- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.061
Bugünde aynı diğer 2 günün aynısı ee noldu şimdi anlamadım benhadi hayırlısı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünde aynı diğer 2 günün aynısı ee noldu şimdi anlamadım benhadi hayırlısı :))
daha çatlamamış :)) yarın çatlarsa uygulama doğru demekBugünde aynı diğer 2 günün aynısı ee noldu şimdi anlamadım ben
Ya ümitlendirmek gibi olmasın ama çoğu sayfada ust uste bir kaç gün koyu renk görünmesinin gebelik işareti olduğunu okumuştumBugünde aynı diğer 2 günün aynısı ee noldu şimdi anlamadım ben
Benimde 26 gün döndüm adet bittikden snra 9 10 11 12 13 14 degerlendirdim bu ay sanirim 11 de gordum bende o sefaff akıntıyı 14 gunde gormustum doktor bir hafta degerlendir dedi ve gerisi olmadi fazla zaten esimin isden dolayi insalalh tutmusdur bu ay hic bir belirtim yok yine umutsuz vakamiyim acaba ..26 gün sürüyorsa hep, sanırım yumurta çatlaması 12. gün senin :) bugün mü oluyor 12 ?
kızlar kuşadası tarafında oturanınız var mı. Ekim ayının ilk zamanları nasıl oluyor. bir tatil planımız var da. bir kaç oteli aradım havalar çok sıcak oluyor dedi ne kadar doğru tereddütte kaldım.
Ha haaa haa Aynn öle ve boşa strese girmiş ve su içmediğimde yanıma kalacakdaha çatlamamış :)) yarın çatlarsa uygulama doğru demek
Yok yokk daha yeni reglim biteli 5.gün oluyo .Söylediğin geldi aklıma,hemen test yaptım canım negatif tabiki böylelikle gebelik testimde bitmiş oldu acaba gece mi yapsam testleri belki zamandan koyu çıkıyordurYa ümitlendirmek gibi olmasın ama çoğu sayfada ust uste bir kaç gün koyu renk görünmesinin gebelik işareti olduğunu okumuştum
devam kuzu ben 22. günde pik gördüm inş 1 haftaya görürsünnnnMerhaba arkadaşlar . Batım 6 Temmuz . 2 ay denedik bu ay Ovulasyon günümü değerlendirmeye başladım . Bugün adetten itibaren(adet dahil) 9.günüm.
Daha olmamış canım devam et testeİkisi eşit koyulukta ya da T C den daha koyu olması gerek pik olması içinMerhaba arkadaşlar . Batım 6 Temmuz . 2 ay denedik bu ay Ovulasyon günümü değerlendirmeye başladım . Bugün adetten itibaren(adet dahil) 9.günüm.
İnşallah kuzudevam kuzu ben 22. günde pik gördüm inş 1 haftaya görürsünnnn
Teşekkür ederim ilgine devam edelim bakalım ..Daha olmamış canım devam et testeİkisi eşit koyulukta ya da T C den daha koyu olması gerek pik olması için
devam kuzu ben 22. günde pik gördüm inş 1 haftaya görürsünnnn
10.günden itibaren bakmayı dene istersen . Bugün 9.günüm , bugün başladım . Belli belirsiz bir çizgi oluştu benimkinde .Kızlar elimde 4 adet ovilasyon testim kaldı adetim bittikten sonra testi yapmaya basladım
Gecen ay 13.günde yumurtlamıs olmam gerekiyor odet döngüme göre
Bu ay riske atmak istemedim adet bitiminde yapmaya başladım.
Yarın testi yapmasam mı boşa da harcamak istemiyorum fikirleriniz nedir
Bilemiyorum belkideYok yokk daha yeni reglim biteli 5.gün oluyo .Söylediğin geldi aklıma,hemen test yaptım canım negatif tabiki böylelikle gebelik testimde bitmiş oldu acaba gece mi yapsam testleri belki zamandan koyu çıkıyordur
Yumurtluyormusun acabaaaKarnımın sağ alt kısmı ağrıyor neden ki