- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Testi atsanaKizceler erken gebelik testim negatif cıktı ama yatay ince bir cizgi vardı onun anlamını bilen varmı?
Yatay cizgi kaldıysa test bozukKizceler erken gebelik testim negatif cıktı ama yatay ince bir cizgi vardı onun anlamını bilen varmı?
Adet ne zamanOglede yaptim t cizgisi çıkmayınca çöpe attim ya ama ilk tek cizgiden snra yatay cizgi olustu cope gittim tekrar bakmaya cizgi kaybolmuştukeske çekseydim kaset test var evde çıkarmı yapsam bilmiyorum
5 gün snraAdet ne zaman
Sabah ilk idrarla olabilir.. şimdi sıvı alımını keserseniz belki çıkar5 gün snra
Test bozuk olmasınKizceler erken gebelik testim negatif cıktı ama yatay ince bir cizgi vardı onun anlamını bilen varmı?
Comfort denemedim, predictorden memnun kalmıştımcomfort erken gebelik testi yuzde 99 sonuc verir diyor ama bilmiyorum
Teşekkür ederim.Hoş geldiniz, ekledim tabloya. Folik asite devam etmelisiniz
Bir de şey soracaktım. 20 ay önce trafik kazası geçirdim pelvis kemiğim kırıldı vida ce plak takılarak ameliyat geçirdim. Acaba hamileliğe etkisi olur mı?Hoş geldiniz, ekledim tabloya. Folik asite devam etmelisiniz
Ekler misnzHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay Folik Asit, Coraspin 29 2. Ay 29 Mayıs Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 1 Haziran Folik Asit 27 - 24 Mayıs 34 1. Ay 20 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 26 4. Ay 12 Haziran Folik Asit 20 6. Ay 18 Mayıs Folik Asit 37 2. Ay 14 Haziran - 33 3. Ay 2 Mayıs Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 34 4. Yıl 6 Haziran Femara, Ovitrella 22 2. Yıl 3 Mayıs Femara 24 2,5 Yıl 24 Mayıs 27 2. Ay 25 Mayıs 28 1.Yıl 7 Mayıs D Vitamini, Folik Asit 27 1. Ay 7 Haziran Folik Asit 24 3. Yıl 17 Mayıs 30 1. Yıl 21 Mayıs Gynstol, Progestan 31 5. Ay 13 Haziran Folik Asit, D Vitamini 28 3. Ay Folik Asit 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 30 2. Ay 11 Mayıs Folik Asit 25 1,5 Yıl Haziran D Vitamini, Omega, Folik Asit 25 6. Ay 31 Mayıs 38 7. Ay Haziran Prowomen 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 2. Ay 15 Haziran Folik Asit 24 1.5 Yıl 29 Mayıs - 27 9. Ay 21 Mayıs - 34 7. Ay 12 Haziran - 35 1. Yıl 10 Haziran Folik Asit, D Vitamini 35 6. Ay 15 Haziran - 36 1. Ay 3 Haziran Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 11 Haziran Folik Asit, D Vitamini 33 2. Ay 4 Haziran 29 7. Ay 2 Haziran Folik Asit 27 5. Ay 1 Haziran Folik Asit, D Vitamini, K Vitamini 40 8 Haziran Folik Asit, Selenyum, C-Life
Selam canım, hikayeni okudum bende. Ben de yakında 39 yaşına giriyorum. 3 yıldır 2. çocuk için uğraş veriyoruz. 1,5 yıl sonra bir gebelik oluştu bende de ama kalp atışları oluşmadı ve kürtaj oldum. O kürtajdan sonra hep dootrlara git elle geçti zaman çeşitli operasyonlar rahim dinlendirmeleri bilmem ne derken zaman geçiyor. En son Şubat ayında bir operasyon geçirdim ilaçlar vs derken 3 ay geçti operasyon üstünden korunmam gerekliydi. Şimdi de dr 4 ay süre verdi doğal yolla denememiz için. Halbuki tüp bebek istemiştim artık ben beklemek istmiyrum dedim. Buna rağmen denememizi tavsiye etti. İnaşllah doktorun dediği gibi olur.Merhaba Kızlar Sanırım bu başlığın ablası benim:) Ekimde 40 yaşıma giriyor olacağım kısmetse. Hikayem şöyle 10 ay önce evlendim amh lh e2 fsh tüm hormon testlerimi 2020 ağustosta yaptırdım amh düşük fsh biraz yüksek derken doktor eşim ve bana vitamin verdi içeriği başarılı Pregna Care him& her adı içinde ikimiz içinde 1 aylık 2 farklı blister vardı 2 kutu kullandık. 