Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oglede yaptim t cizgisi çıkmayınca çöpe attim ya ama ilk tek cizgiden snra yatay cizgi olustu cope gittim tekrar bakmaya cizgi kaybolmuştu keske çekseydim kaset test var evde çıkarmı yapsam bilmiyorum

T cizgisi + seklinde yani C. Hic cizgi olusmadi ..T koyu altinda uzun kirmizi silik cizgi vardi.

Ekler misnz
Yas 33
3. Ay. Folikasit kullaniyorm. Bat tarihi 21 haziran

Arkadaşlar mesela takvime gore Yumurtlama gunu cikmayip ovulasyon testinde takvimden oncesi ve sonrasi yumurtlamasını goren arkadaslarin yogun akıntısı veya agrisi oluyormu. Benim bu belirtiler hep takvime gore yumurtlama gunumde oluyor. Merak ettigim yumurtamasini testte gorup yogun akintisi olmayanda olabiliyor mu?

Selam canım, hikayeni okudum bende. Ben de yakında 39 yaşına giriyorum. 3 yıldır 2. çocuk için uğraş veriyoruz. 1,5 yıl sonra bir gebelik oluştu bende de ama kalp atışları oluşmadı ve kürtaj oldum. O kürtajdan sonra hep dootrlara git elle geçti zaman çeşitli operasyonlar rahim dinlendirmeleri bilmem ne derken zaman geçiyor. En son Şubat ayında bir operasyon geçirdim ilaçlar vs derken 3 ay geçti operasyon üstünden korunmam gerekliydi. Şimdi de dr 4 ay süre verdi doğal yolla denememiz için. Halbuki tüp bebek istemiştim artık ben beklemek istmiyrum dedim. Buna rağmen denememizi tavsiye etti. İnaşllah doktorun dediği gibi olur.

Beni de ekleyin canlar. 38 yaşındayım yakında 39 olacağım. 3. yıl denememiz olacak. Şuan Coraspin ve omega 3 folikasit içerikli multi vitamin kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar, D vitamini kullananlar neye göre alıyorsunuz acaba? Test yaptırdınız mı D vit. için? Şuan tuesto folin kullanıyorum. İçerisinde 400IU d3 yazıyor, yeterli midir?

İnşallah cnm doktorları da anlamaya çalışıyorum bende zaman kaybı diye çok ağladım tartıştım arkadaşımın doktoruyla görüştüm (arkadaşım 38 yaşında 4 aylık düşük sonrası 3 yıl aradan sonra normal yolla anne oldu 10 ay önce) o prof. o da bana sakin ol olacağına inan bu yazı güzel geçir sonbahara görüşürüz dedi inşallah bu doktorların tatlı temennilerin sonu bizler için de sevinç gözyaşı olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…