Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalama tarihi gecikince adette gecikiyor mu acaba :) sesli düşündüm bir an da yumurtalamadan 14 gün sonra adet gibi hesaplıyorlar ya normalde
Yok o kişiden kişiye değişiyor. Ben hep bata 12 gün kala yumurtluyorum sanırım. 14 kala yumurtlayana göre geç yumurtlamış oluyorum ama kendi döngümde sarkma olmuyor. 😉

Yok o kişiden kişiye değişiyor. Ben hep bata 12 gün kala yumurtluyorum sanırım. 14 kala yumurtlayana göre geç yumurtlamış oluyorum ama kendi döngümde sarkma olmuyor. 😉
Ah şu kişiden kişiye göre değişmeler :) tıp dünyasını karıştırıyor zaten 😁

😂😂 aslında karışan bişey yok. Biz daha bilinçli olup hekimlerle doğru terim ve doğru bilgiyle konuşursak süreçler daha kolay işleyecek. Ama memlekette bu meseleler çocukluktan beri ayıp denerek örtüldüğü için çoğumuz kendi bedenimizden habersiziz.

😂😂 aslında karışan bişey yok. Biz daha bilinçli olup hekimlerle doğru terim ve doğru bilgiyle konuşursak süreçler daha kolay işleyecek. Ama memlekette bu meseleler çocukluktan beri ayıp denerek örtüldüğü için çoğumuz kendi bedenimizden habersiziz.
Yok şey için dedim, hani hep açık bir kapı bırakıyorlar ya yanılma payı, kişiye göre değişen durumlar olabilitesi olan durumlar vs vs 😁 ama söylediğinize de kesinlikle katılıyorum, bir çok kişi utanıp anlatamadığı için doğru teşhisi koyamamasına sebep oluyor doktorun

Erken olup olmadığı yumurtlama gününe bağlı canım. İnşallah net ve mutlu haberini alırız kısa zamanda. Benim de bat 19 u ama regl olacak gibiyim daha erkenden. Ovulasyonum 8 mayıstı o yüzden testte çıkacağını sanmıyorum benimkinin. Sen umut vaadediyorsun 😍
Çok teşekkür ederim benim ovulation 4 Mayıs ti ve tek ilişki oldu bu kadar erken testte çıkması biraz tedirgin ediyor

O zaman çok erken sayılmaz. Hemencecik yerleşivermiştir inşallah. Çoklu gebelik falansa da hcg daha yüksek oluyor. Belki öyle bir durum vardır 🍀 Gönlünce olsun 💖
Evet onu forumlarda bende okudum🥰ama internette aslı yoktur diyor ...off zaten herşeye internette aratmayi birakabilirsek çok iyi olucak .Umarım senin ve hepinizin güzel haberlwrini alırız .bende güncelleme paylaşıcam

Evet onu forumlarda bende okudum🥰ama internette aslı yoktur diyor ...off zaten herşeye internette aratmayi birakabilirsek çok iyi olucak .Umarım senin ve hepinizin güzel haberlwrini alırız .bende güncelleme paylaşıcam
İlk başlarda çok belirleyici olmuyor olabilir ama ekte gönderiyorum. En solda son adet tarihinden geçen zaman, ortadaki tekli gebelik sağ da çoklu gebelikteki HCG değerleri. Yani fark ediyor şeker. Tabii bunlar kan değeri ama idrara da 2-3 güne yansır. Şuan seni ilgilendirmese de bilgi olarak paylaşayım dedim. Dış gebelik gibi durumlarda da anormal hcg değerleri olabiliyor Allah korusun. O yüzden takip önemli. Haberdar et bizi 🌸

Eklentiler

• 4FAA6986-4DCC-4387-A7DF-AAF320998FB5.jpeg
    4FAA6986-4DCC-4387-A7DF-AAF320998FB5.jpeg
    207,3 KB · Görüntüleme: 40
İlk başlarda çok belirleyici olmuyor olabilir ama ekte gönderiyorum. En solda son adet tarihinden geçen zaman, ortadaki tekli gebelik sağ da çoklu gebelikteki HCG değerleri. Yani fark ediyor şeker. Tabii bunlar kan değeri ama idrara da 2-3 güne yansır. Şuan seni ilgilendirmese de bilgi olarak paylaşayım dedim. Dış gebelik gibi durumlarda da anormal hcg değerleri olabiliyor Allah korusun. O yüzden takip önemli. Haberdar et bizi 🌸
Teşekkür ederim .Haber veririm burda 6 haftalık olmadan randevu alamıyorum .Umarım dış gebelik falan değildir .

Olabilir neden olmasın ...nasıl durabiliyrsun :))) bat yarinmis elinde test varsa yap bence varsa çıkar .İnşallah da vardır :)
Valla benım bat a daha cok var 7 haziran ama ben 5 günde bir test yapıyorım negatif cıkacagını bile bile😁 eşim bana hep der zaten bu sabırsızlığımdan ötürü sen ananın karnında 9 ay nasıl durdun diye🤣🤣

Selam kızlar. Bizde bu yıl içinde bebiş istiyoruz ama daha nasip olmadı. Zamanımız var demek ki. Doktora gözükmek istiyorum ama iş pandemi derken hiç fırsat olmadı. Adetlerim düzenli ve ağrısızdır. Ama hiç kadın doğum doktoruna muayene olmadım :KK43:

Artık hayallerimiz hazirana kaldı. İnşallah Haziran'da bebiş gelir :) Ağustos a kadar zaman tanıdım. Olmazsa eşimide alıp doktora gideceğim

X