- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Ekledim canımBat 15 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canımBat 15 haziran
Evet diğer türlü grup grup geziyoruz :))En çok bu grubun ismini seviyorum. Haziran temmuz diye kısıtlamiyor. 2021’in herhangi bir zamanında gebe kalacaklar grubu. Özgürlük hissi veriyor resmen
Siz tüp bebeğe mi döndünüz?Evet diğer türlü grup grup geziyoruz :))
Benim karyotip sonucumda %3 mozaik turner çıktı, henüz karar veremedim. Merkezler ile görüşüyorum, ya tüp bebek deneyeceğim yada tekrar şansımı deneyeceğimSiz tüp bebeğe mi döndünüz?
Ekledim canım
Çok şükür sorun yok. Yalnız mide bulantılari başladı. O biraz rahatsız ediyor.Selam canım nasıl gidiyor hamilelik?
Selam gelip giden Varmı ? Yap bir test yoksa benceBat bu gün ve yumurtlama dönemindekine benzer şeffaf akıntım oldu çok az miktarda acaba bu belirti midir ?
Merhaba, hoş geldin. Soğan kürünü bilemem hiç denemedim :) Faydasını görende var, görmeyende. Soğan kürü daha çok kistlere rahim içini temizlemeye faydalı sanırım. HSG falan çektirdin mi hiç, tüplerine bakıldı mı ? Hormon testleri vs. yapıldı mı? Süreç uzun olmuş çünkü, 1 yıldan sonra araştırmaya başlıyorlar detaylı olarak.Merhaba 1 buçuk yıldır evliyim bebeğim olmuyor ilk günden beri troidim vardı ilaçlarla düzene girdi çok şükür ama adetim çok düzensiz kadin doğumla da görüştüm bir problem yok deniliyor napsak olmadı. Yaşım 24 Bat 29 mayıs takviye kullanmıyorum ama soğan kürü denemeyi düşünüyorum ıse yarar mı
Merhaba, hoş geldin. Soğan kürünü bilemem hiç denemedim :) Faydasını görende var, görmeyende. Soğan kürü daha çok kistlere rahim içini temizlemeye faydalı sanırım. HSG falan çektirdin mi hiç, tüplerine bakıldı mı ? Hormon testleri vs. yapıldı mı? Süreç uzun olmuş çünkü, 1 yıldan sonra araştırmaya başlıyorlar detaylı olarak.
Bat yazar mısın, birde takviye var mı ? Hoş geldinnnnMerhaba kızlar
beni de gruba alır mısınız
9 aydır deniyoruz ama henüz yok
21.05 bat tarihim ama hiç bir belirti yok takviye kullanmıyorum folik asit kullandım bi süre ama bıraktım artık ovülasyon testi yaptım bu ay ama bakalım belirti olmayınca umut da olmuyorBat yazar mısın, birde takviye var mı ? Hoş geldinnnn
hoşbuldum bu arada :)Bat yazar mısın, birde takviye var mı ? Hoş geldinnnn
Hala yok akıntı da regl de . aksi gibi testim de yok en erken 2 gün sonra test yapabilirimSelam gelip giden Varmı ? Yap bir test yoksa bence
Olur olur inşallah, doktora gittiniz mi genel muayene için. Folik asit kullanın bırakmayın, bebeğin omurilik gelişimi için çok önemli.21.05 bat tarihim ama hiç bir belirti yok takviye kullanmıyorum folik asit kullandım bi süre ama bıraktım artık ovülasyon testi yaptım bu ay ama bakalım belirti olmayınca umut da olmuyor
Kaç gün oldu gecikme ?Hala yok akıntı da regl de . aksi gibi testim de yok en erken 2 gün sonra test yapabilirim
2Kaç gün oldu gecikme ?
evet doktora gittim muayene için herhangi bir sıkıntı yok dedi hormon testi yapmasını istedim ama erken dedi 1 yıl dolunca gel öyle bakalım dedi üzülüyorum açıkcası 9 ay olacak bu ayOlur olur inşallah, doktora gittiniz mi genel muayene için. Folik asit kullanın bırakmayın, bebeğin omurilik gelişimi için çok önemli.