Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa önemli olan hamile kalmak değil, sağlıklı ilerlemesi :) bende kaldım ne oldu :) Bir kimyasal, bir 10+6 kalp durması, ikisinde de ilk ay kalmıştım. Şimdi korkuyorum tekrar kalmaya :) arada acaba beklesem mi diyorum da, bekle bekle nereye kadar :)

Bak ii dedin bennhep eksik dua ederim ne geldiyse eksik istememdennoldu aman Allah korusun hepimizi . Geri aldım sözümü sağlıkla ilerleyen sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inş inş inş

Kesinlikle. Bende hep ilk aylarda kaldim ama 5 ayda erken dogum oldu. İnsallah bu sefer saglikla kucağıma almak nasip olur

eşimle aşı olmama kararı aldık. Ekim ayına kadar gebe kalmayı planlıyorum. Ekime kadar gebe kalmazsam bebek işi seneye bu aylara ertelenecek gene. Bazı planlarımız var çünkü seneye eylülde oğlum 1. sınıf olacak eğer kasım aralık hamile kalırsam doğumla 1.sınıfın ilk zamanları aynı ana denk gelecek ve ben her iki işle de uğraşamam, çalışıyorum, 1.sınıf oldukça meşakkatli vs. vs.
yani ekime kadar aşıyı erteledik. hamile kaldım kaldım, kalmadım erteleyeceğiz. Eşim de riske atmak istemiyor ben de aynı şekilde.

Önceden bende senin gibiydim, ama artık hayatı planlamamak gerek diye düşünüyorum artık biz doğacağı ay hesabı yaparak hamile kalmaya çalışıyoruz. Ama pıt bir şey oluyor bütün planlar çöp. İnşallah hayırlısı olur hakkınız da gönlünüzden geçtiği gibi olur her şey

amin cnm. benim şu anda önceliğim oğlum maalesef ki planlayarak ilerlemem gerekiyor. doğum eylül ayına denk gelirse yeni doğanla mı yoksa 1.sınıfla mı hangisiyle uğraşacağıma şaşırmak istemiyorum. 1.sınıf çok farklı ayrı bir psikoloji ben de onunla okula başlamış olacağım ve yeni doğan bakımıyla o süreci ilerletemem ben kendi adıma söyleyim. her ikisinin de en yoğun bana ihtiyacı olacağı bir dönem uzun bir süreç. bu sebeple benim seneye en geç haziran doğum yapmış olmam gerekiyor ki bebek büyümüş olsun ve tüm ilgim oğlumda olsun okuma yazma çok büyük bir serüven :)

İnşallah dilediğin gibi olur canım

Bugün regli günümde olmadım cumaya kadar da test yaptırmıcam heyecan biraz daha sürsün sonu hüsran olacak galiba. Test yapmadan önce vücutta bir belirgin bir değişiklik, hissiyat olur mu?

Bugün regli günümde olmadım cumaya kadar da test yaptırmıcam heyecan biraz daha sürsün sonu hüsran olacak galiba. Test yapmadan önce vücutta bir belirgin bir değişiklik, hissiyat olur mu?
Kisiden kisiye cok değişiyor o durum, ama göğüs hassasiyeti ve sık idrara cikma oluyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…