4. ayda hamile kaldığımı öğrendim (o aya özel bal-tarçın-çörekotu karıştırıp adetten yumurtlama günüme kadar tükettim. Eşime keçiboynuzu özü yedirdim eşimde varikosel var ama sperm sayısı iyi) ve ilişkiden sonra yüzüstü yattım. Hamileliğim dış gebelikle sonuçlandı bunu etrafımda yaşayan kimse yoktu zor bir süreç oldu benim için kemoterapi iğnesi ve kürtajla aralık ayında sonlandırıldı doktor beta değerim düştükten sonra 3 ay korunma verdi (değerim şubatta sıfırlandı) şubat ayında aynı zamanda subakut tiroidit diye tiroit iltihaplanması diye bir hastalık geçirdim tsh t3 t4 değerlerim alt üst oldu. Dahiliye doktorumda tedavi bitmeden gebelik düşünmemem gerektiğini söyledi ilaç kullandığım için. Sonunda tsh normale döndü tekrar jinekoloğumun yolunu tuttum hsg çektirmeli miyim ne durumdayım diye. Alttan baktı sorun yok dedi Progestan tahlili istedi sonuç lehine dedi ama 3 gün sonra regl oldum:) Şimdi bugün yumurtlama günüm bu haftayı her gün olacak şekilde değerlendiriyoruz. ilk hamileliğimde doktor gün aşırı dedi ama o zamanda her gün değerlendirmiştim. Şu an folik asit, selenyum takviyesi ve c-life kullanıyorum. Bat şimdilik 8 haziran. Beni de listeye eklemenizi rica eder hepinizi o annelik bekleyen heyecanınızdan öperim. :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Beni de ekleyin canlar. 38 yaşındayım yakında 39 olacağım. 3. yıl denememiz olacak. Şuan Coraspin ve omega 3 folikasit içerikli multi vitamin kullanıyorum.Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay Folik Asit, Coraspin 29 2. Ay 29 Mayıs Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 1 Haziran Folik Asit 27 - 24 Mayıs 34 1. Ay 20 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 26 4. Ay 12 Haziran Folik Asit 20 6. Ay 18 Mayıs Folik Asit 37 2. Ay 14 Haziran - 33 3. Ay 2 Mayıs Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 34 4. Yıl 6 Haziran Femara, Ovitrella 22 2. Yıl 3 Mayıs Femara 24 2,5 Yıl 24 Mayıs 27 2. Ay 25 Mayıs 28 1.Yıl 7 Mayıs D Vitamini, Folik Asit 27 1. Ay 7 Haziran Folik Asit 24 3. Yıl 17 Mayıs 30 1. Yıl 21 Mayıs Gynstol, Progestan 31 5. Ay 13 Haziran Folik Asit, D Vitamini 28 3. Ay Folik Asit 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 30 2. Ay 11 Mayıs Folik Asit 25 1,5 Yıl Haziran D Vitamini, Omega, Folik Asit 25 6. Ay 31 Mayıs 38 7. Ay Haziran Prowomen 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 2. Ay 15 Haziran Folik Asit 24 1.5 Yıl 29 Mayıs - 27 9. Ay 21 Mayıs - 34 7. Ay 12 Haziran - 35 1. Yıl 10 Haziran Folik Asit, D Vitamini 35 6. Ay 15 Haziran - 36 1. Ay 3 Haziran Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 11 Haziran Folik Asit, D Vitamini 33 2. Ay 4 Haziran 29 7. Ay 2 Haziran Folik Asit 27 5. Ay 1 Haziran Folik Asit, D Vitamini, K Vitamini 40 8 Haziran Folik Asit, Selenyum, C-Life
İnşallah cnm doktorları da anlamaya çalışıyorum bende zaman kaybı diye çok ağladım tartıştım arkadaşımın doktoruyla görüştüm (arkadaşım 38 yaşında 4 aylık düşük sonrası 3 yıl aradan sonra normal yolla anne oldu 10 ay önce) o prof. o da bana sakin ol olacağına inan bu yazı güzel geçir sonbahara görüşürüz dedi inşallah bu doktorların tatlı temennilerin sonu bizler için de sevinç gözyaşı olur:)Selam canım, hikayeni okudum bende. Ben de yakında 39 yaşına giriyorum. 3 yıldır 2. çocuk için uğraş veriyoruz. 1,5 yıl sonra bir gebelik oluştu bende de ama kalp atışları oluşmadı ve kürtaj oldum. O kürtajdan sonra hep dootrlara git elle geçti zaman çeşitli operasyonlar rahim dinlendirmeleri bilmem ne derken zaman geçiyor. En son Şubat ayında bir operasyon geçirdim ilaçlar vs derken 3 ay geçti operasyon üstünden korunmam gerekliydi. Şimdi de dr 4 ay süre verdi doğal yolla denememiz için. Halbuki tüp bebek istemiştim artık ben beklemek istmiyrum dedim. Buna rağmen denememizi tavsiye etti. İnaşllah doktorun dediği gibi olur.