- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.221
Çok teşekkür ederimAy çok sevindim sizin adınızaBenim diğer 3 ü mozaikmiş %40 tam ne demek bilmiyorum..
Herkes için hayırlısı olsunSağlıkla kucağımza alalım
Aminnnnnn canımİnsallah canım tabi sonda transferin olur inşallah kavuşursun yavruna
Bende dun oldum transfer 3 gun embiyosu o soruyu bende merak ediyorum acaba hangi gun test yapsamKizceler 8 Ağustos ta bir tane 5.gun embriyosu transfer oldum en erken ne zaman evde test yapsam çıkar sizce
Mehraba canim başka belirterilerin var mi?Merhaba kizlar 4 Ağustos transfer oldum çok gazim var çok siskinim kasiklarim arada sanciyor progestan igne kullanıp böyle başına gelen varmi
iğneler transfer gunune 3 4 gun kala baslıyor ve test gunune kadar devam edıyorKızlar merhabaadet oldum bugün kontrole gittim.
Muane oldum bir sorun yoktu
Kan verdim ama sonuç çıkana kadar beklemene gerek yok dedi doktorum ilaçlarımı yazdı
Tahlillerde sorun olursa ararım aramazsan akşam ilaca başla dedi.
Bana verilen ilaçlar
Estrofem
Coraspin ve folik asit
Sizlerde daha çok görmüştüm sanki bende iğne faln vurulcam diye hazırlamıştım kendimi10 gün kullan sonra kontrol dedi
8.gün erken gebelıkte cıkarKizceler 8 Ağustos ta bir tane 5.gun embriyosu transfer oldum en erken ne zaman evde test yapsam çıkar sizce
evet o iğne bel agrısı kasık agrısı sıskınlık kabızlık heer olumsuz ne varsa can acısı herseyı yapıyor vallahıMerhaba kizlar 4 Ağustos transfer oldum çok gazim var çok siskinim kasiklarim arada sanciyor progestan igne kullanıp böyle başına gelen varmi
Hayırlı olsun canim. 5 gün embriyosu da 6 gün de silik de olsa çıkanları okumuştumKizceler 8 Ağustos ta bir tane 5.gun embriyosu transfer oldum en erken ne zaman evde test yapsam çıkar sizce
3.gun embrıyo en erken 9. gun erken gebelilte cıkarBende dun oldum transfer 3 gun embiyosu o soruyu bende merak ediyorum acaba hangi gun test yapsamBU ARADA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BEBİSLERIMIZ BIZE TUTUNUR
Öncelikle hayırlı olsun beklemek zor çok zorrrKizceler 8 Ağustos ta bir tane 5.gun embriyosu transfer oldum en erken ne zaman evde test yapsam çıkar
Ya mahfetti beni fitil kullandigimda böyle etki görmedim iğne olduğu için mi acabaevet o iğne bel agrısı kasık agrısı sıskınlık kabızlık heer olumsuz ne varsa can acısı herseyı yapıyor vallahı
Bu belirtimi bilmiyorum ignenin etkisi olduğunu düşünüyorumMehraba canim başka belirterilerin var mi?
ben hem progestan fitil hem progestan dex iğne kullanıyorum ama fitil aşırı uyku yapıyo bende gaz olmadı ama kasım ağrım var çok az sancı desek daha doğruYa mahfetti beni fitil kullandigimda böyle etki görmedim iğne olduğu için mi acaba
ama okadar faydalıkıı bosver mahvetsın şifa olllsunn yarabbım de gecYa mahfetti beni fitil kullandigimda böyle etki görmedim iğne olduğu için mi acaba
Karnım nokta nokta mor hepama okadar faydalıkıı bosver mahvetsın şifa olllsunn yarabbım de gec
benım yuruyemıyordum portakal kabugu gıbı egrı bugru olmustu yapılan yerler hangı tarafa yatacagımı sasısırıyordum
cok kuvvetlı cunku rahım destekleyıcı
fitilin bır faydası yok
hem agladım hem yaptırdım şifa olsunn yarabbım dedım hep sende oyle dusun canım
Hayırlı olsun canımBende dun oldum transfer 3 gun embiyosu o soruyu bende merak ediyorum acaba hangi gun test yapsamBU ARADA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BEBİSLERIMIZ BIZE TUTUNUR
Ben de 4 ağustosta transfer oldum.İlk günden beri karnımda aşırı bir şişlik ve kasık ağrıları var.2 gün den beri de göğüs agrısı başladı. Gaz ve şişkinlik özellikle akşamları dayanılmaz oluyor.Ben progestanı fitil olarak kullanıyorum Hayırlı pozitif sonuçlar görelim inşallahMerhaba kizlar 4 Ağustos transfer oldum çok gazim var çok siskinim kasiklarim arada sanciyor progestan igne kullanıp böyle başına gelen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?