-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.261
Kızlar selam bu teste bişey görüyormusunuz adet günüm bugün henüz olmadım merak ettim test yaptım. Adet günümün geçmesinimi beklemeliyim yarın test vereyimta
Tabiki canım Testin pozitif hayırlı olsun iki günde bir test yap takip et koyulasiyormuKızlar selam bu teste bişey görüyormusunuz adet günüm bugün henüz olmadım merak ettim test yaptım. Adet günümün geçmesinimi beklemeliyim yarın test vereyimmi
Hayalet çizgi var sanki yarın tekrar yap bakalımKızlar selam bu teste bişey görüyormusunuz adet günüm bugün henüz olmadım merak ettim test yaptım. Adet günümün geçmesinimi beklemeliyim yarın test vereyimmi
Teşekkür ederim yarın test yapim birde kan vereyim heralde en doğrusu kan olcak
Net görünüyorKızlar selam bu teste bişey görüyormusunuz adet günüm bugün henüz olmadım merak ettim test yaptım. Adet günümün geçmesinimi beklemeliyim yarın test vereyimmi
Telefon flaşıyla baktımNet görünüyorKan ver hemen… Bir de yeni keşfettik hemen balkona çıkıp güneşe doğru tut. Daha net görünüyor
Telefon flash işe yaramıyormuş deneyimledik. Kaset testi açmadan bakacaksınızTelefon flaşıyla baktımonada bakarımmm
AhahahaBu ekip bu kadar net pozitifi görmedi benceHemen kan vermelisiniz...
AminnnOhh maşalah baya bu ay arttı hamilelerin sayısı .Sağlıkla İnşallah alalım hepimiz kucağımıza
4 saat wcye gidip sıvı almadıysanız sağlıklı bir sonuç alırsınız, güzel olur inşallah sonuKızlar bat a 5-6 gün var. Erken gebelik testim var. Yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Sabahki ilk idrar da değil. Şimdi yapsam mı ki
4 saat wcye gidip sıvı almadıysanız sağlıklı bir sonuç alırsınız, güzel olur inşallah
Hayırlısı olsun inşallah cnm allah kucağına almayı da nasip etsin.Merhabalaradetim 7 gün geçti iki kez kan verdim beta hcg düzenli artışla devam ediyor keseyi daha göremedim haliyle ama resmi olarak gebeyim
ben 2.çizgiyi görüyorum cnm. biraz daha bekle bir iki gün sonra kan testi yaptır.Kızlar selam bu teste bişey görüyormusunuz adet günüm bugün henüz olmadım merak ettim test yaptım. Adet günümün geçmesinimi beklemeliyim yarın test vereyimmi
sor sor ihmal etmeYaa böylesi detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim canım benim bu ay doktoruma gittiğimde ilk işim bu genetik testi yaptırmak olacak
bence yapma bende senin gibi heyecandan yaptım durdum hep negatif bat son günü bile negatifti bat günü yaptım silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim beta hcg 24,84 çıktı birazcık daha sabret benceKızlar bat a 5-6 gün var. Erken gebelik testim var. Yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Sabahki ilk idrar da değil. Şimdi yapsam mı ki
teşekkür ederim varmış verdim kan :)ben 2.çizgiyi görüyorum cnm. biraz daha bekle bir iki gün sonra kan testi yaptır.
MerhabaKızlar bugün 16 gün c de siliklesti sanki bunun bir yorumu varmı
Olabilir meraktan yapyim testi bugun yapmicaktimMerhaba
Bu test ile ilgili bence.