- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.361
Hayirlisi canim insallah. Sağlicakla gelsin sanaİnşallah sağlıklıdır canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi canim insallah. Sağlicakla gelsin sanaİnşallah sağlıklıdır canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay
Daha tam öyle gibi düşünemiyorum, bata 9 gün var :) idrarda pozitif kanda negatif yazanlarda var buradalar da kendimi adapte etmek istemiyorum henüz. İnşallah sağlıcakla hepimize gelirHayirlisi canim insallah. Sağlicakla gelsin sana
Testi tekrarlarsin canim insallah gönlünce olur. Yanilma payi oluyor elbette ama var gibi sankiDaha tam öyle gibi düşünemiyorum, bata 9 gün var :) idrarda pozitif kanda negatif yazanlarda var buradalar da kendimi adapte etmek istemiyorum henüz. İnşallah sağlıcakla hepimize gelir
9 :) daha çok var, ama son iki 35 ve 29 olmuştu döngü o yüzden pek kestiremiyorumTesti tekrarlarsin canim insallah gönlünce olur. Yanilma payi oluyor elbette ama var gibi sanki
evet daha varmis ama elinde test var daha siparis etmissin yarin sabah daha koyu bi cizgi gormek nasip olsun9 :) daha çok var, ama son iki 35 ve 29 olmuştu döngü o yüzden pek kestiremiyorum
İnşallah canım, zaten bugünkünü ilk idrar ile yapmadım. Yarın sabah ilk idrar ile tekrar edeceğimevet daha varmis ama elinde test var daha siparis etmissin yarin sabah daha koyu bi cizgi gormek nasip olsun
amin canım inşallahAllahım aynı haberi bu ay almayı hepimize nasip etsin inşallahh
alt karnında şişlik var mı yaaamin canım inşallah
yok canım, benim şu an sürekli uyku hali ve yorgunluk dışında hiçbir belirtim yok. Bir de bazen çok minik minik kasık batması oluyor ama çok belli belirsiz yani, aa bir de şey var çok sıcaklıyorum, sürekli elim ayağım terliyor sanki vucüt ısım biraz yüksek gibialt karnında şişlik var mı yaa
hiç cesaret edemiyorum negatifi görüp üzülmektense adeti beklemek daha iyi gibi sanki :)bata 2 gün olması bile çok yakın :) ben şimdiye kadar 5 kere test yapmıştım
var gördüm ben :) hadiiiiiii inşallahGörebiliyor musunuz, ilk 3 dakikada çıktı
Eki Görüntüle 2878909
Banada en azından kafanı yok diye netleştirmek daha iyi geliyor psikolojik olarak :)hiç cesaret edemiyorum negatifi görüp üzülmektense adeti beklemek daha iyi gibi sanki :)
Valla ben de görüyorum bu kadar kişi yanılmış olamaz
İnşallah canım, sabah tekrarlayacağım ilk adetle bakalım daha net görürüz inşallahValla ben de görüyorum bu kadar kişi yanılmış olamaz
Bakalım belki sabah ben de yapabilirim net ayan beyan çizgiler çıksın inşallahİnşallah canım, sabah tekrarlayacağım ilk adetle bakalım daha net görürüz inşallah
inşallah canım haber ver bizedeeBakalım belki sabah ben de yapabilirim net ayan beyan çizgiler çıksın inşallah
belki testten de olabilir evet, çatlama olmuş gibi testlerOvilasyon testlerimde son durum bu
Bu test markasından mı bilmiyorum tam pik oldu mu anlamadım
En iyi cizgi 14.gün görünüyor bakalım adet görmezsem anlayacağız