- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.721
Evet cnm ben 5 yıl önce hamile kalmaya çalışıyordum bir türlü kalamadım sonra doktora gittim sol tarafımda kist olduğunu söyledi ve doğum kontrol ilacı verdi bir ay kullandım tekrar gittiğimde kist yoktu sonraki ayında ikizlere hamile kaldimKızlar ben doktora gittim yine regl olamıyorum diye bu sefer bir interfilite doktoruna gittim doktor sağ yumurtalığımda 3.5 cm lik kist oldugunu söyledi doğum kontrol ilacı ile birdahaki aya kadar bu kisti eritmeyi hedefliyor sizde kaybolur mu bu kist daha önce yaşayan var mı
Bende de geçen sene olmuştu. Aynı zamanda enfeksiyon mantara dönmüştü. Kullandığım ilaçlar pek fayda etmemişti. Soğan kürü duymuştum bilmiyorum etkisi oldu mu ama yaptığımda adetim de normale döndü kistim de küçülmüştü. Doğum kontrol hapı vs. kullanmadım.Kızlar ben doktora gittim yine regl olamıyorum diye bu sefer bir interfilite doktoruna gittim doktor sağ yumurtalığımda 3.5 cm lik kist oldugunu söyledi doğum kontrol ilacı ile birdahaki aya kadar bu kisti eritmeyi hedefliyor sizde kaybolur mu bu kist daha önce yaşayan var mı
Hadi ya vallahi zaten polikistik overim bide bu çıktı başıma rabbim kolaylık versin diye diye çabalıyorum ama inşallah sizinki kadar uzun sürmezBen 4 senedir yaşıyorum canım o kist olayını 2 yıla yakın zaman bana doğum kontrol hapı verdi eritmek için ama hicbir faydası olmadı hala da var. Hatta 2 yumurtaligimda da var şuan. Ilaciilk kullandığım zaman sadece sağ yumurtaliktaydi şimdi ikisinde de var. 2 yıldırda kullanmıyorum ilaç falan. Gebelik düşündüğüm için ama oda olmadı henüz. Yani demem o ki bende faydası olmadı kuzum.
Bende gebe kalmaya çalışıyorum 5 aydır hiç bir şey olmadı. Doktor kisti erittikten sonra bebek için tedaviye başlayacak önce yumurta takibi ile inşallah sizin gibi bende kolaylıkla hamile kalabilirimEvet cnm ben 5 yıl önce hamile kalmaya çalışıyordum bir türlü kalamadım sonra doktora gittim sol tarafımda kist olduğunu söyledi ve doğum kontrol ilacı verdi bir ay kullandım tekrar gittiğimde kist yoktu sonraki ayında ikizlere hamile kaldim
Soğan kürünü hangi günlerde kullandınız şuan benim adetim yeni bittiBende de geçen sene olmuştu. Aynı zamanda enfeksiyon mantara dönmüştü. Kullandığım ilaçlar pek fayda etmemişti. Soğan kürü duymuştum bilmiyorum etkisi oldu mu ama yaptığımda adetim de normale döndü kistim de küçülmüştü. Doğum kontrol hapı vs. kullanmadım.
InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasipBende gebe kalmaya çalışıyorum 5 aydır hiç bir şey olmadı. Doktor kisti erittikten sonra bebek için tedaviye başlayacak önce yumurta takibi ile inşallah sizin gibi bende kolaylıkla hamile kalabilirim
İnşallah daha yeni ama insan sabırsızlanıyorInsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip
nİnşallah daha yeni ama insan sabırsızlanıyor
Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAynen öyle cnm stres yapma Rabbim en uygun zamanı bilir bende yeni hamileyim yarın doktora gidecem insAllah
n
Amin cnm sağol Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat sanada isteyen herkese de nasip etsin insAllah canımAllah tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım İnşaAllah Allah şifa versin. Ben soğan kürü falanda yaptım oda olmadı bende yan etki yaptı. Her tarafımda kırmızı sinek ısırığı gibi şişlikler oldu felaket kaşıntılı bir şekilde. 1 aydan uzun zaman çektim yan etkiyi. Şimdi Ne zaman soğanlı yemek yada soğanın kendisini yesem aynı şikayetler anında başlıyor. Velhasıl kistler hala benimle maalesef.Hadi ya vallahi zaten polikistik overim bide bu çıktı başıma rabbim kolaylık versin diye diye çabalıyorum ama inşallah sizinki kadar uzun sürmez
Halen şikayetinizin olmasına üzüldüm peki gebeliğiniz oldu mu hiçAmin canım İnşaAllah Allah şifa versin. Ben soğan kürü falanda yaptım oda olmadı bende yan etki yaptı. Her tarafımda kırmızı sinek ısırığı gibi şişlikler oldu felaket kaşıntılı bir şekilde. 1 aydan uzun zaman çektim yan etkiyi. Şimdi Ne zaman soğanlı yemek yada soğanın kendisini yesem aynı şikayetler anında başlıyor. Velhasıl kistler hala benimle maalesef.
