Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Benim adetim 7 gün geçti adetimin ikinci günü pembe akıntı sonrasında kahverengiye döndü ve 3 4 gün devam etti az az. Hala test yapmadım yaşayan var mı ? Nolur yardım edin..

Kızlar merhaba. Benim adetim 7 gün geçti adetimin ikinci günü pembe akıntı sonrasında kahverengiye döndü ve 3 4 gün devam etti az az. Hala test yapmadım yaşayan var mı ? Nolur yardım edin..
Neden test yapmadınız ki, bir test yapsaydınız

47 gün çok uzun ama döngü için, polikistik misiniz ?
Acıkcası bilmiyorum yanı ilk defa bebek deniyoruz biz bu ay. Bundan 2 ay önce rutin bi kontrol olmustum smear testi, ultrason ve vajinal muayene. O zaman doktor bana cok yumurtan var aslında yumurtluyosun ama multikistik olabilirsin adetliyken gel hormon testi yapalım dedi. Bende birde tiroidlerimde nodüllerim var 6-7 adet. Bilmiyorum belkide onlar etkiliyordur. Bu ay tutmazsa hormon testimi verecegim zaten

Acıkcası bilmiyorum yanı ilk defa bebek deniyoruz biz bu ay. Bundan 2 ay önce rutin bi kontrol olmustum smear testi, ultrason ve vajinal muayene. O zaman doktor bana cok yumurtan var aslında yumurtluyosun ama multikistik olabilirsin adetliyken gel hormon testi yapalım dedi. Bende birde tiroidlerimde nodüllerim var 6-7 adet. Bilmiyorum belkide onlar etkiliyordur. Bu ay tutmazsa hormon testimi verecegim zaten
polikistik vakalarda da adet düzensizliği, normalin üzerinde yumurtlama sayısı fakat hepsi sağlıklı yumurta olmuyor şeklinde oluyor. İyi bir kadın doğumcu ile takibinizi yürütmenizi öneririm, boşuna zaman kaybınız olmasın. Güzel olur inşallah her şey :KK200:

polikistik vakalarda da adet düzensizliği, normalin üzerinde yumurtlama sayısı fakat hepsi sağlıklı yumurta olmuyor şeklinde oluyor. İyi bir kadın doğumcu ile takibinizi yürütmenizi öneririm, boşuna zaman kaybınız olmasın. Güzel olur inşallah her şey :KK200:
İnsallah tesekkür ederm bu ay tutmazsa zaten direk gidip hormon testimi verecegim 🌸😌

Ya biraz 10 gün geçmesini bekledim ama dayanamıcam yarın yapıcam
Çok uzun süre olmuş, eğer hamile değilseniz başka bir problem varsa da ilerlemiş oluyor bu şekilde. İnşallah güzel haberler verirsiniz, bence bir an önce testi yapmalısınız.

Ama sen neden moral bozuyorsunki daha çok var adetine yumurtlamadan kaç gün geçti ?
Canım yumurtlama günüm belli değil ki ilk ayım diye ovu testi denemedim.. adet döngülerimde biraz normalin dısında oldugu icin belli değil. Biz 2 günde bir full denedik ama. Adet olana kadards devam edicez.Trendyoldan erken gebelik testi de siparis ettim. Belki 10 gün sonra belli olur bilmiyorum. Aslında cok belirtim var. Güneste biraz yürüyeyim hemen midem bulanıyor basım dönüyor. Sağ kasığım ağrıyor karnım falan ağrıyor bilmiyorum. Şimdide biraz midem ağrıdı😂

X