Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bisey sormak istiyorum. Hormonal tedavi icin dupbaston verdi doktorum. Adetinden itibaren 16. Gun basla 10 gun kullan dedi. Benim yumurtlama günüm de belli olmuyor genelde 30-35 gunde bir adet olurum. Sorum şu yumurtlama 16. Veya sonraki gunlerden birinde ise hamilelik şansı kalmıyor dimi? 16. Gunde dupbastona basladigim icin.

Merhaba 1 buçuk yıldır evliyim bebeğim olmuyor ilk günden beri troidim vardı ilaçlarla düzene girdi çok şükür ama adetim çok düzensiz kadin doğumla da görüştüm bir problem yok deniliyor napsak olmadı. Yaşım 24 Bat 29 mayıs takviye kullanmıyorum ama soğan kürü denemeyi düşünüyorum ıse yarar mı

Merhaba 1 buçuk yıldır evliyim bebeğim olmuyor ilk günden beri troidim vardı ilaçlarla düzene girdi çok şükür ama adetim çok düzensiz kadin doğumla da görüştüm bir problem yok deniliyor napsak olmadı. Yaşım 24 Bat 29 mayıs takviye kullanmıyorum ama soğan kürü denemeyi düşünüyorum ıse yarar mı
Merhaba, hoş geldin. Soğan kürünü bilemem hiç denemedim :) Faydasını görende var, görmeyende. Soğan kürü daha çok kistlere rahim içini temizlemeye faydalı sanırım. HSG falan çektirdin mi hiç, tüplerine bakıldı mı ? Hormon testleri vs. yapıldı mı? Süreç uzun olmuş çünkü, 1 yıldan sonra araştırmaya başlıyorlar detaylı olarak.

Merhaba kızlar
beni de gruba alır mısınız
9 aydır deniyoruz ama henüz yok :KK43:
Merhaba, hoş geldin. Soğan kürünü bilemem hiç denemedim :) Faydasını görende var, görmeyende. Soğan kürü daha çok kistlere rahim içini temizlemeye faydalı sanırım. HSG falan çektirdin mi hiç, tüplerine bakıldı mı ? Hormon testleri vs. yapıldı mı? Süreç uzun olmuş çünkü, 1 yıldan sonra araştırmaya başlıyorlar detaylı olarak.

21.05 bat tarihim ama hiç bir belirti yok takviye kullanmıyorum folik asit kullandım bi süre ama bıraktım artık ovülasyon testi yaptım bu ay ama bakalım belirti olmayınca umut da olmuyor
Olur olur inşallah, doktora gittiniz mi genel muayene için. Folik asit kullanın bırakmayın, bebeğin omurilik gelişimi için çok önemli. :KK200:

Olur olur inşallah, doktora gittiniz mi genel muayene için. Folik asit kullanın bırakmayın, bebeğin omurilik gelişimi için çok önemli. :KK200:
evet doktora gittim muayene için herhangi bir sıkıntı yok dedi hormon testi yapmasını istedim ama erken dedi 1 yıl dolunca gel öyle bakalım dedi üzülüyorum açıkcası 9 ay olacak bu ay :KK43:

X