- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.261
İnşallah bu sefer olurO tarz hisler olabiliyor ama hic regl olani duymadim sadece kanama olabiliyor zaten negatif olup ilaclari baslayinca regl basliyor diye biliyorum.
İnsallah bu defa yine pozitifi gorursunuz ve saglikli ilerler bos kesede hcg degeriniz kacti acaba kqcinci gunde bos oldugunu ogrendiniz
Gözünüz aydınCok tesekkur ederim canim insallah sende pozitifi gorursun.
Benim 3. Gunden sonra goguslerim sismeye basladi gogus ucundaki halkalar genisledi agzimda metalik bir tat vardi kasik ve bel agrisi vardi ayrica surekli sanki acıkmışım gibi midemin dibi kaziniyordu ama bunlri hepsinde ben vucudumu dinledigim icin fark ettim dinlemesem belkide fark etmezdim kendinde belirti arama belirti bekledikce stres basliyor ben hic umutlu degildim yine negatiftir dedim cunku hic pozitif gormedim
Mesela bende hic lekelenme olmadi bende bunun icin stres yaptim ama bosunaymis testide hic idrar yapmadim direkt kan verdim bugun 10. Gunum yine test verdim 177 cikti bilerek erken gebelik testi aldim denedim silik bir cizgi cikti idrara guvenme yani
Ama ah ettim biraz daha yukselsin insallah bir test daha alip yapicam sirf keyif olsun diye o kipkirmizi cizgiyi gormek istiyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahh bilemezsiniz belkide boylesi daha hayirli cok gecmis olsunİnşallah bu sefer olur
9. Gün evde test yapmıştım çok ince çizgi görünce gidip kan verdim 127 çıktı doktorum test gününde tekrar yap dedi test günü tekrar kan verdim ozamanda 1124 çıktı doktor iyi olduğunu kalp atışı için 1 hafta beklememi söyledi gittiğimde 6 haftalıkta muayene etti baktı ki kese boş bebek yok kürtaj dedi kabul etmedim 1 hafta daha beklemek istediğimi söyledim belki bi mucize olur diye ama muayeneden sonra düşük yaşadım
Aminn en buyuk duam bu insallahhSağlıkla hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah
Aminn insallahh cok tesekkur ederimGözünüz aydın
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende öyle biliyorum ilaçlardan dolayı ama bir kaç kişide öyle okuyunca acaba dedim ve kendi kendime biraz umutlandımHayır yok canım. Aldığın progesteron adet olmanı engelleyecek. Hiç istemeyiz sonuç negatif olsa bile. Allah korusun negatif olur, ilaçlarını kesmeni isterlerse o zaman 3-4 gün içinde adet olursun. Adet olacakmissin gibi ağrı beklenen hatta olumlu belirti
Öylemi teşekkür ederim yani sizde benim gibi aynı şekilde kullandınız o zamniğneler transfer gunune 3 4 gun kala baslıyor ve test gunune kadar devam edıyor
:)
en acılı ve ful agrılısıda progestan iğne
AbooooBugünkü fiyatı 680 canım
Prografın
İnşallah rabbim emegimizi boşa cikarmasin kızım çok istiyor en çok onun için istiyorum olmazsa nasıl anlatırım karnimda bebek var diye seviyorBiz iyi yönden bakalim belirtide ola bilir
merhaba , bana donmuş embriyo transferi yapıldı . transfer günü progesteronum 12.40 dı bu transfer için yüksek bir değer mi ?Progesteron bebeğin rahime tutunmasini sağlayan hormon. Yumurtlamayla salgılanır. Hamilelikte artar. Eğer değeriniz düşükse doktorunuz size ağızdan fitil ve enjeksiyon olarak verebilir.
