- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.461
Teşekkür ederimolsun canım önemli değil, benim adetten iki gün önce tek seferlik beyaz akıntının içinde kahverengi lekelenme olmuştu, yine aynı şekilde birde adetten iki gün sonra ama pıhtılaşma ile ne alakası var onu anlamadım :)
Aslında yapsanız sonuç alırsınız diye düşünüyorum ama yarın da yapabilirsiniz.Kızlar bir şey sorucam ovulasyon testinde 16 sı pik 17 si çatlamaydı. Predictor early erken gebelik testini ne zaman yapsam sonuç alabilirim
Yaptım ama şu an negatif sanırım erken oldu iki gün sonra tekrar yapıcamAslında yapsanız sonuç alırsınız diye düşünüyorum ama yarın da yapabilirsiniz.
Ben battan 3 gün önce kan testiyle öğrendim ama çok stresli gidiyor adet günlerimdeyim şu an karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor ya olursam psikolojisindeyim korkuyorumHamile olan arkadaslar nasıl gidiyor bakalım
5+4 deyim. Cuma doktor kontrolüm var biraz heyecanlıyımHamile olan arkadaslar nasıl gidiyor bakalım
O hep oluyor kuzum gün geçtikçe rahatlıyor insanBen battan 3 gün önce kan testiyle öğrendim ama çok stresli gidiyor adet günlerimdeyim şu an karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor ya olursam psikolojisindeyim korkuyorum
Rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin5+4 deyim. Cuma doktor kontrolüm var biraz heyecanlıyımonun dışında çok sık acıkıyorum
Korkma Allah ın izniyle birseycik olmaz. Rabbim saglicakla kavustursunBen battan 3 gün önce kan testiyle öğrendim ama çok stresli gidiyor adet günlerimdeyim şu an karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor ya olursam psikolojisindeyim korkuyorum
iyi şimdilik canım en son geçen Pazartesi gitmiştim kontrole, yarın tekrar gidicem kalp atışı için her şey yolundadır inşallah bakalım
Allah sağlıcakla kucağina almak nasip etsiniyi şimdilik canım en son geçen Pazartesi gitmiştim kontrole, yarın tekrar gidicem kalp atışı için her şey yolundadır inşallah bakalımsizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah yakında
Bu şekilde 2. Pik değerlendirip gebe kalan çok varAslında yumurtlama dönemim olmaması lazım bu şekilde 2. Kez pik görüşüm pko ya yoruyorum bu düzensiz yumurtlaöayı am bakalım ben yine bir kç gün takip edicem. Silikti 1 hafta önce dedim herhaşde regl olucam ama tekrar pik yapmış
50 li ovülasyon testini bitirdimBu şekilde 2. Pik değerlendirip gebe kalan çok varBence bunu şans gibi görüp değerlendir. Pko lu olman engel değil sonuçta
Hiç öyle düşünme bir kaç gün önce ebru ceylanda 75. Gün yumurtlama gören birinin gebelik haberi vardı.50 li ovülasyon testini bitirdimyenisini sipariş ettim o da yolda bir iki ay daha böyle takiple ilerlicem inşallah tez vakitte nasip olur bazen çok karamsarlığa kapılıyorum pko luyum çocuğum tedavisiz olmaz diye
Kız 1,5 senedir neredeydin. Ben ilk aydan buraya damladımMerhabalar
Bat15 ağustos
Yaş21
Deneme1,5 yıldır deniyoruz
Kullandığım takviyeşuanlık sadece gynositol folik asit
2021 bizlere umut olsun
Kız 1,5 senedir neredeydin. Ben ilk aydan buraya damladım