birşey hissedemiyorsun sadece idrar bıraz zorluyor seni
hayırlı sonuçlar alın inşallahhh.. peki ücretler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz

AminnnAllah razı olsn Rabbim kimsenn emeğini boşa vermesin birde kimsenn bizi anlamamasi o kadar zorki birde onlara laf anlatıyorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…