- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Güzel haberler verirsin inşallah
Stresde çok önemli bu süreçte, rahat olmak gerekiyor. Hepimiz olamıyoruz maalesef amaevet doktora gittim muayene için herhangi bir sıkıntı yok dedi hormon testi yapmasını istedim ama erken dedi 1 yıl dolunca gel öyle bakalım dedi üzülüyorum açıkcası 9 ay olacak bu ay
aminnn inşallah böyle belirti olmadan hamile olan var mı acaba çok hafif adet ağrısı gibi ağrım var başka hiç bişey yok akıntı gögüs hassasiyeti hiç biri yokStresde çok önemli bu süreçte, rahat olmak gerekiyor. Hepimiz olamıyoruz maalesef amaİnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.
Belirtiler kişiye göre değişkenlik gösteriyor, çok uçlarda belirti hissedende hiç belirti hissetmeyende olabiliyor.aminnn inşallah böyle belirti olmadan hamile olan var mı acaba çok hafif adet ağrısı gibi ağrım var başka hiç bişey yok akıntı gögüs hassasiyeti hiç biri yok
hayırlısı artık cuma günü haber veririm size :)Belirtiler kişiye göre değişkenlik gösteriyor, çok uçlarda belirti hissedende hiç belirti hissetmeyende olabiliyor.
İnşallah canım bekliyorum işteGüzel haberler verirsin inşallah
Canım hamile misiiinnnGünaydın ben bugün tekrar test yaptım yumurtlamadan tam 14 gün sonra ikinci çizgi çok net çıktı ....ilk testim bir hafta oncesiydi...giderek koyulasti..keşke fotoğraflarını burda sizlerle paylasabilseydim ..Belirti biraz göğüs hassasiyeti anlık açlık krizleri biraz kaşık batması ...Allah umarım herkesin dualarını kabul eder .bende iki hafta sonra doktora gidicem umarım herşey yolundadır .
Sanırım :)Canım hamile misiiinnn
Hayırlı olsunnn, Allah sağlıkla tamamına erdirsinGünaydın ben bugün tekrar test yaptım yumurtlamadan tam 14 gün sonra ikinci çizgi çok net çıktı ....ilk testim bir hafta oncesiydi...giderek koyulasti..keşke fotoğraflarını burda sizlerle paylasabilseydim ..Belirti biraz göğüs hassasiyeti anlık açlık krizleri biraz kaşık batması ...Allah umarım herkesin dualarını kabul eder .bende iki hafta sonra doktora gidicem umarım herşey yolundadır .
Ay hadi bakalım Allah sağlıkla kucagına aldırmayı nasipp etsinn:) 2 gün önce benimde adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ve sağ kasığım ağrıdı. Ama bilmiyorum hala bat tarihime var elim kolum bağlı beklemedeyim.:))Sanırım :)
Darısı bekleyen arzu eden herkesin başına :)Ay hadi bakalım Allah sağlıkla kucagına aldırmayı nasipp etsinn:) 2 gün önce benimde adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ve sağ kasığım ağrıdı. Ama bilmiyorum hala bat tarihime var elim kolum bağlı beklemedeyim.:))
Darısı basımıza insallah
Canımm kan testi ve takiplerin sonrası haberdar et yine :) Grubumuzun ilk hamişi sensin sanıyorum :))Darısı bekleyen arzu eden herkesin başına :)
Senin haberlerini bekliyoruzbende gelen giden yok
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum çok korkuyorum normal bi gecikme olabilir diye ne zaman test yapmalıyım ya da beklemeli miyim biraz daha kafam çok karışıkSenin haberlerini bekliyoruz
Strestende olabilir gecikme, zaten gecikti senin adetin. Yapabildiğin ilk anda yapmalısın bence, zaten çıkar var yada yok. Hayırlı haberlerini bekliyoruzBen de sabırsızlıkla bekliyorum çok korkuyorum normal bi gecikme olabilir diye ne zaman test yapmalıyım ya da beklemeli miyim biraz daha kafam çok karışık
Teşekkür ederim en yakın zamanda yapacağımStrestende olabilir gecikme, zaten gecikti senin adetin. Yapabildiğin ilk anda yapmalısın bence, zaten çıkar var yada yok. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benbebisibeklerkeen Portuga A ahjmey M melikee M Marryvsmarry M Mavikurabiyem Denoom Guldenizes A Asli0158 Mneozgurrr09 Hali karaca3443 B bsra54 D didamangisa
Arkadaşlar durumunuz nedir ? BAT'lar gelmiş geçmiş bazılarınızın :)
Ben 26 Nisan da oldum ..sonra çalışmalara devam edemedik çünkü corono olduk malsef..şimdi 22 Mayıs reglimi bekliyorumbebisibeklerkeen Portuga A ahjmey M melikee M Marryvsmarry M Mavikurabiyem Denoom Guldenizes A Asli0158 Mneozgurrr09 Hali karaca3443 B bsra54 D didamangisa
Arkadaşlar durumunuz nedir ? BAT'lar gelmiş geçmiş bazılarınızın :)