- 12 Temmuz 2016
- 4.132
- 5.948
- 31
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Ekleyeck misnz acabaYok mu kimse
Buarada bu ay döngüm 28 oldu yani dün adet oldum malesefsıkma canını, polikistik hamile kalanlarda var. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallahBenimde yumurtam cumartesi çatladı üstünden 5 gün geçti ama hiç bir şey hissetmiyorum.. hâlbuki bu ayı iyi değerlendirdim.. 19-21-22-23 günlerde ilişki oldu .. aslında bu ay gün aşırı olacaktı ama üst üste denk geldiama bir kaşık ağrısı falan hiç bişey hissetmiyorum
Canım bende yarın bat bekliyorum gelirse sonraki bat seninle aynı 27 haziran beraber bekleyeceğizBenim olmadı bu ayda. Yeni bat 27 haziran. Bu grubu bu yüzden seviyorum benim gibi zor vakalar için aylık değil yıllık topik daha rahat hissettiriyor. Hadi uğurlu gel 2021
İnşallah canım. Hani hamileler hissedermiş ya ben de daha zamanımın olduğunu hissediyorum. Sanki daha zamanı gelmemiş önümde uzun bir yol var gibi.Canım bende yarın bat bekliyorum gelirse sonraki bat seninle aynı 27 haziran beraber bekleyeceğiz
İnşallah hepimize uğurlu gelsin 2021❤
Ne kadar guzel soylemissin ayni hissediyorum bende. Ama biraz dusundum istemekle hazir olmak arasinda baya bi fark var. Anne olmayi cok istiyorum deniyoruz ama hazir degilim sanirimİnşallah canım. Hani hamileler hissedermiş ya ben de daha zamanımın olduğunu hissediyorum. Sanki daha zamanı gelmemiş önümde uzun bir yol var gibi.Sen alır yürürsün Haziranda inşallah.
Ben kullanmadım, bildiğim kadarıyla kişiye göre değişiyormuş bu durum. Bazıları bıraktından hemen sonra hamile kalıyor, bazen daha uzun sürebiliyormuşHanimlar aranizda dogum kontrol hapi kullanan var mi? Ben 2 ay kadar kullanip biraktim sonrasinda korunmadim. Ama dogum kontrol hapi birakildiktan sonra ki 3 ay yumurtlama duzene girmeyebilir diye okudum. Tecrubesi olan ?
Sigara ve kahve yine bir nebze ama alkol almamak lazımNe kadar guzel soylemissin ayni hissediyorum bende. Ama biraz dusundum istemekle hazir olmak arasinda baya bi fark var. Anne olmayi cok istiyorum deniyoruz ama hazir degilim sanirimHala sigara iciyorum kahve iciyorum.. Bat yarin ama esimle dun bir guzel kokteyl yaptik oturduk ictik. Istememe ragmen bu aliskanliklari birakamiyorsam hazir degilim sanirim
Yaa sigara bagimlilikta gerisi kendini sabote etmek gibi bisey anlamiyorum niye boyle yapiyorumSigara ve kahve yine bir nebze ama alkol almamak lazımkahveyi zaten abartmadığınız sürece bir zararı yok diye biliyorum, sınırda tüketirseniz. Ki sadece kahve değil, kola gibi kafein içeren içeceklerde kullanılmamalı
Hamile kalırsanız ve bir problem yaşarsanız sorun o olmasa bile kendinizi suçlarsınız, riske gerek yokYaa sigara bagimlilikta gerisi kendini sabote etmek gibi bisey anlamiyorum niye boyle yapiyorumkafalar karisik..
Evet kesinlikle oyle fazla kaderciyim sanirim Allah yazdiysa olur zaten ama psikoloji bu dedigin gibi ters bisey olursada kendimi suclarim mutlakaHamile kalırsanız ve bir problem yaşarsanız sorun o olmasa bile kendinizi suçlarsınız, riske gerek yok
hoş geldiniz, ekledim siziMerhabalar listeye beni de ekleyebilir misiniz.
Yaşım 31
kullandığım takviye folik asit
2 aydır deniyoruz.
Bat: 01.06.2021
5 yaşında bir oğlum var. Allah nasip ederse bir çocuk daha istiyoruz. Oğluma yoldaş olması için. Hayırlı evlat olacak ise allahım nasip etsin hep öyle dua ediyorum.