- 6 Nisan 2021
- 360
- 341
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Hayirlisi olsun hakkinda cnmİnşallah hayırlısı çok merak ediyorum.
Hoş geldin, ben varım :) Mozaik turner teşhisi konuldu bana da, gebelik kaybım var. Bir kez daha bende tekrar şansımı deneyeceğim bakalımMerhababende gebelik planlıyorum ve aranızda benim gibi olanlar varsa fikir ve destek bekliyorum Daha önce 2 kez kürtaj oldum ne yazıkki genetik bozukluğum varmış, 10-15. Genlerde resiplokal translokasyon.. Bir kez daha normal denemek istiyorum tüp bebek yapmadan önce. İnşallah sağlıklı güzel haberler alırız hepimiz
Bende aynı bir kez daha şansımı denemek istiyorumHoş geldin, ben varım :) Mozaik turner teşhisi konuldu bana da, gebelik kaybım var. Bir kez daha bende tekrar şansımı deneyeceğim bakalım
Benim ilk kaybım kimyasaldı, bazı doktorlar kayıptan saymıyor :) bazılarına göre kayıp. İkinci kaybım 10+6da kalbi durdu, sonrasında trombifili paneli ve kromozom testlerimi yaptırdım. Pıhtılaşma ve düşük oranda mozaik turner çıktı, Şubat ortası kürtaj olmuştum. Daha bu ay başladım denemelere, bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Güzel haberler alırızBende aynı bir kez daha şansımı denemek istiyorumSizinde kayıplarınız var mı, benim 2 kez erken hafta kaybım oldu, daha kalp atışını bile duyamadan, belki bu sefer olur diyorum. 2 yıl oldu daha hamile kalmadım, artık biraz daha sağlıklı beslenip denemek istiyorum bakalım
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımBenim ilk kaybım kimyasaldı, bazı doktorlar kayıptan saymıyor :) bazılarına göre kayıp. İkinci kaybım 10+6da kalbi durdu, sonrasında trombifili paneli ve kromozom testlerimi yaptırdım. Pıhtılaşma ve düşük oranda mozaik turner çıktı, Şubat ortası kürtaj olmuştum. Daha bu ay başladım denemelere, bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Güzel haberler alırız
İyiyim canım sen nasılsın, beklememeye mi karar verdiniz sizde ?Kızlarrr nasılsınız? Bende yarın artık ovulasyon testime başlıyorum. Bu ayda böyle geçsin bakalım .inş yeni ay yeni umutlarEşimde yarın covid aşısını olucak . Beklemeye gerek yok diye başlıcaz hayırlısı olur inş.
Erkeğin etken olması bana da düşük ihtimal geliyor aşı için, önemli olan kadın gibi sanki. Ki doktorum da baba adayının aşı olması ile ilgili bir problem yok dedi :) Kafasına göre dememiştir sonuçta, doktor yani :) Bizde beklemeyeceğiz, benim eşimde yarın aşı olacak. Hayırlısı ya olmayınca olmuyor zaten.Teşekkür ederim canım bende iyiyim . Aynen öyle canım bekle bekle nereye kadar dedik ama hala benim kafamda deli düşünceler. Eşim çok rahat ama hiçbişey olmaz içini ferah tut diyo
Ohh aynı süreçten geçicez demekkiErkeğin etken olması bana da düşük ihtimal geliyor aşı için, önemli olan kadın gibi sanki. Ki doktorum da baba adayının aşı olması ile ilgili bir problem yok dedi :) Kafasına göre dememiştir sonuçta, doktor yani :) Bizde beklemeyeceğiz, benim eşimde yarın aşı olacak. Hayırlısı ya olmayınca olmuyor zaten.
İnşallah canım bakalımOhh aynı süreçten geçicez demekkihakkımızda hayırlısı olsun . Ben zaten hep yazarım buraya bakalım güzel haberlerde veririz inş birbirimize
Nedense bu aydan pek bi umutluyumİnşallah canım bakalım
Bu ay beklemek daha zor olur senin için o zaman :) Ben Kasım'da hamile kaldığımda belirtilerden anlamıştım test yapmadan önce pozitif olacağını, inşallah sağlıkla tekrar görürüm pozitifi. Sende en kısa zamanda görürsün inşallahNedense bu aydan pek bi umutluyumortada olmayan çocumuza babası çorap, FB’Li zıbın falan almış .bi garip oldum görünce hem çocuk istiyorum olursada sanki inanamamıcakmışım gibi hissediyorum
Ovulasyon testi denesem mi diyorum, bir taraftan da ilk aydan denemiyim diyorum :))Bu ay beklemek daha zor olur senin için o zaman :) Ben Kasım'da hamile kaldığımda belirtilerden anlamıştım test yapmadan önce pozitif olacağını, inşallah sağlıkla tekrar görürüm pozitifi. Sende en kısa zamanda görürsün inşallah
Amin inş görürsün sağlıklı bir pozitifBu ay beklemek daha zor olur senin için o zaman :) Ben Kasım'da hamile kaldığımda belirtilerden anlamıştım test yapmadan önce pozitif olacağını, inşallah sağlıkla tekrar görürüm pozitifi. Sende en kısa zamanda görürsün inşallah
Ben ilk ay denemedim akışına bıraktım .bu ay 2.ayımız zaman geçsin diye yapıcam umarım becerebilirimOvulasyon testi denesem mi diyorum, bir taraftan da ilk aydan denemiyim diyorum :))
Ben bata kadar bekleyemem :) geçen sefer 6 gün varken erken gebelikte görmüştüm pozitifi, yine muhtemelen 5-6 gün kala yaparım testi :) Zaten kan sulandırıcı iğneye başlayacağız, o yüzden ne kadar erken farkedersem o kadar iyi sanıyorum benim için :))Amin inş görürsün sağlıklı bir pozitifAynen zaten baktım bizim batlarımzda arka arkaya inş güzel haberler veriririz . evrene pozitif enerjiler gönderelim de bekleyişimiz sonunda güzel dönsün bize
Bak bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benimde erken farketmem gerek çünkü ozaman günde 2 kere yapmam gerekecek .artık göbek daha ilk aydan renk değiştirmeye başladı .Ben bata kadar bekleyemem :) geçen sefer 6 gün varken erken gebelikte görmüştüm pozitifi, yine muhtemelen 5-6 gün kala yaparım testi :) Zaten kan sulandırıcı iğneye başlayacağız, o yüzden ne kadar erken farkedersem o kadar iyi sanıyorum benim için :))
Bende yaptım bekleyemedim 10 testen 2 tane kaldı elimdeBen bata kadar bekleyemem :) geçen sefer 6 gün varken erken gebelikte görmüştüm pozitifi, yine muhtemelen 5-6 gün kala yaparım testi :) Zaten kan sulandırıcı iğneye başlayacağız, o yüzden ne kadar erken farkedersem o kadar iyi sanıyorum benim için :))