- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Hoş geldin, ne olur ne olmaz bir muayene olmakta fayda varSelam kızlar. Bizde bu yıl içinde bebiş istiyoruz ama daha nasip olmadı. Zamanımız var demek ki. Doktora gözükmek istiyorum ama iş pandemi derken hiç fırsat olmadı. Adetlerim düzenli ve ağrısızdır. Ama hiç kadın doğum doktoruna muayene olmadım
Artık hayallerimiz hazirana kaldı. İnşallah Haziran'da bebiş gelir :) Ağustos a kadar zaman tanıdım. Olmazsa eşimide alıp doktora gideceğim
Hoşbuldum :) Haklısınız ama 1 sene olmazsa normal deniliyor ya. Açıkçası muayeneden de korkuyorum biraz. Ağustos a kadar olmazsa mecbur gidicem. Siz göründünüz hiç doktoraHoş geldin, ne olur ne olmaz bir muayene olmakta fayda vargüzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda
Ben normalde gebelik düşünmesem de giderim kontrole, bir yıla kadar normal denmesi sizde her şey normal ise beklenmesi gereken bir süreHoşbuldum :) Haklısınız ama 1 sene olmazsa normal deniliyor ya. Açıkçası muayeneden de korkuyorum biraz. Ağustos a kadar olmazsa mecbur gidicem. Siz göründünüz hiç doktora
Allah hayırlısını nasip etsin.
Hoş geldinMerhaba arkadaşlar bende sohbetlerinize katımak istedim.Burada birbirinize verdiginiz moral benide mutlu ediyor.
Ben 3 yıllık evliyim bu ay denemeye başladık.
Malesef bugün adet oldum.
30 günde olan bir adet döngüm var.
Ovilasyon zamanlarını tutturamadım sanırım.
Benim yumurtlamam 16.güne denk geliyor ve adet olmam gereken gün ancak pozitifi göremebilecegim.
Bu ay hamilelik belirtisi sandıgım bircok belirtim oldu.
Bu ay hic ümitlenmek istemiyorum ilk aydan negatif sonuclari gorunce ve adet olunca cok üzüldüm.
Diğer ay inşallah olur olursa sizinlede paylasmak beni mutlu edecektir
Allahım isteyen her anne adayına güzel zamanda nasip etsin dualarım sizinle
Hakkında hayirlisi olsun öncelikle en kisa zamanda test yapip güzel haberler almani dilerim. Mide bulantısı kisiden kisiye değisiklik gösterir bende 6haftalikken asiri siddetli olarak baslamisti cok kötü birseydi suyu dahi kusuyordum gece gündüz farketmeksizin ve beraberinde koku hassasiyeti vardı yemek yapamiyordum cok sevdigim bazi yiyecekleri dogum yapana kadar yiyememistimbat yarın. ama bikaç gündür koku hassasiyeti ve bulantı var . gebelik varsa bile bence bulantı bu kadar erken başlamaz hayırlısı diyelim .
Selam canım nasıl gidiyor hamilelik?An itibariyle test yapip hamile olduğumu öğrendim
çokkk teşekkür ederim umarım hayırlı haberler alırım daha gelen giden yok ama olucak gibi ağrı varHakkında hayirlisi olsun öncelikle en kisa zamanda test yapip güzel haberler almani dilerim. Mide bulantısı kisiden kisiye değisiklik gösterir bende 6haftalikken asiri siddetli olarak baslamisti cok kötü birseydi suyu dahi kusuyordum gece gündüz farketmeksizin ve beraberinde koku hassasiyeti vardı yemek yapamiyordum cok sevdigim bazi yiyecekleri dogum yapana kadar yiyememistimSendeki bu belirtiler hayırlı olur insallah haberlerini bekliyoruz.
Maalesef 2 gun sonra regli oldumBen de senin gibi lekelenme olmuştu reglim düzensiz diye hiç umursamamıştım göğüslerimde çok şişti ve ağrıyordu ama hep regle bağlamıştım artık en son yılbaşında içki filan içebilirim diye eşimin ısrarıyla test alıp yapmıştım pozitif çıkmıştı meğer 9 haftalık hamileymişim erken hamilelik testi miydi normal miydi
Olsun canım istiyorsanız inşallah olur ben de 1.5 ay önce düşük yaşadım her şey kısmet diyorum artık hayırlı vakitte inşallah annelik duygusunu tadarızMaalesef 2 gun sonra regli oldum
muayenenin korkulacak bi yani yok gerçekten hem şöyle düşün herhangi bi sorun varsa ne kadar önce tedaviye başlarsan bebişe o kadar çabuk kavuşursunHoşbuldum :) Haklısınız ama 1 sene olmazsa normal deniliyor ya. Açıkçası muayeneden de korkuyorum biraz. Ağustos a kadar olmazsa mecbur gidicem. Siz göründünüz hiç doktora
Allah hayırlısını nasip etsin.
İnşaallah cok üzüldüm. Sizede tez vakitte nasip olur inşaallah. Teşekkür ederim.Olsun canım istiyorsanız inşallah olur ben de 1.5 ay önce düşük yaşadım her şey kısmet diyorum artık hayırlı vakitte inşallah annelik duygusunu tadarız
İnşallah gelmesini heycanla bekliyorumHoş geldinpsikolojik belirtiler olabiliyor, bizde bazen adet belirtisini hamilelik sanabiliyoruz. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelecektir inşallah
Bat 15 haziran
Bat 15 haziran
Okuduğum kadarıyla belirtiler arasında var. Yine de kesin bir hamilelik belirtisi yok kiBat bu gün ve yumurtlama dönemindekine benzer şeffaf akıntım oldu çok az miktarda acaba bu belirti midir
Çok teşekkür ederim canımOkuduğum kadarıyla belirtiler arasında var. Yine de kesin bir hamilelik belirtisi yok kiEn iyisi 2-3 gün bekle ve test yap.