Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ta
Kızlar selam bu teste bişey görüyormusunuz adet günüm bugün henüz olmadım merak ettim test yaptım. Adet günümün geçmesinimi beklemeliyim yarın test vereyimta
Kızlar selam bu teste bişey görüyormusunuz adet günüm bugün henüz olmadım merak ettim test yaptım. Adet günümün geçmesinimi beklemeliyim yarın test vereyimmi
Tabiki canım Testin pozitif hayırlı olsun iki günde bir test yap takip et koyulasiyormu

Kızlar selam bu teste bişey görüyormusunuz adet günüm bugün henüz olmadım merak ettim test yaptım. Adet günümün geçmesinimi beklemeliyim yarın test vereyimmi
Net görünüyor ☺️ Kan ver hemen… Bir de yeni keşfettik hemen balkona çıkıp güneşe doğru tut. Daha net görünüyor 😂

Ohh maşalah baya bu ay arttı hamilelerin sayısı .Sağlıkla İnşallah alalım hepimiz kucağımıza
Aminnn🤗 hiç belirti falan hissetmiyorum ben ya biraz alt karı ağrım var o kadar misafirimde vardı telaştaydım ama bişey hissetmiyorum hiç. Yarın kan vericem diye heyacan olmasın diye kendimi dizginliyorum😯😥

Selamlar
Benim 13. Döngü günüm ama halen bir belirti yok yumurtlama ile ilgili 🤨🤨 meraktayım..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bat a 5-6 gün var. Erken gebelik testim var. Yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Sabahki ilk idrar da değil. Şimdi yapsam mı ki😀😀
bence yapma bende senin gibi heyecandan yaptım durdum hep negatif bat son günü bile negatifti bat günü yaptım silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta hcg 24,84 çıktı birazcık daha sabret bence

Kızlar bugün 16 gün c de siliklesti sanki bunun bir yorumu varmı

Eklentiler

• 20210712_135436.jpg
    20210712_135436.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 47
X