Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buarada bu ay döngüm 28 oldu yani dün adet oldum malesef 😔 yani buay 1

Benim bugün regl olmam gerekiyor. Henüz olmadım. Regl olacağım gün sıcak akıntım oluyordu su gibi. bugün böyle bişey hissetmiyorum ya psikolojik olarak gecikecek ya korunmayı bıraktığımız için bu süreçte vücut alışmaya çalıştığı için gecikme olacak ya da inşallah hamileyimdir :) hamile değilsem de üzülmeyeceğim çünkü ilk gebeliğimde de 6. ay denememizde hamile kalmıştım.
Ben senin yerinde olsam 10 kere tat yapmistin🤦:))))

Çok Teşekkür ederim hsg bende çok istedim doktor inatla çektirme dedi kendi 3-4 hastasından rahim filmi çekilip temiz çıktığı halde dış gebelik yaşayan olmuş. Hatta tüp bebek yapsam olmaz mı dedim yüzdesi düşük olduğu halde onda da dış gebelik olabiliyormuş. Arkadaşımın prof. bir doktoru var onun ile görüştüm aynı şeyleri yaşamak çok zor çünkü benim iğneyle düştü değerim ve bende tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum ki az bi oran da değil tekrarı %10-15 den bahsediyorlar o hoca da kendi hastalarını genelde dış gebelik sonrası hemen hsg için yönlendirmediği doktorumun fikrinin doğru olduğunu söyledi. Doktorum herhalde şey denemek istiyor hsg ile hamile kalma şansı artıyor diye biliyorum doğal denesin olmazsa şans arttırırız mı acaba?
Merhaba yprumunuzu okuınca yazmak istedim
Rahım filmi çekilip temız çıktığı halde dış gebelık yaşayanlardanım ustelık rahım filminden 3 ay sonra
Su an uzerınden 1,5 yıl geçti doktorum tekrar rahım filmi çekecek dış gebelık tüplere zarar vermış olabilir dedi

Ben gece regl oldum her yer batmış yatakta. hayatımda ilk kez gece denk geldim böyle bir şeye. Oğlum gece seslenmese hiç fark etmeyeceğim bile. Eşim salona gitti gece çarşaflarla uğraştım. bütün uykum ziyan oldu :)
Bağırsaklarım güldür güldür. karnımda ki deri sanki uyuşmuş da uyuşukluğu geçer gibi karıncalanıyor.
yeni bat: 30.06.2021

Kızlar, Bat tarihleri mayıs başı ve ortası olupta bilgi vermeyenleri listeden çıkarıyorum haberiniz olsun Hoppa

Merhaba yprumunuzu okuınca yazmak istedim
Rahım filmi çekilip temız çıktığı halde dış gebelık yaşayanlardanım ustelık rahım filminden 3 ay sonra
Su an uzerınden 1,5 yıl geçti doktorum tekrar rahım filmi çekecek dış gebelık tüplere zarar vermış olabilir dedi
Canım çok üzüldüm yaşadığın psikolojiyi anlıyorum zor bir süreçti. Evet işte rahim filminden sonra dış gebelik yaşanabiliyormuş doktorum o yüzden şimdi bi daha dene filmsiz dedi eğer gebelik gerçekleşmezse eylül gibi film istedi bakalım. İnşallah hasar yoktur tüplerinde ve en kısa zamanda hamile olduğun haberini alırsın kuzum Allah tez ama en tez zamanda nasip etsin inşallah

Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.

2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.

Belirtmeniz gerekenler;

Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz

Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı​
Yaş​
Süreç​
BAT​
Takviyeler​
Sonuç​
29​
1. Ay​
Folik Asit, Coraspin​
29​
2. Ay​
29 Mayıs​
Folik Asit​
23​
4. Ay​
27 Haziran​
Folik Asit​
27​
-​
24 Mayıs​
26​
4. Ay​
12 Haziran​
Folik Asit​
37​
2. Ay​
14 Haziran​
-​
27​
6. Ay​
5 Mayıs​
Folik Asit, D Vitamini​
:anneadayı:
34​
4. Yıl​
29 Mayıs​
Femara, Ovitrella​
22​
2. Yıl​
3 Mayıs​
Femara​
24​
2,5 Yıl​
24 Mayıs​
27​
2. Ay​
25 Mayıs​
27​
1. Ay​
7 Haziran​
Folik Asit​
30​
1. Yıl​
21 Mayıs​
Gynstol, Progestan​
31​
5. Ay​
13 Haziran​
Folik Asit, D Vitamini​
28​
3. Ay​
Folik Asit​
27​
1. Ay​
9 Haziran​
Folik Asit, Demir İlacı​
25​
1,5 Yıl​
Haziran​
D Vitamini, Omega, Folik Asit​
25​
7. Ay​
27 Haziran​
38​
7. Ay​
Haziran​
Prowomen​
36​
1. Ay​
19 Mayıs​
Folik Asit​
32​
24 Mayıs​
Folik Asit​
27​
2. Ay​
15 Haziran​
Folik Asit​
24​
1.5 Yıl​
29 Mayıs​
-​
27​
9. Ay​
21 Mayıs​
-​
34​
7. Ay​
12 Haziran​
-​
35​
1. Yıl​
10 Haziran​
Folik Asit, D Vitamini​
35​
6. Ay​
15 Haziran​
-​
36​
1. Ay​
3 Haziran​
Folik Asit, D Vitamini​
27​
1. Ay​
11 Haziran​
Folik Asit, D Vitamini​
33​
2. Ay​
4 Haziran​
29​
7. Ay​
2 Haziran​
Folik Asit​
27​
5. Ay​
1 Haziran​
Folik Asit, D Vitamini, K Vitamini​
40​
8 Haziran​
Folik Asit, Selenyum, C-Life​
33​
3. Ay​
21 Haziran​
Folik Asit​
38​
3. Yıl​
Coraspin, Omega 3, Folik Asit​
29​
4. Ay​
29​
11 Haziran​
31​
3. Ay​
30 Haziran​
Folik Asit​
29​
7. Ay​
17 Haziran​
Folik Asit​
33​
2. Ay​
4 Haziran​
selamlar beni de ekler misiniz . 19 Mayıs regli oldum 23 mayıs bitti. şimdi bat 16 haziran Folik asit kullanıyorum .

X