- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 27
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.221
Peki madem dahada yapmıyorum artik bitti sanirim bu aySıvı alımında etkilemiş olabilir canım .onu kafaya takma sen
Yok yok sen garantiye al yarı da yap sonra bırakırsın sonra regle yakın yaparsın tekrarPeki madem dahada yapmıyorum artik bitti sanirim bu ay
Canım benimde bu ay adetin 15.günü pik oldu 2 gün yumurtlama sürdü ertesi günde çatladı inşallah bebişlerimize kavuşuruzDunden bir tık daha koyu
Ben 13 gün sonda yapmıştım ama benim yumurtlama 3 gün sürmüştü canımKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyımmm
Çatlamadan sonra 10-11 minKızlar yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyımmm
Şu anda hamilemisiniz acabaaBen 13 gün sonda yapmıştım ama benim yumurtlama 3 gün sürmüştü canım
Bugün 5.günüm birazdaha bekleyeyim ozamanÇatlamadan sonra 10-11 min
sen benim düştüğüm hataya düşmeBugün 5.günüm birazdaha bekleyeyim ozaman
Bana kalsa bugün tahlil verdiririmsen benim düştüğüm hataya düşmeben adete 8 gün kala kan tahlili verdim negatif çıktı, sonra pozitife döndü :) azıcık sabırlı ol :)
Evet canım hamileyimŞu anda hamilemisiniz acabaaBen yumurtlama 2 gün sürünce çok korktum pko var yumurta çatlamayacsk zannettim 4-5 tane havuç yedim baya sancılı çatladı
Ayyy maşallah maşallah çok mutlu oldumEvet canım hamileyimBende çok yeni öğrendim darısı en koşa zamanda sanada olsun Benimki 3 gün sürdü yumurtlama bende havuç yiyerek ertesi gün çatladı
Kendiliğinden canım zaten deneyelim olmazsa doktora gideriz diye karar almıştık bizAyyy maşallah maşallah çok mutlu oldumkendiliğindenmi yumurtlama gördünüz yoksa tedaviyle felan mı , merakımı mazur görün bende çok istiyorum ondan dolay soruuorum
Ay ne güzel maşallah ben 1.5 seneden beri deniyorum 2 kimyasal gebeliğim oldu beklemedeyiz bakalımKendiliğinden canım zaten deneyelim olmazsa doktora gideriz diye karar almıştık biz
test yaptırdın mı, karyotip analizi ve trombifili paneliAy ne güzel maşallah ben 1.5 seneden beri deniyorum 2 kimyasal gebeliğim oldu beklemedeyiz bakalım
Ahh bitanemm insallahhh kavuşuruz rabbim emklerimizi boşa çıkarmasınCanım benimde bu ay adetin 15.günü pik oldu 2 gün yumurtlama sürdü ertesi günde çatladı inşallah bebişlerimize kavuşuruz
İnşallah son kırmızı ayın olur canımBenim yeni bat belli oldu kırmızıları gördüm
8 agustos
Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyımmm
Şu anda hamilemisiniz acabaaBen yumurtlama 2 gün sürünce çok korktum pko var yumurta çatlamayacsk zannettim 4-5 tane havuç yedim baya sancılı çatladı
İnşallah canımİnşallah son kırmızı ayın olur canım