- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Yaaa önemli olan hamile kalmak değil, sağlıklı ilerlemesi :) bende kaldım ne oldu :) Bir kimyasal, bir 10+6 kalp durması, ikisinde de ilk ay kalmıştım. Şimdi korkuyorum tekrar kalmaya :) arada acaba beklesem mi diyorum da, bekle bekle nereye kadar :)Bencede bende senin gibi düşünüyorum bazen diyorum ki zaten ha diyince çocuk olmuyoanneme çeksem hemen olurdu zaten . Bu eskiler Nası hemen hamile kalmış ya ben ilk geceden gibi olmuşum kardeşim babam askerden izne gelmiş gitmiş ondan sonra annem hamile kalmış biz neden kalamadık peki
Bak ii dedin bennhep eksik dua ederim ne geldiyse eksik istememdennoldu aman Allah korusun hepimizi . Geri aldım sözümü sağlıkla ilerleyen sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inş inş inşYaaa önemli olan hamile kalmak değil, sağlıklı ilerlemesi :) bende kaldım ne oldu :) Bir kimyasal, bir 10+6 kalp durması, ikisinde de ilk ay kalmıştım. Şimdi korkuyorum tekrar kalmaya :) arada acaba beklesem mi diyorum da, bekle bekle nereye kadar :)
Amin, cok teşekkür ederim. İnsallah hep dualarimdasiniz.Çoook sevindim .sağlıkla kucağına alırsın inş canım darısı bizlere inş
AminnnnnBak ii dedin bennhep eksik dua ederim ne geldiyse eksik istememdennoldu aman Allah korusun hepimizi . Geri aldım sözümü sağlıkla ilerleyen sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inş inş inş
Amin insallah bu sefer kuvagima almak nasip olurMasAllah cnm Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağına al insAllah
InsAllah cnm herşey gönlünce olsunAmin insallah bu sefer kuvagima almak nasip olur
Kesinlikle. Bende hep ilk aylarda kaldim ama 5 ayda erken dogum oldu. İnsallah bu sefer saglikla kucağıma almak nasip olurYaaa önemli olan hamile kalmak değil, sağlıklı ilerlemesi :) bende kaldım ne oldu :) Bir kimyasal, bir 10+6 kalp durması, ikisinde de ilk ay kalmıştım. Şimdi korkuyorum tekrar kalmaya :) arada acaba beklesem mi diyorum da, bekle bekle nereye kadar :)
eşimle aşı olmama kararı aldık. Ekim ayına kadar gebe kalmayı planlıyorum. Ekime kadar gebe kalmazsam bebek işi seneye bu aylara ertelenecek gene. Bazı planlarımız var çünkü seneye eylülde oğlum 1. sınıf olacak eğer kasım aralık hamile kalırsam doğumla 1.sınıfın ilk zamanları aynı ana denk gelecek ve ben her iki işle de uğraşamam, çalışıyorum, 1.sınıf oldukça meşakkatli vs. vs.P pera__ L llally Benim doktor dönüş yaptı, eşinizin aşı olması ile ilgili bir durum yok dedi. Olumsuz durumlar yaşandığına yada yaşanacağına dair bilimsel bir veri yok dedi henüz. 10 sene sonrasına bakmak lazım dedi, yani yan etkiler tamamen kendini göstermeye başlayınca, son karar sizin ama bence yaptırabilir dedi.
İnşallah canım, sağlıcakla gelir bebiş dünyayaKesinlikle. Bende hep ilk aylarda kaldim ama 5 ayda erken dogum oldu. İnsallah bu sefer saglikla kucağıma almak nasip olur
Önceden bende senin gibiydim, ama artık hayatı planlamamak gerek diye düşünüyorum artık biz doğacağı ay hesabı yaparak hamile kalmaya çalışıyoruz. Ama pıt bir şey oluyor bütün planlar çöp. İnşallah hayırlısı olur hakkınız da gönlünüzden geçtiği gibi olur her şeyeşimle aşı olmama kararı aldık. Ekim ayına kadar gebe kalmayı planlıyorum. Ekime kadar gebe kalmazsam bebek işi seneye bu aylara ertelenecek gene. Bazı planlarımız var çünkü seneye eylülde oğlum 1. sınıf olacak eğer kasım aralık hamile kalırsam doğumla 1.sınıfın ilk zamanları aynı ana denk gelecek ve ben her iki işle de uğraşamam, çalışıyorum, 1.sınıf oldukça meşakkatli vs. vs.
yani ekime kadar aşıyı erteledik. hamile kaldım kaldım, kalmadım erteleyeceğiz. Eşim de riske atmak istemiyor ben de aynı şekilde.
İnsallahİnşallah canım, sağlıcakla gelir bebiş dünyaya
amin cnm. benim şu anda önceliğim oğlum maalesef ki planlayarak ilerlemem gerekiyor. doğum eylül ayına denk gelirse yeni doğanla mı yoksa 1.sınıfla mı hangisiyle uğraşacağıma şaşırmak istemiyorum. 1.sınıf çok farklı ayrı bir psikoloji ben de onunla okula başlamış olacağım ve yeni doğan bakımıyla o süreci ilerletemem ben kendi adıma söyleyim. her ikisinin de en yoğun bana ihtiyacı olacağı bir dönem uzun bir süreç. bu sebeple benim seneye en geç haziran doğum yapmış olmam gerekiyor ki bebek büyümüş olsun ve tüm ilgim oğlumda olsun okuma yazma çok büyük bir serüven :)Önceden bende senin gibiydim, ama artık hayatı planlamamak gerek diye düşünüyorum artık biz doğacağı ay hesabı yaparak hamile kalmaya çalışıyoruz. Ama pıt bir şey oluyor bütün planlar çöp. İnşallah hayırlısı olur hakkınız da gönlünüzden geçtiği gibi olur her şey
İnşallah dilediğin gibi olur canımamin cnm. benim şu anda önceliğim oğlum maalesef ki planlayarak ilerlemem gerekiyor. doğum eylül ayına denk gelirse yeni doğanla mı yoksa 1.sınıfla mı hangisiyle uğraşacağıma şaşırmak istemiyorum. 1.sınıf çok farklı ayrı bir psikoloji ben de onunla okula başlamış olacağım ve yeni doğan bakımıyla o süreci ilerletemem ben kendi adıma söyleyim. her ikisinin de en yoğun bana ihtiyacı olacağı bir dönem uzun bir süreç. bu sebeple benim seneye en geç haziran doğum yapmış olmam gerekiyor ki bebek büyümüş olsun ve tüm ilgim oğlumda olsun okuma yazma çok büyük bir serüven :)
amin. Allah nasip eder inşallah. Herkesin gönlüne göre versin.İnşallah dilediğin gibi olur canım
Kisiden kisiye cok değişiyor o durum, ama göğüs hassasiyeti ve sık idrara cikma oluyo geneldeBugün regli günümde olmadım cumaya kadar da test yaptırmıcam heyecan biraz daha sürsün sonu hüsran olacak galiba. Test yapmadan önce vücutta bir belirgin bir değişiklik, hissiyat olur mu?
Hiçbiri de yok bende bu ay da boş geçeceğim sanırım.Kisiden kisiye cok değişiyor o durum, ama göğüs hassasiyeti ve sık idrara cikma oluyo genelde
Oyle dusunme ben su an hamile oldugum halde hic bir belirtim yokHiçbiri de yok bende bu ay da boş geçeceğim sanırım.
İnşallah hayırlısı çok merak ediyorum.Oyle dusunme ben su an hamile oldugum halde hic bir belirtim yok