Amin inşallah fitil kullandığım zamanlarda hiç böyle belirtim olmadı iğne mahfettiBen de 4 ağustosta transfer oldum.İlk günden beri karnımda aşırı bir şişlik ve kasık ağrıları var.2 gün den beri de göğüs agrısı başladı. Gaz ve şişkinlik özellikle akşamları dayanılmaz oluyor.Ben progestanı fitil olarak kullanıyorum Hayırlı pozitif sonuçlar görelim inşallah
Tutunmayi kolaylastiriyormus cnm onun icin taktilar boyle sut gibi beyaz biseydi yavas yavaş gitmesi gerekiyormuşNE İŞE YARIYOR BEN HIC DUYMADIM
aşılama yaptırdım daha önce, işlem sırasında hiç ağrım olmamıştı. işlem sırasını merak ediyorum daha çok. yoksa ben gonal f iğne de kullandım her gün karından o aşama değil de daha çok transfer sırasında ağrı oluyor mu onu merak ediyorumAğrı eşiğinize bağlı biraz. aşılama da genelde yüksek doz ilaç içiliyor tüp bebekte direkt iğne ile başlıyorsunuz benim çok ağrım olmadı bu süreçte sadece beklemek biraz yoruyor sanki ben opu mu mayısta oldum ve transfer işin hala bekliyorum
Çok teşekkür ederim kuzum darısı bizlere inşallahCok tesekkur ederim canim insallah sende pozitifi gorursun.
Benim 3. Gunden sonra goguslerim sismeye basladi gogus ucundaki halkalar genisledi agzimda metalik bir tat vardi kasik ve bel agrisi vardi ayrica surekli sanki acıkmışım gibi midemin dibi kaziniyordu ama bunlri hepsinde ben vucudumu dinledigim icin fark ettim dinlemesem belkide fark etmezdim kendinde belirti arama belirti bekledikce stres basliyor ben hic umutlu degildim yine negatiftir dedim cunku hic pozitif gormedim
Mesela bende hic lekelenme olmadi bende bunun icin stres yaptim ama bosunaymis testide hic idrar yapmadim direkt kan verdim bugun 10. Gunum yine test verdim 177 cikti bilerek erken gebelik testi aldim denedim silik bir cizgi cikti idrara guvenme yani
Ama ah ettim biraz daha yukselsin insallah bir test daha alip yapicam sirf keyif olsun diye o kipkirmizi cizgiyi gormek istiyorum
Beyaz serum takılan. Doktorum transferden 3 gün önce benimde yaptırmamı söyledi. Bağışıklık güçlendiriyormuş sanırım. Hastanede takıyorlar 8-10 saat sürüyor bitmesi, yavaş yavaş veriyorlar. Serumu 450₺ ye alıp hastanede 600₺ yatak ücreti ödeyerek taktırdım. İnşallah şifa olur hepimizeTutunmayi kolaylastiriyormus cnm onun icin taktilar boyle sut gibi beyaz biseydi yavas yavaş gitmesi gerekiyormuş
Transfer sırasında agrı olmuyor ‘ tabi bu kişinin agrı eşigine ve doktorun el hafifliğine göre de değişir ama heyecandan birşey hissedemiyorsun sadece idrar bıraz zorluyor seniaşılama yaptırdım daha önce, işlem sırasında hiç ağrım olmamıştı. işlem sırasını merak ediyorum daha çok. yoksa ben gonal f iğne de kullandım her gün karından o aşama değil de daha çok transfer sırasında ağrı oluyor mu onu merak ediyorum
hayırlı sonuçlar alın inşallahhh.. peki ücretler hakkında biraz bilgi verebilir misinizTransfer sırasında agrı olmuyor ‘ tabi bu kişinin agrı eşigine ve doktorun el hafifliğine göre de değişir ama heyecandan birşey hissedemiyorsun sadece idrar bıraz zorluyor seni
AminnnValla cikmayanda oluyo canım ama o şans bizide bulur mu orasini bilememhakkinda hayırlısı olsun canim biraz dinlen kafani rahatlat sonra eşinle karar verirsiniz ne yapacağınıza rabbim tez vakitte yavrularimiza kavustursun hepimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?