Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar aranizda dogum kontrol hapi kullanan var mi? Ben 2 ay kadar kullanip biraktim sonrasinda korunmadim. Ama dogum kontrol hapi birakildiktan sonra ki 3 ay yumurtlama duzene girmeyebilir diye okudum. Tecrubesi olan ?

sıkma canını, polikistik hamile kalanlarda var. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Buarada bu ay döngüm 28 oldu yani dün adet oldum malesef yani buay 14. Gün yumurtlama görünüyordu ve biz 14 ve 15. Günleri değerlendirdik ama yine olmadı ve gerçekten çok üzücü buarada adet tarihim 29 Mayıs olarak kaydedebilirsin Bize bu ayda nasip olmadı

İnşallah hayırlı haberi alırız senden

Slmlar herkese bu yıl Allah nasip ederse hamilelik dusunenlerdenim bat 11 Haziran yumurtlama bitti bekleme dönemindeyim yas 29 bi oğlum var 2017 doğumlu beni de eklerseniz sevinirim

Benim bat 15 haziran
Aynı günde bekleyebler var mı?
Bu ay cok 7mitlenmedim olursa sevinecegim tabikide ama yolum uzun gibi hissediyorum
Yinede sonuc ne olursa yazacagım

Benim olmadı bu ayda. Yeni bat 27 haziran. Bu grubu bu yüzden seviyorum benim gibi zor vakalar için aylık değil yıllık topik daha rahat hissettiriyor. Hadi uğurlu gel 2021
Canım bende yarın bat bekliyorum gelirse sonraki bat seninle aynı 27 haziran beraber bekleyeceğiz
İnşallah hepimize uğurlu gelsin 2021

Canım bende yarın bat bekliyorum gelirse sonraki bat seninle aynı 27 haziran beraber bekleyeceğiz
İnşallah hepimize uğurlu gelsin 2021
İnşallah canım. Hani hamileler hissedermiş ya ben de daha zamanımın olduğunu hissediyorum. Sanki daha zamanı gelmemiş önümde uzun bir yol var gibi. Sen alır yürürsün Haziranda inşallah.

İnşallah canım. Hani hamileler hissedermiş ya ben de daha zamanımın olduğunu hissediyorum. Sanki daha zamanı gelmemiş önümde uzun bir yol var gibi. Sen alır yürürsün Haziranda inşallah.
Ne kadar guzel soylemissin ayni hissediyorum bende. Ama biraz dusundum istemekle hazir olmak arasinda baya bi fark var. Anne olmayi cok istiyorum deniyoruz ama hazir degilim sanirim Hala sigara iciyorum kahve iciyorum.. Bat yarin ama esimle dun bir guzel kokteyl yaptik oturduk ictik. Istememe ragmen bu aliskanliklari birakamiyorsam hazir degilim sanirim

Günaydın kızlar, yeni arkadaşlar hoş geldiniz ekledim sizleri. Güncellemeleri yaptım, inşallah güzel haberler yakındır

Hanimlar aranizda dogum kontrol hapi kullanan var mi? Ben 2 ay kadar kullanip biraktim sonrasinda korunmadim. Ama dogum kontrol hapi birakildiktan sonra ki 3 ay yumurtlama duzene girmeyebilir diye okudum. Tecrubesi olan ?
Ben kullanmadım, bildiğim kadarıyla kişiye göre değişiyormuş bu durum. Bazıları bıraktından hemen sonra hamile kalıyor, bazen daha uzun sürebiliyormuş 2 ay kullandıysanız kısa bir dönem çok fazla sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben.

Sigara ve kahve yine bir nebze ama alkol almamak lazım kahveyi zaten abartmadığınız sürece bir zararı yok diye biliyorum, sınırda tüketirseniz. Ki sadece kahve değil, kola gibi kafein içeren içeceklerde kullanılmamalı

Yaa sigara bagimlilikta gerisi kendini sabote etmek gibi bisey anlamiyorum niye boyle yapiyorum kafalar karisik..

Merhabalar listeye beni de ekleyebilir misiniz.
Yaşım 31
kullandığım takviye folik asit
2 aydır deniyoruz.
Bat: 01.06.2021

5 yaşında bir oğlum var. Allah nasip ederse bir çocuk daha istiyoruz. Oğluma yoldaş olması için. Hayırlı evlat olacak ise allahım nasip etsin hep öyle dua ediyorum.

hoş geldiniz, ekledim sizi Hepimizin gönlüne göre olur inşallah

Kızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir mi? Ne zaman test yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…