Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14. Döngü günü kızlar.. bekleme devam ediyor

Eklentiler

• 609F9E03-2142-4056-A082-8E3C8A8F7C38.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 38
Benimde 26 27 aslında ben 12 gün yumurtlama 13 de catlama gördüm
Test le alakalı sıkıntı olabilirmi

Ben bir gebenin gunlugundeki kaset testlerden aldım
Diger markalara guvenemedim denemek istersen öneririm
Gerçekden güzel sonuç veriyor ..

kız bu da bir gelişme en azından ahahah bi çizgi bişey çıkmış hadi devamı da gelsin amin
Ben de umutluyum bu ay
Dün gece sol kasık bölgeme ağrı girdi ara ara devam ediyor ben böyle bir şey yaşamam hiç merak ettim doğrusu. Psikolojik değil böyle huylarım pek yok ya yumurtlama ağırsa ama bunca sene yaşamadım ya da ben erken mi yumurtladım acaba diye düşündüm, 9. Gün başlamıştım teste. Neyse gün aşırıdan bu ay devam

aynenn ben takvimime baktım da 3 pik günü birliktelik olmuş çatlamada olmamış çatlamadan sonraki gün birliktelik olmuş neresinde tuttu çocuk bilmiyorum

Merhaba bende gebelik planlıyorum. Bugün adetimin 3. Günü ama hala olmadım kasık batmalarım var ama kaset test negatif. Adete 4 Gün kala dişçi için beta hcg yaptırdım 0.200 dü napsam acaba

Kızlar benimde ovülasyon testimde hafif koyu şekilde devam ediyor. Adet başlangıcından itibaren bugün 34. Günüm koyuluk sürekli artıp azaldı dalgalı seyretti yani ama halen dalgalanarak devam ediyor silikleşme yok ama pik gibi koyu da Değil.. bugün lavaboda peçeteye silerken hafif kahverengimsi akıntım oldu adet olmayı bekliyordum ama belirtim felan yok. Normalde 1 hafta öncesinden göğüs ağrım olur. Merakımdan 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce bu neyin nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…