2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba adet oldum bugün kontrole gittim.
Muane oldum bir sorun yoktu
Kan verdim ama sonuç çıkana kadar beklemene gerek yok dedi doktorum ilaçlarımı yazdı
Tahlillerde sorun olursa ararım aramazsan akşam ilaca başla dedi.
Bana verilen ilaçlar
Estrofem
Coraspin ve folik asit
Sizlerde daha çok görmüştüm sanki bende iğne faln vurulcam diye hazırlamıştım kendimi 10 gün kullan sonra kontrol dedi

iğneler transfer gunune 3 4 gun kala baslıyor ve test gunune kadar devam edıyor
:)
en acılı ve ful agrılısıda progestan iğne

Kizceler 8 Ağustos ta bir tane 5.gun embriyosu transfer oldum en erken ne zaman evde test yapsam çıkar
Öncelikle hayırlı olsun beklemek zor çok zorrr ama gününden önce yapmayın bence doktor ne dediyse onu yapın sonra varsa da çıkmazsa çok üzülüyo insan günler geçmiyo burda çok örneklerini gördük

Ya mahfetti beni fitil kullandigimda böyle etki görmedim iğne olduğu için mi acaba
ama okadar faydalıkıı bosver mahvetsın şifa olllsunn yarabbım de gec
benım yuruyemıyordum portakal kabugu gıbı egrı bugru olmustu yapılan yerler hangı tarafa yatacagımı sasısırıyordum
cok kuvvetlı cunku rahım destekleyıcı
fitilin bır faydası yok
hem agladım hem yaptırdım şifa olsunn yarabbım dedım hep sende oyle dusun canım

Karnım nokta nokta mor hep Sonu güzel olsun da hepsine razıyım

Bende dun oldum transfer 3 gun embiyosu o soruyu bende merak ediyorum acaba hangi gun test yapsam BU ARADA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BEBİSLERIMIZ BIZE TUTUNUR
Hayırlı olsun canım
Bence test yapmayın.
Daha önceki denemelerde bende erkenden yapıp moralimi bozuyordum. Olacağı varsa bile olumsuz etkilemiş oluyorsun

Merhaba kizlar 4 Ağustos transfer oldum çok gazim var çok siskinim kasiklarim arada sanciyor progestan igne kullanıp böyle başına gelen varmi
Ben de 4 ağustosta transfer oldum.İlk günden beri karnımda aşırı bir şişlik ve kasık ağrıları var.2 gün den beri de göğüs agrısı başladı. Gaz ve şişkinlik özellikle akşamları dayanılmaz oluyor.Ben progestanı fitil olarak kullanıyorum Hayırlı pozitif sonuçlar görelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…