Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ikiz olan arkadaşım farklı doktorlara da gittin mi gelişim bozukluğu kesin mi ben çok istiyorum ikiz annesi olmak da Allah korusun sizleri inşallah

ikiz olan arkadaşım farklı doktorlara da gittin mi gelişim bozukluğu kesin mi ben çok istiyorum ikiz annesi olmak da Allah korusun sizleri inşallah
henüz gitmedim canım 1 aydır takip ediyoruz, gelişim bozukluğu zaten ultrasonda gözle görülebilecek kadar net gözüküyor. Farklı bir doktora daha gideceğim ama operasyon vs. süreçlerini farklı bir doktor ile daha konuşmak için gideceğim. Çift yumurta ikizi tek yumurta kadar riskli olmuyormuş, tek yumurtanın riskleri daha fazlaymış. Kısmetimiz böyleymiş ne yapalım, hayırlısı artık

YEni mi çıktı canım bu sıkıntı.
Yok canım ya önceden de söylemiştik mesajlarda vardır benim sanırım sen o kısmı görmemişsin. Eşimin ileri hareketli sperm sayısı 0 çıktı. Diğer hareketli sperm de yumurtaya ulaşıncaya kadar ölü oluyor demekki gebelik oluşmadığına göre dedi doktorum. Eşimin üroloji doktoruna görünmesi gerekiyor ama bitki kürleriyle denemek istiyor eşim. Hemen doktora gitmeyi düşünmüyor maalesef

Yok canım ya önceden de söylemiştik mesajlarda vardır benim sanırım sen o kısmı görmemişsin. Eşimin ileri hareketli sperm sayısı 0 çıktı. Diğer hareketli sperm de yumurtaya ulaşıncaya kadar ölü oluyor demekki gebelik oluşmadığına göre dedi doktorum. Eşimin üroloji doktoruna görünmesi gerekiyor ama bitki kürleriyle denemek istiyor eşim. Hemen doktora gitmeyi düşünmüyor maalesef
Çakşır kökü suyu içebilir o zaman.. araştırın isterseniz

Ben görmemişm hiç o zaman. Neden dr gitmeye karşıki bir şekilde ikna etmek gerekiyor sanki.

miniminikbirkus miniminikbirkus canım nasıl oldun? Son durumun nasıl?
Durumlar karıştı canım, sağlıklı olduğunu düşündüğümüz bebek için genetik tarama istedi doktor. Bir problem var mı bakacağız, varsa ikisi içinde gebeliği sonlandıracağız gibi gözüküyor

Durumlar karıştı canım, sağlıklı olduğunu düşündüğümüz bebek için genetik tarama istedi doktor. Bir problem var mı bakacağız, varsa ikisi içinde gebeliği sonlandıracağız gibi gözüküyor
Dua edicem senin icin insallah bi yanlislik vardir da ikiside cok iyidir her sey Allahtan hamd edicez dua edicez sadece 🙏

Dua edicem senin icin insallah bi yanlislik vardir da ikiside cok iyidir her sey Allahtan hamd edicez dua edicez sadece 🙏
Biri zaten %100 anormal canım maalesef, tek yumurta oldukları için kromozomsal bişi varsa ikisinde de var dedi doktor… hayırlısı elden bir şey gelmiyor

Aaa hayırlı olsun.. Allah gönlünüzdeki darlığı kaldırsın inşallah birini size bağışlar en azında😑

Dilerim Rabbim birini sana bağışlar. İnşaAllah bir sıkıntı çıkmaz canım. Allah'tan umut kesilmez kuzum. Dualarımız seninle İnşaAllah iyi haberini bekliyoruz.🤲

Kızlar ben doktora gittim yine regl olamıyorum diye bu sefer bir interfilite doktoruna gittim doktor sağ yumurtalığımda 3.5 cm lik kist oldugunu söyledi doğum kontrol ilacı ile birdahaki aya kadar bu kisti eritmeyi hedefliyor sizde kaybolur mu bu kist daha önce yaşayan var mı

Kızlar ben doktora gittim yine regl olamıyorum diye bu sefer bir interfilite doktoruna gittim doktor sağ yumurtalığımda 3.5 cm lik kist oldugunu söyledi doğum kontrol ilacı ile birdahaki aya kadar bu kisti eritmeyi hedefliyor sizde kaybolur mu bu kist daha önce yaşayan var mı
Ben 4 senedir yaşıyorum canım o kist olayını 2 yıla yakın zaman bana doğum kontrol hapı verdi eritmek için ama hicbir faydası olmadı hala da var. Hatta 2 yumurtaligimda da var şuan. Ilaciilk kullandığım zaman sadece sağ yumurtaliktaydi şimdi ikisinde de var. 2 yıldırda kullanmıyorum ilaç falan. Gebelik düşündüğüm için ama oda olmadı henüz. Yani demem o ki bende faydası olmadı kuzum.

X