Ben 12 yillik evliyim canım 11 yasinda oglum var. Evlendim hemen hamile kaldım ilk ayda. 2. Çocuğu düşünmeye başladık kist olayını öğrendim tabi o arada şikayetlerim vardı. 4 senedir 2. OlmadiHalen şikayetinizin olmasına üzüldüm peki gebeliğiniz oldu mu hiç
Soğan sizde alerji yapmış hemde ciddi anlamdaAmin canım İnşaAllah Allah şifa versin. Ben soğan kürü falanda yaptım oda olmadı bende yan etki yaptı. Her tarafımda kırmızı sinek ısırığı gibi şişlikler oldu felaket kaşıntılı bir şekilde. 1 aydan uzun zaman çektim yan etkiyi. Şimdi Ne zaman soğanlı yemek yada soğanın kendisini yesem aynı şikayetler anında başlıyor. Velhasıl kistler hala benimle maalesef.
Allah ilkini size bağışlasın 2. Si içinde gönlünüze göre versin inşallahBen 12 yillik evliyim canım 11 yasinda oglum var. Evlendim hemen hamile kaldım ilk ayda. 2. Çocuğu düşünmeye başladık kist olayını öğrendim tabi o arada şikayetlerim vardı. 4 senedir 2. Olmadi
Ben soğan kürünü adet olamadığım zamanda yapmıştım aynı zamanda adet söktürücü özelliği de var. Her gün kullanmak gerekiyor ama soğanı hiç sevmeyen biri olarak asla o kadar dayanamadım 3 gün falan yapabilmiştim. İnternette farklı tarifleri mevcut. Ben kırmızı soğanı suda haşlayığ suyunu da sütün içine katmıştım. O şekilde içtim. Bir arkadaşım da her gün içiyordu. Tabi alerjik reaksiyon kişiye göre sanırım.Soğan kürünü hangi günlerde kullandınız şuan benim adetim yeni bitti
Teşekkür ederim bende deneyeceğimBen soğan kürünü adet olamadığım zamanda yapmıştım aynı zamanda adet söktürücü özelliği de var. Her gün kullanmak gerekiyor ama soğanı hiç sevmeyen biri olarak asla o kadar dayanamadım 3 gün falan yapabilmiştim. İnternette farklı tarifleri mevcut. Ben kırmızı soğanı suda haşlayığ suyunu da sütün içine katmıştım. O şekilde içtim. Bir arkadaşım da her gün içiyordu. Tabi alerjik reaksiyon kişiye göre sanırım.
Amin kuzum. Rabbim cümlemize nasip etsin inşaAllah.Allah ilkini size bağışlasın 2. Si içinde gönlünüze göre versin inşallahçok zordur eminimki beklemek sabretmek
Dr. Gittim canım herhangi bi test falan yapmadı. Sadece losyon verdi kullandım ama fayda etmedi öyle kendi kendime çektim.Soğan sizde alerji yapmış hemde ciddi anlamdaDoktora görünün bi süre antihistaminik kullanmanız gerekecek gibi
Allah Allah.. Anlattığın tam alerji belirtileri hatta tip-2 belirtiler. Direk ilaç vermesi gerekirdi. Acil gitseydin hemen prednol vururlardı.Dr. Gittim canım herhangi bi test falan yapmadı. Sadece losyon verdi kullandım ama fayda etmedi öyle kendi kendime çektim.