Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey sorucam ovulasyon testinde 16 sı pik 17 si çatlamaydı. Predictor early erken gebelik testini ne zaman yapsam sonuç alabilirim

miniminikbirkus sen nasılsın canim hamilelik nasıl gidiyor
iyi şimdilik canım en son geçen Pazartesi gitmiştim kontrole, yarın tekrar gidicem kalp atışı için her şey yolundadır inşallah bakalım sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah yakında

iyi şimdilik canım en son geçen Pazartesi gitmiştim kontrole, yarın tekrar gidicem kalp atışı için her şey yolundadır inşallah bakalım sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah yakında
Allah sağlıcakla kucağina almak nasip etsin Hayirlisi olsun isteyen herkese nasip olsun insallah

Bu şekilde 2. Pik değerlendirip gebe kalan çok var Bence bunu şans gibi görüp değerlendir. Pko lu olman engel değil sonuçta

Bu şekilde 2. Pik değerlendirip gebe kalan çok var Bence bunu şans gibi görüp değerlendir. Pko lu olman engel değil sonuçta
50 li ovülasyon testini bitirdim yenisini sipariş ettim o da yolda bir iki ay daha böyle takiple ilerlicem inşallah tez vakitte nasip olur bazen çok karamsarlığa kapılıyorum pko luyum çocuğum tedavisiz olmaz diye

50 li ovülasyon testini bitirdim yenisini sipariş ettim o da yolda bir iki ay daha böyle takiple ilerlicem inşallah tez vakitte nasip olur bazen çok karamsarlığa kapılıyorum pko luyum çocuğum tedavisiz olmaz diye
Hiç öyle düşünme bir kaç gün önce ebru ceylanda 75. Gün yumurtlama gören birinin gebelik haberi vardı.
Testler gelene kadar akıntını gözlemle öyle devam et ama çalışmaları bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…