2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaaa bide kalçanın baya yukarısına bele doğru vuruyorlar. Sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor. Bir de hemşireler ovamala buz koy diyorlardı. Bende korkup ovalamadım. Hiç dağılmamıştı benim iğneler.

Hayırlı olsun inşallah
Bu zahmetlerden sonra inşallah çok şükür diyeceğiz

Hayırlı olsun ben de 5. De oldum Pozitifleri görürüz İnşallah

Ne aldın kız öyle.
Benimkiler de bugün 1150 tuttu.
O da bir iğne vardı evde almadım.
4 kutu progestan ampul
1 kutu folbiol
2 kutu oksapar
3 kutu cyclo
3 kutu pruluton depot
1 kutu dekort
1 kutu lutinus vajinal tablet
1 kutu prograf(bunu almadım sadece bu 450 lira elimde vardı iyikide almamışım kalıcaktı elimde)

Selam kızlar baştan sona mesajlarınızı okudum pozitif çıkanlar inşallah sonuna kadar devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bekleyenler ise sağlıklı pozitif sonuç görsün inşallah Benim 2. Denemem ilk denememde pozitif gördüm ama maalesef boş keseden dolayı düşük yaptım bir süre ara verdim tekrar denemeye karar verdik. 3 Ağustos transferim yapıldı hayırlı sonuçlar alalım inşallah Aklıma takılan bişe var adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor diye bi kaç kişide okudum ilaçları kullanırken adet olma durumu var mı

4 kutu progestan ampul
1 kutu folbiol
2 kutu oksapar
3 kutu cyclo
3 kutu pruluton depot
1 kutu dekort
1 kutu lutinus vajinal tablet
1 kutu prograf(bunu almadım sadece bu 450 lira elimde vardı iyikide almamışım kalıcaktı elimde)
Bugünkü fiyatı 680 canım
Prografın

Sağol canım hayırlı olsun seninde belirtin oldu mu hiç ya
Cok tesekkur ederim canim insallah sende pozitifi gorursun.

Benim 3. Gunden sonra goguslerim sismeye basladi gogus ucundaki halkalar genisledi agzimda metalik bir tat vardi kasik ve bel agrisi vardi ayrica surekli sanki acıkmışım gibi midemin dibi kaziniyordu ama bunlri hepsinde ben vucudumu dinledigim icin fark ettim dinlemesem belkide fark etmezdim kendinde belirti arama belirti bekledikce stres basliyor ben hic umutlu degildim yine negatiftir dedim cunku hic pozitif gormedim

Mesela bende hic lekelenme olmadi bende bunun icin stres yaptim ama bosunaymis testide hic idrar yapmadim direkt kan verdim bugun 10. Gunum yine test verdim 177 cikti bilerek erken gebelik testi aldim denedim silik bir cizgi cikti idrara guvenme yani

Ama ah ettim biraz daha yukselsin insallah bir test daha alip yapicam sirf keyif olsun diye o kipkirmizi cizgiyi gormek istiyorum

Hayırlı olsun adınıza sevindim. İlk kan testini kaçıncı günde verdiniz ? Birde kaçıncı gün ebriyosuydu.

O tarz hisler olabiliyor ama hic regl olani duymadim sadece kanama olabiliyor zaten negatif olup ilaclari birakinca regl basliyor diye biliyorum.

İnsallah bu defa yine pozitifi gorursunuz ve saglikli ilerler bos kesede hcg degeriniz kacti acaba kqcinci gunde bos oldugunu ogrendiniz

Son düzenleme:
Hayırlı olsun adınıza sevindim. İlk kan testini kaçıncı günde verdiniz ? Birde kaçıncı gün ebriyosuydu.
Cok tesekkur ederim. İnsallah sizlerde pozitifi gorursunuz. Transfer tarihim 1 agustos ilk test tarihim 9 agustos hcg 88 ikinci test tarihim bugun 177

5. Gun embriyosuydu 2 adet transfer edildi

Hayır yok canım. Aldığın progesteron adet olmanı engelleyecek. Hiç istemeyiz sonuç negatif olsa bile. Allah korusun negatif olur, ilaçlarını kesmeni isterlerse o zaman 3-4 gün içinde adet olursun. Adet olacakmissin gibi ağrı beklenen hatta olumlu belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…