- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 26
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.241
İnşallaahhh kuzumAhh bitanemm insallahhh kavuşuruz rabbim emklerimizi boşa çıkarmasın
bakalim bu ay nasip artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallaahhh kuzumAhh bitanemm insallahhh kavuşuruz rabbim emklerimizi boşa çıkarmasın
bakalim bu ay nasip artık
Hayır canım onlar ne testi ? Kan pıhtılaşmasıyla ilgiliyse bu düşüklerden sonra günde 1 kere coraspin içmemi söyledi doktor ama test felan yapmadım yanitest yaptırdın mı, karyotip analizi ve trombifili paneli
şöyle, trombofili paneli pıhtılaşma testi evet, bende şu an coraspin kullanıyorum ama kese gözüktükten sonra iğneye başlayacağım bende pıhtılaşma çıktı, senin doktorun da önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneye başlayacaksa problem yok aynı sonuca çıkıyor, ama pıhtılaşmanın dozuna göre hem coraspin hem iğne tedavisi yada yüksek doz gerekebiliyor. bir kaybın olmaz ben testleri yaptırmanı öneririm, benimde bir kimyasal bir 11.haftada kaybım olmuştu sonrasında yaptırdım. kimyasalda aslında bir tutunamama problemi. Karyotip analizi eşine ve sana yapılıyor, genetik kromozom tarama testi genetik olarak bir problem var mı yok mu diye bakılıyor, kayıpların büyük bir kısmı kromozom anomalilerinden meydana geliyor biliyorsundur. Bu dediğim testleri devlet hastanesinde yaptırırsan 2-3 ay sürüyor sonuçlarının çıkması, özellerde 15-20 günde çıkıyor sanırımHayır canım onlar ne testi ? Kan pıhtılaşmasıyla ilgiliyse bu düşüklerden sonra günde 1 kere coraspin içmemi söyledi doktor ama test felan yapmadım yani
İnş en kısa sürede sizede nasip olur canımmAy ne güzel maşallah ben 1.5 seneden beri deniyorum 2 kimyasal gebeliğim oldu beklemedeyiz bakalım
Canım regl 10 gün var silik gebelik testim 1 2 temmuz pik ovide erken daha dimiBen 13 gün sonda yapmıştım ama benim yumurtlama 3 gün sürmüştü canım
İnşallah canım beniimİnş en kısa sürede sizede nasip olur canımm
Yaa böylesi detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim canım benim bu ay doktoruma gittiğimde ilk işim bu genetik testi yaptırmak olacakşöyle, trombofili paneli pıhtılaşma testi evet, bende şu an coraspin kullanıyorum ama kese gözüktükten sonra iğneye başlayacağım bende pıhtılaşma çıktı, senin doktorun da önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneye başlayacaksa problem yok aynı sonuca çıkıyor, ama pıhtılaşmanın dozuna göre hem coraspin hem iğne tedavisi yada yüksek doz gerekebiliyor. bir kaybın olmaz ben testleri yaptırmanı öneririm, benimde bir kimyasal bir 11.haftada kaybım olmuştu sonrasında yaptırdım. kimyasalda aslında bir tutunamama problemi. Karyotip analizi eşine ve sana yapılıyor, genetik kromozom tarama testi genetik olarak bir problem var mı yok mu diye bakılıyor, kayıpların büyük bir kısmı kromozom anomalilerinden meydana geliyor biliyorsundur. Bu dediğim testleri devlet hastanesinde yaptırırsan 2-3 ay sürüyor sonuçlarının çıkması, özellerde 15-20 günde çıkıyor sanırım
Regle 10 gün varsa biraz daha bekle canımCanım regl 10 gün var silik gebelik testim 1 2 temmuz pik ovide erken daha dimi
Senin 10 gün önce belirti var mıydı canım yoksaRegle 10 gün varsa biraz daha bekle canım
Bir gün kala test yap canım bencePozitifi görenlerin gözü aydın darısı başımıza inşallah Benim bat 14 temmuz, test yapsam acaba çıkar mı bir şey varsa ya kararsız kaldım
Yok canım belirti yoktu bende . Ben dayanamayıp evdeki son testi yaptım bata 5 kala zaten silik çıkmasaydı regli bekleyecektim .Senin 10 gün önce belirti var mıydı canım yoksa
Tamam canim nasılsın iyi misin neler yapıyorsunYok canım belirti yoktu bende . Ben dayanamayıp evdeki son testi yaptım bata 5 kala zaten silik çıkmasaydı regli bekleyecektim .
Teşekkür ederim iyiyim canım bişey yapmıyorum öyle sıkıla sıkıla evden zaman geçirmeye çalışıyorum .haftaya cumartesi doktorda randevum var tekrar cuma gözükmedi çünkü daha çok küçük olduğu için kese.haftayı bekliyoruz bizdeSende hiç stres yapma akışa bırak biraz daha zaman geçsin öyle yaparsın testTamam canim nasılsın iyi misin neler yapıyorsun
Tamam canim seni yakından tanimasamda kalbim seninle çok seviniyorumTeşekkür ederim iyiyim canım bişey yapmıyorum öyle sıkıla sıkıla evden zaman geçirmeye çalışıyorum .haftaya cumartesi doktorda randevum var tekrar cuma gözükmedi çünkü daha çok küçük olduğu için kese.haftayı bekliyoruz bizdeSende hiç stres yapma akışa bırak biraz daha zaman geçsin öyle yaparsın test
Doğru en iyisi birkaç gün daha bekliyim, hem boşa umutlanmamış olurumBir gün kala test yap canım bence
İnş en kısa sürede güzel haberlerini bende senin alırım canımmTamam canim seni yakından tanimasamda kalbim seninle çok seviniyorum
En azından pera yazmış ya 5 gün kala silik çıkmış bende önünüzde ki Çarşamba gününe kadar bekliycem 19 temmuz regl benimDoğru en iyisi birkaç gün daha bekliyim, hem boşa umutlanmamış olurum